OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. szeptember 9., hétfő 16:12

Újabb rekordot döntött a Wizz Air Budapest Félmaraton!
    Budapest, 2019. szeptember 9., hétfő (OTS) - Borús, őszies, mégis ideális futóidőben rendezték meg vasárnap a 34. Wizz Air Budapest Félmaratont.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190909_001.jpg

Magyarország legnépszerűbb félmaratoni versenyére - a kísérőeseményekkel együtt - összesen 15 ezer futó nevezett, a külföldi indulók rekordot is döntöttek, korábban sosem indultak 84 ország futói a budapesti eseményen. A "legyőzhető távolság" boldog teljesítői volt az élete első félmaratonját futó kézilabdázó klasszis, Nagy László is. A férfiaknál a győzelmet a kenyai Laban Cheruiyot (1:04:56) szerezte meg, a magyar bajnok Csere Gáspár (BEAC, 1:07:14) lett. A nőknél a magyar bajnoki címet is megszerző Kácser Zita (Debreceni Sportcentrum-Sportiskola) a kenyai Hellen Jepkosgei Kimutai-jal holtversenyben (1:47:47) lett első.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.