OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 12., kedd 12:19

A Mary Kay a korszerű bőrgyógyászati és bőrápolási kutatások támogatása iránti elkötelezettsége jegyében ezúttal a The Japanese Society of Investigative Dermatology szimpóziumának szponzorálását vállalta (1. rész)
    Dallas, 2019. november 12., kedd (Business Wire/OTS) - A globális szépségápolási vállalat szponzorálta a bőrvédelem és a bőrpír terén szaktekintélynek számító bőrgyógyászok részvételével megrendezett szimpóziumot - A bőrápolási innovációk terén vezetőnek számító Mary Kay Inc. a korszerű, tudományos alapokon nyugvó bőrápolás iránti elkötelezettsége jegyében a közelmúltban szponzorként járult hozzá a The Japanese Society of Investigative Dermatology (JSID) 44. éves találkozójának megrendezéséhez. A november 8-a és 10-e közt Japánban, Aomoriban lezajlott szimpózium, amelynek fő témái a bőr védelmi (barrier) funkciója és a bőrpír voltak, a legújabb technológiai vívmányok és áttörést képviselő kutatási eredmények megosztása révén kiváló együttműködési lehetőségeket kínált a szakemberek számára.

    Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20191110005047/en/

Az 1981-ben alapított JSID küldetése a dermatológusok következő generációjának inspirálása és támogatása, a szakmai együttműködés és a bőrgyógyászati szakmai társaságok közti tudományos információcsere elősegítése. A JSID célja a bőrgyógyászat globális interdiszciplináris tudományággá válásának elősegítése a bőr egészségének biztosítását és a bőrbetegségek fejlett kezelési módozatainak kidolgozását célzó tudományos tevékenységek és kutatások támogatása révén. A JSID, amely a dermatológiai kutatások terén az egyik legnagyobb és legismertebb szervezetnek számít Japánban, hatékony támogatást nyújt a fiatal akadémikusoknak különféle szemináriumok szervezésével, melyek célja az új orvosgeneráció legtehetségesebb tagjai kutatóvá válásának segítése.

A bőr barrier (védelmi) funkciója és a bőrpír témájában megrendezett, Mary Kay által szponzorált idei szimpózium egyik panelbeszélgetésén, amelynek moderátori szerepét Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay Inc. tudományos vezetője vállalta, a résztvevők megvitatták az ázsiai populáció esetében a bőröregedés lassítása érdekében alkalmazott, káros környezeti hatások kiküszöbölését célzó kezelési stratégiákat, a bőrgyulladással kapcsolatosan a fehérjék által katalizált reakciókat és a bőr barrier funkciójának működését hátráltató problémákat és betegségeket.

"A nők körülbelül fele szerte a világon az ún. 'érzékeny bőrű' kategóriába tartozik, és az utóbbi években egyre több Ázsiában forgalmazott szépségápolási termék rendeltetésének leírásában találkozhatunk az 'érzékeny bőrre' és a 'bőrpír enyhítésére' kifejezésekkel" - állapította meg Dr. Gildea. "Folyamatosan bővül a bőrt érő káros hatások köre, ideértve az UV sugárzást és az olyan szennyezőanyagokat tartalmazó szmogot, mint az elemi szén (korom), vegyi anyagok és nehézfémek. Ezek a szennyezőanyagok felhalmozódhatnak a bőrön, és az arcot érintő állandósult bőrpír kialakulását eredményezhetik. Ezért a fogyasztók részéről egyre nagyobb az olyan termékek iránti igény, amelyek alkalmasak az érzékeny arcbőrt érintő problémák kiküszöbölésére és az érzékeny bőr megfelelő ápolására."

A szimpózium keretében megrendezett panelbeszélgetés résztvevői három neves bőrgyógyász előadását hallgathatták meg:
     - Dr. Akimichi Morita, MD Ph.D., Department of Geriatric and Environmental Dermatology, Nagoya City University Graduate School of Medical Sciences
     - Dr. Sang Eun Lee, MD Ph.D., Department of Dermatology, Gangnam Severance Hospital, Cutaneous Biology Research Institute, Yonsei University College of Medicine in Seoul, Korea
     - Dr. Gyohei Egawa, MD Ph.D., Department of Dermatology, Kyoto University Graduate School of Medicine

"Globális vállalatként fontos számunkra, hogy olyan széles körű termékportfólióval rendelkezzünk, amely alkalmas a nők különféle bőrápolási igényeinek kielégítésére szerte a világon, és amely megfelelően rugalmas ahhoz, hogy bővüljön és egyre fejlettebb termékek kerüljenek bele az igények változásának megfelelően" - magyarázta Dr. Gildea. "Az olyan rendezvényeken való részvétel, mint amilyen a JSID is, lehetőséget ad számunkra az új bőrápolási vívmányok megismerésére és saját kutatási eredményeink megosztására, és így újabb és újabb, áttörést képviselő, korszerű termékek kidolgozására, melyek biztosítják a nők számára a kívánt hatásokat."

A JSID-re vonatkozó további információkért kérjük, kattintson ide. http://www.jsid.org/index_en.html
(folyt.)



2019. november 12., kedd 12:19

A Mary Kay a korszerű bőrgyógyászati és bőrápolási kutatások támogatása iránti elkötelezettsége jegyében ezúttal a The Japanese Society of Investigative Dermatology szimpóziumának szponzorálását vállalta (2. rész)
    Dallas, 2019. november 12., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, illatszerek és táplálékkiegészítők előállítása iránt. A Mary Kay Alapítványon (Mary Kay Foundation?) keresztül a vállalat ez idáig több mint 78 millió USA dollárt adományozott rákkutatási célokra, valamint a családon belüli erőszak áldozatai számára létesített menedékházak létesítése céljára. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191110005047/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.