OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 12., csütörtök 11:36

A Japán Konyhaművészeti Akadémia elindította a japanese-cuisine.com weboldalt, melynek célja a japán konyhaművészet népszerűsítése külföldön kiemelkedő tartalmak és egy e-tanulási program révén
    Kiotó, Japán, 2019. szeptember 12., csütörtök (Business Wire/OTS) - A kiotói prefektúrában működő Japán Konyhaművészeti Akadémia (igazgató: Yoshihiro Murata, honlap: https://culinary-academy.jp/english) a tokiói székhelyű Blue Magic, Inc. (vezérigazgató: Jukiko Akimoto, honlap: https://bluemagic.co.jp/) vállalattal együttműködésben kidolgozott egy e-tanulási programot, mely az autentikus japán konyhaművészetről és ételkészítési technikákról biztosít képzést. A szolgáltatás 2019. július 12-én vált globálisan elérhetővé.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190910005448/en/

Manapság szerte a világon egyre népszerűbb a japán konyhaművészet, és mindenütt gyorsan nő a japán éttermek száma. Jelenleg a világ különböző országaiban összesen több mint 120000 japán étterem működik.

A Japán Konyhaművészeti Akadémia számos erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy elősegítse a japán gasztronómia megismerését szerte a világon, ideértve (többek közt) oktatók kiküldését a szerte a világon a japán konyhaművészetről tartott szemináriumokra. Az Akadémia ugyanakkor vállalja a japán konyhaművészetet Japánban elsajátítani kívánó külföldi diákok oktatását is, továbbá rendszeresen jelentet meg angol és egyéb nyelveken magazint a japán gasztronómiáról.

A Japán Konyhaművészeti Akadémia rendelkezik a japán gasztronómiai ismeretek Japánon kívüli tanúsítására vonatkozóan a japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium által 2016. április 1-jén kiadott iránymutatás szerinti tanúsítvánnyal, melynek birtokában kidolgozott egy japán konyhaművészeti ismereteket és technikákat oktató, a japanese-cuisine.com weboldalon mindenki számára elérhető e-tanulási programot. A program, amely biztosítja a japán kormányzat által felállított tanúsítási rendszer szerinti bronz tanúsítvány megszerzéséhez szükséges összes ismeretet, illetve az előírt készségek elsajátításához szükséges teljes körű képzést, a világon bárhol és bármikor elvégezhető.

A program a következő weboldalon érhető el: https://japanese-cuisine.com.

A Japán Konyhaművészeti Akadémia célja, hogy e kiemelkedő minőségű tartalmakat biztosító program révén szerte a világon népszerűsítse a japán konyhaművészetet. A programot kísérő értékesítés céljára a Blue Magic, Inc., értékesítési partnereket keres, akik hozzájárulnak a promóció kiterjesztéséhez.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190910005448/en/

Kapcsolat:
Kérjük, kérdéseiket kapcsolattartónkhoz juttassák el:
Terumi Oyagi
office@culinary-academy.jp
The Japanese Culinary Academy

A publikációk más nyelveken való megjelentetését támogató partnerekre vonatkozó információk:
Ayumi Kuji
contact@japanese-cuisine.com
Blue Magic, Inc.

Forrás: Japanese Culinary Academy

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.