OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 22., hétfő 09:00

A Fluke Corporation felvásárolta az ipari berendezések megbízható működésének ellenőrzésére szolgáló műszerek gyártói közt vezetőnek számító PRÜFTECHNIK-et
    Everett, Washington állam, USA, 2019. július 22., hétfő (Business Wire/OTS) - Az egyik globális vezető tesztelő és mérőműszergyártó, a Fluke Corp. felvásárolta a precíziós tengelybeállító, állapotfigyelő és roncsolásmentes vizsgáló rendszerek piacának egyik vezető cégét, a németországi Ismaning városában működő PRÜFTECHNIK-et.

    "A PRÜFTECHNIK Fluke általi akvizíciója egyenes folyománya annak, hogy ügyfeleink egyre nagyobb fontosságot tulajdonítanak a készülékeik és berendezéseik optimális üzemi állapotának fenntartását szolgáló ellenőrző és figyelő rendszereknek" - magyarázta Marc Tremblay, a Fluke Corporation elnöke. "A felvásárolt vállalat segíteni fogja cégünket abban, hogy minél hamarabb biztosíthassuk ipari ügyfeleink számára az általuk igényelt megoldások következő generációját."

Fluke Corporation

A Fluke eszközeire és alkalmazásaira vonatkozó információkért, illetve az Önhöz legközelebbi disztribútor címéért kérjük, lépjen érintkezésbe a Fluke Corporationnel a következő levelezési címen: P.O. Box 9090, Everett, WA USA 98206, hívja a következő telefonszámot: (800) 44-FLUKE (800-443-5853), küldjön fax üzenetet a következő telefonszámra: (425) 446-5116, illetve e-mail üzenetet a következő e-mail címre: fluke-info@fluke.com, vagy látogasson el a Fluke honlapjára a következő internetes címen: http://www.fluke.com.

Amit a Fluke Corporationról tudni kell…

Az 1948-ban alapított Fluke Corporation a professzionális elektronikus tesztelő műszergyártók, illetve mérő- és állapotfigyelő szoftverfejlesztők közt világszerte az egyik vezető vállalatnak számít. A Fluke ügyfelei a kalibrációs eljárásokat kialakító, illetve az ipari, elektromos és elektronikus berendezéseket telepítő, javító és karbantartó technikusok, mérnökök, villanyszerelők, karbantartási vezetők és mérésügyi szakemberek közül kerülnek ki.

Amit a PRÜFTECHNIK-ről tudni kell…

A PRÜFTECHNIK a karbantartási folyamatokhoz használatos technológiákat biztosító globális vezető vállalat, amely tengelybeállításra, rezgésdiagnosztikára, állapotfigyelésre és roncsolásmentes vizsgálatokra szolgáló, rendkívül széles termék- és szolgáltatási palettával, valamint a karbantartási szakemberek igényeinek megfelelően kialakított, egyedi képzési programokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Megoldásainkat világszerte számos gyártó cég alkalmazza bizalommal a forgó alkatrészekkel működő gépek hatékony, állapotspecifikus karbantartásának végzése céljára.

A Fluke a Fluke Corporation bejegyzett védjegye. A jelen sajtóközleményben említett vállalatok és termékek tényleges neve azok birtokosának védjegye. További információkért kérjük, látogasson el a Fluke honlapjára.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190719005046/en/

Kapcsolat:
Susan Israel
Sr. Communications Manager
(425) 446-6356
susan.israel@fluke.com

Forrás: Fluke Corporation

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.