OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 4. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 12., csütörtök 14:01

Béres - 30 éves sikertörténet
    Budapest, 2019. szeptember 12., csütörtök (OTS) - A napokban ünnepli fennállásának 30 éves jubileumát hazánk legnagyobb magyar tulajdonú gyógyszergyára, a Béres Gyógyszergyár Zrt. Budapesten gálaprogramot szerveztek a harmincéves évforduló tiszteletére. Az ünnepi műsorban Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármestere köszöntötte az 1989 augusztusában, a rendszerváltást követően nyolcadikként megalakult vállalatot. Az alapításkor egyetlen terméket előállító cég ma már közel 150 különböző készítménnyel rendelkezik, és a magyar egészségmegőrző piacon 34,5%-os részesedéssel piacvezető. Az ünnepséget jelenlétével megtisztelte többek között Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, dr. Berkó Attila a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, és Bús Balázs III. kerületi polgármester mellett Szalay Ferenc Szolnok városának polgármestere, valamint Láng Zsolt a II. kerület polgármestere.

    A vállalat fejlődését mutatja, hogy az 1989-es alapításkor az alig 10 főt számláló kisvállalkozás mára közel 500 munkatársat foglalkoztató nagyvállalattá fejlődött, amely 30 éve mutat követendő példát: világszínvonalú termékeivel segíti az egészségmegőrzést, alapítványán keresztül támogatja a rászorulókat.

"Hitvallásunkban így fogalmaztunk: A gondolat legyen jó és igaz: a természettel harmóniában tégy az ember érdekében, gyógyíts anélkül, hogy ártanál, társadalmi és nemzeti felelősségtudattal, szorgalommal bizonyítsd igazad, munkát erkölcsi és anyagi hasznosságát. Úgy érzem, ebben a pár szóban kifejeződik minden. Benne van atyám nagyszerű találmánya, a kiindulópont, a Béres Csepp, a belőle kinövő, a 30 év során kifejlesztett és forgalomba hozott számos termék, és benne van a 30 éves elszánás is, amellyel dolgozunk azokért, akikért felelősek vagyunk: az itt élő emberekért, nemzetünkért" - hangsúlyozta ünnepi beszédében dr. Béres József a Béres Gyógyszergyár elnöke, a vállalat szeptember 5-én, Budapesten, a Béres Gyógyszergyár székházában rendezett jubileumi rendezvényen.

Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármestere az ünnepségen elmondott beszédében kiemelte, hogy Magyarország számára nagyon fontos a piacképes, megbízható és minőségi termékeket előállítani képes innovatív iparágak fejlődése.

A jubileumi eseményen Pálfi József nagyváradi református lelkész, a Partiumi Keresztény Egyetem rektora és Makláry Ákos görögkatolikus pap, a KÉSZ elnöke mondott hálaadó imát és áldotta meg a 30 éves fennállását ünneplő vállalatot és a jelenlévőket.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.