OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 31., szerda 14:03

Az ITO EN Oi Ocha zöldteái hamarosan kaphatók lesznek a Walmartban (1. rész)
    New York, 2019. július 31., szerda (Business Wire/OTS) - Októbertől kétféle ízesítésű tea áll a vásárlók rendelkezésére

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005425/en/

A zöld teák előállítói és az egészséges italok innovátorai közt az egyik globális vezetőnek számító ITO EN (North America) INC. ma bejelentette, hogy azonnal fogyasztható Oi Ocha zöld tea márkájuk hamarosan kapható lesz országszerte a Walmart üzleteiben. A tervek szerint 2019 októberétől elérhető márkából egyelőre két cukor-/édesítőmentes változatot kínálnak majd a vevőknek: az ITO EN prémium Oi Ocha zöld teáját, amely Japánban az egyik legkelendőbb változat, valamint a népszerű, jázminvirág-ízesítésű Jasmine Green Tea-t. A díjnyertes teákat elsősorban kellemes, természetes ízük és fogyasztóbarát kiszerelésük miatt kedvelik a fogyasztók. A teák az ITO EN saját fejlesztésű teafőzési módszerével, kizárólag egész tealevelekből, mesterséges adalékanyagok, ízesítők, színezékek, porok vagy koncentrátumok hozzáadása nélkül kerülnek előállításra. A kellemes, eredeti aromájú, frissítő teák tanúsítottan GMO- (genetikailag módosított szervezet) mentesek, kizárólag természetes, antioxidáns hatású katekineket és természetes C-vitamint (aszkorbinsav) tartalmaznak, és kalóriaértékük nulla. A termékek kényelmesen használható, 0,5 literes, újrahasznosítható PET palackokban vásárolhatók meg.

"Manapság egyre nagyobb az igény a fogyasztók részéről az autentikus és egészséges italok iránt, így nagy izgalommal várjuk az Ito En teáinak bevezetését a Walmart üzletek kínálatába országszerte" - mondta el Jim Hoagland, az ITO EN (North America) INC. operatív igazgatója. "A Walmart fontosnak tartja, hogy kielégítse a magas minőségű, autentikus és fogyasztóbarát termékek iránti növekvő fogyasztói igényeket, így biztosak vagyunk abban, hogy tradicionális, édesítetlen zöld teáink remekül illenek majd a Walmart termékpalettájába és kedveltek lesznek a Walmart vásárlóinak körében."

Az Oi Ocha márka az utóbbi időben az Amerikai Egyesült Államokban exponenciális növekedést ért el, részben annak köszönhetően, hogy a speciális termékek fő piacain és az ételrendelési szolgáltatási szegmensben folyamatosan nő az autentikus és egészséges italok iránti kereslet. A Walmarttal való együttműködés növeli az ITO EN márkáinak ismertségét, bővíti az elosztási csatornák számát, és ugyanakkor hozzáférést biztosít a fogyasztók számára egy olyan italhoz, amely az egészségtudatos vásárlók minden igényének megfelel. Mivel a zöld tea egészségre gyakorolt kedvező hatásainak köszönhetően egyre népszerűbb, és a fogyasztók is egyre nagyobb számban keresnek cukormentes italokat, az édesítetlen Oi Ocha teák ideális választást jelentenek a mindennapos fogyasztás céljára.

Az ITO EN a teák előállítása terén birtokolt kiemelkedő szakértelméről és a fenntartható gyártói gyakorlatok iránti elkötelezettségéről ismert cég a piaci szereplők és vásárlók körében egyaránt, melyet alátámaszt a vállalat márkái által elnyert számos díj is. A több mint 50 évre visszanyúló tea-előállítási tapasztalatokkal rendelkező cég elkötelezett a hiteles, autentikus termékek gyártása iránt, és arra törekszik, hogy az ez idő alatt kialakult tea-előállítása kultúrájára építkezve olyan innovatív termékeket hozzon létre, amelyek világszerte gazdagíthatják a tea- és italgyártó ágazat kínálatát. Az ITO EN büszke arra, hogy 18. helyezett azon a FORTUNE magazin által összeállított listán, amely a nyereségtermelő stratégiája és működése révén a társadalomra és környezetre egyaránt jelentős, pozitív hatást gyakorló 50 globális vezető vállalatot tartalmazza. A vállalat ugyanakkor fenntarthatósági díjat is nyert használt tealevél-hasznosítási programjáért, melynek keretében innovatív termékeket állít elő a használt tealevelekből kinyert, környezetbarát, szintetikus gyanta-alapanyagból. További információkért az ITO EN-ről és termékeiről kérjük, látogasson el honlapunkra: www.itoen.com. (folyt.)



2019. július 31., szerda 14:03

Az ITO EN Oi Ocha zöldteái hamarosan kaphatók lesznek a Walmartban (2. rész)
    New York, 2019. július 31., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit az ITO EN-ről tudni kell…

Az ITO EN (Japan) LTD. leányvállalata, az ITO EN (North America) INC. innovatív, vezető italgyártó cég, amely autentikus termékeinek előállítása során öt alapelvet követ: természetes, egészséges, biztonságos, körültekintően megtervezett és ízletes. A hitelesség és az eredetiség elsőrendű fontosságú a Japánban több mint 50 évre visszanyúló tea-előállítási tapasztalatokkal rendelkező ITO EN számára, amely arra törekszik, hogy hagyományos tea-előállítási kultúrájára építkezve világszínvonalú újításokat fejlesszen ki. A cég Japán első számú zöldtea-előállítója, melynek díjnyertes termékei közé olyan márkák tartoznak, mint a TEAS' TEA Organic®, az Oi Ocha®, az ITO EN Shots® és a matcha LOVE®. Az ITO EN a pozitív társadalmi és környezeti hatások elérése iránti szilárd elkötelezettsége jegyében szorosan együttműködik a regionális teatermelőkkel és kormányzatokkal a helyi gazdaság élénkítése, a fenntartható beszerzési gyakorlatok kialakítása és a teatermelők új generációjának támogatása érdekében. További információkért az ITO EN-ről kérjük, látogasson el honlapunkra: www.itoen.com, illetve kövessen mindet a Facebookon, a Twitteren és az Instagramonon.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005425/en/

Kapcsolat:
Rona Tison
ITO EN (North America) INC.
rtison@itoen.com
T. 707-327-6413

Forrás: ITO EN (North America) INC.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.