OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 1., csütörtök 11:43

Az S BLOCK részt vett az Ausztráliában, Sydney-ben megrendezett 2019. évi APAC Blockchain konferencián
    Bern, Svájc , 2019. augusztus 1., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az APAC Blockchain konferenciára 2019. július 22-e és 24-e közt került sor Sydney-ben, Ausztráliában. A most harmadszor megrendezett találkozó a legnagyobb blokklánc rendezvény Ausztráliában, és az egyetlen blockchain témájú esemény, amelyet támogat az Australian Digital Commerce Association (Ausztrál Digitális Kereskedelmi Társaság). Az összejövetelre számos ágazati szereplő érkezett a régióból, hogy megvitassák az innovatív blokklánc applikációk valós üzleti tevékenységek során való felhasználásának lehetőségeit.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005856/en/

Az S BLOCK számára megtiszteltetés, hogy támogató partnerként vehet részt a konferencián. A rendezvényen először lépett a nyilvánosság elé az S BLOCK elnökhelyettese, Peter Busser, aki előadást tartott a digitális szuperpénztárca használatának kereskedelmi lehetőségeiről és technikai hátteréről. Az elnökhelyettes ezután meghívást kapott egy, a vendégek számára megrendezett fórumra, ahol a fórum többi előadójával közösen részletes tájékoztatást adott a blockchain biztonsági kérdéseiről és a digitális fizetési módozatok kényelmi jellemzőiről. Busser úr beszámolt arról is, hogyan járult hozzá az S BLOCK a globális blokklánc ágazat fejlődéséhez, és beszélt arról az ígéretes lehetőségről, hogy az S BLOCK tokenje válhat az első, a jelenlegi pénzügyi rendszerbe teljes mértékben integrált digitális valutává.

A globális befektetői közösségben nagy elismeréssel övezett Peter Busser rendkívül kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a kvantitatív kereskedéssel forgalmazott pénzügyi termékek kezelésében. Jórészt az ő nevéhez fűződik az S BLOCK pénztárca kifejlesztése is. A több millió dolláros alapot kezelő Peter Busser vezette azt a csapatot, amely sokszor 60%-os rövid távú havi megtérülést is elért a mesterséges intelligencián alapuló, forradalmian új kereskedési technológiák használatával, együttműködve az ágazat 30 vezető, kvantitatív elemzéseket alkalmazó befektetési alapjával.

Előadása során Busser úr bemutatta az S BLOCK ökoszisztémájának egyik legújabb funkcióját, a MasterNodes-t is, és végigkalauzolta a fórum résztvevőit a kvantitatív kereskedési rendszer ügyleti naplóján. Ezután pedig azzal lepte meg a közönséget, hogy bejelentette: készülőben van a 2.0 verzió, amelynek elindítására a tervek szerint szeptember 20-án kerül sor Dubaiban. A továbbfejlesztett változat olyan nagy várakozással övezett funkciókat fog tartalmazni, mint az S Pay és a Wormhole Chat.

Az ökoszisztéma jelenlegi helyzetéről szóló jelentésében Peter beszámolt az SBO token értékének gyors növekedéséről: az S BLOCK tokenjének értéke kibocsátása óta 1,8-szorosára nőtt. Bár ez sokat ígérő eredmény, Peter hangsúlyozta, hogy kulcsfontosságú a tendencia folytatódása, amelyre minden esély megvan az SBO kvantitatív kereskedésből származó jövedelme szilárd alapjaira támaszkodva. Így elkerülhetők az egyéb kriptovaluták értékében megfigyelhető jelentős ingadozások.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005856/en/

Kapcsolat:
SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com

Forrás: S BLOCK

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.