Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
|
|
|
2019. szeptember 12., csütörtök 11:36 |
A Japán Konyhaművészeti Akadémia elindította a japanese-cuisine.com weboldalt, melynek célja a japán konyhaművészet népszerűsítése külföldön kiemelkedő tartalmak és egy e-tanulási program révén |
|
Kiotó, Japán, 2019. szeptember 12., csütörtök (Business Wire/OTS) - A kiotói prefektúrában működő Japán Konyhaművészeti Akadémia (igazgató: Yoshihiro Murata, honlap: https://culinary-academy.jp/english) a tokiói székhelyű Blue Magic, Inc. (vezérigazgató: Jukiko Akimoto, honlap: https://bluemagic.co.jp/) vállalattal együttműködésben kidolgozott egy e-tanulási programot, mely az autentikus japán konyhaművészetről és ételkészítési technikákról biztosít képzést. A szolgáltatás 2019. július 12-én vált globálisan elérhetővé. |
Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény
a következő internetes címen tekinthető meg:
https://www.businesswire.com/news/home/20190910005448/en/
Manapság szerte a világon egyre népszerűbb a japán konyhaművészet,
és mindenütt gyorsan nő a japán éttermek száma. Jelenleg a világ
különböző országaiban összesen több mint 120000 japán étterem
működik.
A Japán Konyhaművészeti Akadémia számos erőfeszítést tesz annak
érdekében, hogy elősegítse a japán gasztronómia megismerését szerte
a világon, ideértve (többek közt) oktatók kiküldését a szerte a
világon a japán konyhaművészetről tartott szemináriumokra. Az
Akadémia ugyanakkor vállalja a japán konyhaművészetet Japánban
elsajátítani kívánó külföldi diákok oktatását is, továbbá
rendszeresen jelentet meg angol és egyéb nyelveken magazint a japán
gasztronómiáról.
A Japán Konyhaművészeti Akadémia rendelkezik a japán gasztronómiai
ismeretek Japánon kívüli tanúsítására vonatkozóan a japán
Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium által 2016.
április 1-jén kiadott iránymutatás szerinti tanúsítvánnyal, melynek
birtokában kidolgozott egy japán konyhaművészeti ismereteket és
technikákat oktató, a japanese-cuisine.com weboldalon mindenki
számára elérhető e-tanulási programot. A program, amely biztosítja a
japán kormányzat által felállított tanúsítási rendszer szerinti
bronz tanúsítvány megszerzéséhez szükséges összes ismeretet, illetve
az előírt készségek elsajátításához szükséges teljes körű képzést, a
világon bárhol és bármikor elvégezhető.
A program a következő weboldalon érhető el:
https://japanese-cuisine.com.
A Japán Konyhaművészeti Akadémia célja, hogy e kiemelkedő minőségű
tartalmakat biztosító program révén szerte a világon népszerűsítse a
japán konyhaművészetet. A programot kísérő értékesítés céljára a
Blue Magic, Inc., értékesítési partnereket keres, akik hozzájárulnak
a promóció kiterjesztéséhez.
Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen:
businesswire.com:
https://www.businesswire.com/news/home/20190910005448/en/
Kapcsolat: Kérjük, kérdéseiket kapcsolattartónkhoz juttassák el: Terumi Oyagi office@culinary-academy.jp The Japanese Culinary Academy
A publikációk más nyelveken való megjelentetését támogató
partnerekre vonatkozó információk: Ayumi Kuji contact@japanese-cuisine.com Blue Magic, Inc.
Forrás: Japanese Culinary Academy
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven
közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és
összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi
érvénnyel bíró változat.
-------------------------------------------------------------------
Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók
a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül
felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett
anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget,
rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti
szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI
által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a
felelős. © Copyright MTI Zrt.
Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a
(06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus
levelező címen kaphat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|