OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 4. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 17., kedd 14:27

Családi program Fraknó Várában
    Forchtenstein, 2019. szeptember 17., kedd (OTS) - Ezen a hétvégén az ausztriai Fraknó Várában nemcsak a gigantikus fegyvergyűjteményt és a páratlan Esterházy kincseket lehet megnézni, hanem vidám családi és gyermekprogramok kínálkoznak.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190917_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190917_003.jpg

Draculade - Holdfényes vezetés a várban
2019. szeptember 21., 18.30 óra
Azoknak, akik szeretik a hátborzongató történeteket, nem ijednek meg a kísértetektől és a denevérektől tökéletes program az éjszakai vártúra. A kalandvágyók amellett, hogy régi legendákat ismerhetnek meg vámpírokról és drakuláról, a vár olyan helyeit is megismerhetik, amik egyébként nem láthatók. Ilyen például a várverem, ahol Rozália lelte halálát és akinek szelleme talán még most is kísért a vaskos falak között. A kút mélyében egykor rejtőző baziliszkusz története is napvilágra kerül.

A bátor résztvevők zseblámpát és kényelmes lábbelit hozzanak!

Ajánlott korosztály: 6-14 éves korig
Időtartam: kb. 90 perc

Találd meg a kincset!
2019. szeptember 22., 14.15 óra
Kincskeresők figyelem! A küldetés, megoldani a fejtörőket és követni a térképet, hogy megtaláljuk a kincset. Csak az érhet célba, aki minden apró részletre odafigyel. Az ügyesek elnyerik jutalmuk és hazavihetik a kincset.

Az igazán vidám családi kaland nagyszerű kikapcsolódás az egész családnak.

Ajánlott korosztály: 6 éves kortól

Információ és bejelentkezés
A korlátozott létszám miatt mindkét programra szükséges a bejelentkezés a következő elérhetőségeken: +43(0)2626/81212 vagy burg-forchtenstein@esterhazy.at.

esterhazy.hu

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.