OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. május 20., hétfő 16:30

Megindult a 'Vitatkozz velem' platform - www.vitapp.hu
    Budapest, 2019. május 20., hétfő (OTS) - Beszélgessünk a magyar és az európai politikáról a 2019-es EP-Választások előtt az Andrássy Egyetem által koordinált  'Vitatkozz velem' platform segítségével!

    Mikor vitatkoztál utoljára valakivel, aki más politikai álláspontot képvisel, mint te? Mikor gondolkodtál el legutóbb egy, a tiéddel ellentétes vélemény lehetséges hátteréről? Mikor győzted meg utoljára vitapartneredet a saját szempontod helyességéről?

A 'Vitatkozz velem' projektünk célja az, hogy a 2019-es EU választások előtt egész Magyarországon minél több, különböző életkorú és különböző társadalmi réteghez tartozó ember beszélgessen egymással aktuális politikai és társadalmi témákról. Fontosnak tartjuk, hogy a miénktől teljesen eltérő véleményű emberekkel is meg tudjuk vitatni azokat a politikai kérdéseket, amelyek a következő években, évtizedekben meg fogják határozni társadalmunkat. - Hogyan működik? Miután válaszoltál 5 kérdésre, a 'Vitatkozz Velem' összekapcsol téged egy másik magyar nyelvű felhasználóval, aki a tiédtől eltérő válaszokat adott. Az éppen aktuális problémák mentén 1:1 chatben tudjátok megvitatni a politikai kérdéseket, és érvelhettek saját véleményetek mellett. Hiszen a politika nemcsak Budapesten és a sajtóban zajlik. A vita Veled kezdődik.

A 'Vitatkozz Velem' a 'Talking Europe' európai hálózat része, amelyik különböző politikai véleményű embereket köt össze Európa-szerte. A 'Talking Europe' egy politikailag semleges civil szervezet, intézmények és kezdeményezések hálózata egész Európában. Együtt népszerűsítjük az európai demokráciát, elősegítjük az európai párbeszédet.

Nagyon örülünk, hogy a 'Vitatkozz Velem' ezt a lehetőséget magyarul is elérhetővé teszi.

Az internet és a mesterséges intelligencia lehetővé teszi, hogy kilépjél a saját buborékodból és olyan emberekkel is beszélgethess, akiknek a véleménye eltér a tiédtől.

Az EP-Választások után azon dolgozunk, hogy tovább működtethessük az alkalmazást és a későbbiekben is magyar szempontból fontos politikai témákról kezdeményezzünk beszélgetéseket.

A 'Vitatkozz Velem' az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem projektje és az alábbi cím allatt elérhető: www.vitapp.hu

További információ:
Bos Ellen & Pállinger Zoltán Tibor: vitatkozz.velem@andrassyuni.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.