OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 4. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. július 1., hétfő 10:00

AZ UNICEF-nek gyűjthet adományt, aki az innovatív magyar taxis appal utazik
    Budapest, 2019. július 1., hétfő (OTS) - A jövőben a gyerekek oktatását, egészségügyi ellátását vagy épp tiszta ivóvízhez jutását is segíthetjük világszerte, miután megállapodást kötött egymással az UNICEF Magyarország ENSZ Gyermekalapja és az innovatív utazási szolgáltatásairól ismert magyar startup, a Taxim. A kezdeményezés mögött számos ismert személyiség sorakozott föl. (Többek között Mihalik Enikő, Kajdi Csaba, Dzsudzsák Balázs)

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190701_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190701_003.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190701_004.jpg

Mostantól az UNICEF-nek gyűjthet adományt, aki az innovatív magyar taxis appal utazik. A rendszer lényege, hogy minden utazásunk után lehetőségünk van a viteldíj összegén felül további 1 százalékot, mint adományt felajánlani, amelyhez a szolgáltató további 1 százalékot ajánl fel, hogy az UNICEF Magyarország munkáját támogassa. A donáció rendkívül egyszerűen, egy gombnyomással megvalósítható.

A hazai és az egész európai piacon teljesen egyedülálló adományozás a hosszú távú megállapodásnak köszönhetően nemcsak egy rövid kampányidőszak alatt, hanem állandó jelleggel működik. A startup tehát a sok kicsi sokra megy elvét alkalmazva támogatja a szervezetet, vagyis az utasoknak szinte semmibe sem kerül a támogatás, a nap végére mégis szép összeg gyűlhet össze ahhoz, hogy a világ egy kicsit jobb hely legyen.

A magyar hátterű, de a nemzetközi terjeszkedést már előkészítő startup szolgáltatásai gyorsan népszerűek lettek az utazók körében. A cég árgaranciát vállal, vagyis az utas biztonságban érezheti magát a nem várt, irreális mértékű fuvardíjakkal szemben. Az app segítségével egy pillanat alatt láthatjuk a becsült érkezési időt és a preferenciák menüpontban például a csendes üzemmód kiválasztásával előre kérhetjük a zene kikapcsolását, illetve a teljesen zavartalan utazást.

Jól látható, hogy a Taxim szeretne megfelelni a választott szlogenének: "Taxim, ami csak rólad szól". Az app ugyanis arra is képes, hogy a kedvenc beállításaink elmentésével egy úgynevezett preferencialistát állítson össze (például csendes mód, klíma, ajtónyitás), így a következő utazásunkkor a sofőrünk már ismerni fogja a szokásainkat, így lehet minden egyes utazás kényelmes és személyre szabott.

A fenti kényelmi megoldások miatt az utasok rövid idő alatt megkedvelték a gyorsan terjeszkedő szolgáltatót, amely egyre népszerűbb a sofőrök körében is, mivel a vetélytársaknál jóval kedvezőbb feltételekkel szervezhető vele az utazás. A globális szereplők által használt 20-25 százalékos komissziós díjjal szemben a Taxim mindössze 10-15 százalékot kér a szolgáltatásért, vagyis jóval több pénz marad a munkát ténylegesen elvégzők zsebében.

Kapcsolat:
Sofőr jelentkezés: partner@taxim.hu
Egyéb információ: info@taxim.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.