OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. április 1., hétfő 13:35

Lezárult a Get Energy Solutions Kft. többségi részesedésének megvásárlása
    Budapest, 2019. április 1., hétfő (OTS) - Energiahatékonysági tanácsadási szolgáltatásokkal, energiamonitoring és energiagazdálkodási szoftverek által támogatott energiaoptimalizálási megoldásokkal egészül ki az ELMŰ-ÉMÁSZ által nyújtott szolgáltatási portfólió.

    2019. április 1-én lezárult a Get Energy Solutions Kft. többségi részesedésének megvásárlása az ELMŰ-ÉMÁSZ csoport leányvállalata, az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. által. Az érintett társaságok stratégiai együttműködése alapján közös vállalatban folytatják a közepes és nagyvállalatok, illetve intézmények számára a fenntartható energiagazdálkodással kapcsolatos tanácsadási tevékenységüket.

A tranzakció Koncz László, a ELMŰ-ÉMÁSZ kereskedelemért felelős igazgatósági tagja szerint különösen fontos lépés a vállalat számára, ami jól mutatja a cégcsoport fenntartható energiagazdálkodás iránti elkötelezettségét és innovációs képességét, amivel ügyfelei számára újabb és újabb szolgáltatási lehetőségeket képes kínálni.

Tóth Zoltán, Get Energy ügyvezetője - aki április 1-től az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. Au-dit&Consultancy és Energiamanagement termékvonalának vezetője - szerint:
"A világgazdaság folyamatos bővülése, az emberiség számának növekedése miatt folyamatosan és jelentősen nő a világ energiaigénye. Ezzel párhuzamosan pedig egyre aggasztóbb jeleit tapasztaljuk a klímaváltozásnak, ami az egyik legjelentősebb veszéllyé vált az emberiség számára. Az elkövetkező évek, évtizedek legfontosabb feladata ezen két folyamat kontrollálása, az egyensúly megteremtése. Az ELMŰ-ÉMÁSZ cégcsoport több mint 125 éve biztosítja az energiát a magyarországi fogyasztók nagy része számára, az elmúlt években pedig jelentős fejlesztéseket hajtott végre a fenntartható energiagazdálkodás érdekében. Célunk, hogy az energiahatékonyság fokozásával, a megújulók szerepének növelésével, az energia termelésének és használatának monitoringjával és elemzésével megtakarításokat érjünk el mind az energiafelhasználásban, mind az ezzel összefüggő szén-dioxid kibocsátásban."

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. pénzügyi tanácsadója a tranzakció során a DLA Piper Business Advisory volt.

Budapest, 2019. április 1.


Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.