OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 6., hétfő 09:16

A Wirecard Magyarország egyik vezető e-commerce ügynökségével, az UNAS-al működik együtt
    Aschheim (München), 2020. április 6., hétfő (APA/OTS) - A Wirecard fizetési megoldásainak köszönhetően az UNAS ügyfelei a vásárlóiknak egy súrlódásmentes checkout-élményt tudnak nyújtani - UNAS közel 5000 aktív webáruházat üzemeltet, melyekkel több mint 4 millió tranzakciót hajtottak végre 2019-ben - Wirecard, a digitális pénzügyi technológia globális innovációs vezetője, a mai nappal örömmel jelenti be az új stratégiai együttműködést a neves UNAS e-commerce ügynökséggel, ami által UNAS az 5000 ügyfelének be tudja mutatni a Wirecard fizetési megoldásait.A megállapodás szerint a Wirecard az UNAS számára egy előreintegrált payment service provider-ként fog szerepelni (PSP).  Ennek eredményeként a kereskedők webáruházaikban a Wirecard fizetési megoldásaiból tudnak profitálni.

    Az UNAS székhelye a magyarországi Sopronban található.  Az UNAS a legkülönbözőbb kereskedők - járművektől bútorig - számára, a hatékony webshop fejlesztési eszközeivel teszi lehetővé az online kereskedelmet. Az egyedi előfizetési modell révén a vállalkozások sokféle professzionális, beépített funkciót és integrációt kapnak különösebb befektetés nélkül. Ezek tartalmazzák a 2020-ban egy sikeres e-commerce oldal üzemeltetéséhez elengedhetetlen opciókat és funkciókat: mint például meggyőző marketing opciók, vásárlásra való ösztönzés, beágyazott közösségi médiák, és a fizetőeszközök nagy választéka.

Napjainkban egy webáruház sikere nem utolsó sorban attól is függ, hogy a vásárlók a kedvenc fizetőeszközükkel tudnak fizetni, és a checkout gördülékeny. Ha UNAS ügyfelei a Wirecard mellett döntenek mint PSP-partner, a létező legtöbb fizetőeszköz elfogadása mellett, egy egyszerű integrációból, az integrált csalás elleni védelemből és a Wirecard Bank kiegészítő szolgáltatásaiból profitálnak.

"Egy teljesen új világot nyitottunk meg azoknak a kereskedőknek, akik eddig a hagyományos kereskedelmi csatornákon biztosították megélhetésüket. Az UNAS megoldásai révén, bármekkora méretű is legyen a kereskedő, a kereskedelem bármelyik szektorából is jön, pillanatokon belül működőképes webáruházat tud nálunk nyitni," - nyilatkozta Gáll T. Barna, az UNAS üzletfejlesztési menedzsere. "A kereskedők nemzetközi versenyképességének kulcsa, hogy egy gördülékeny, akadálymentes fizetési élményt nyújtanak mindenki számára. A Wirecard a piacon a legátfogóbb fizetési technológiát kínálja, ezért optimális választás PSP-integrációs partnerként."

Az UNAS egy valós látnok. Ez volt az első vállalkozás a magyar piacon, amely egy webáruházkoncepciót, mint szolgáltatás kínált, és ma pedig már az összes magyar webáruház egy ötödét kezeli. Alapításuk óta 27 millió vevő vásárolt több mint 290 millió euró értékben termékeket az UNAS webáruházain keresztül.

"Az UNAS ügyfelei számára a Wirecard mellett való döntés egy valós felértékelés. Ezen megállapodás során az UNAS testreszabva tudja az ügyfelei kéréseit kiszolgálni. Legyen ez egy globális vállalat, vagy akár egy családi kisvállalkozás, mindegyik a legmodernebb fizetési rendszert tudja használni." - egészítette ki Rolan Toch, a Wirecard Central Eastern Europe ügyvezető igazgatója.


Wirecard sajtó kapcsolat:

Wirecard AG
Jana Tilz
Tel.: +49 (0) 89 4424 1363
Email: jana.tilz@wirecard.com

A Wirecardról:

A Wirecard (GER:WDI) a világ egyik leggyorsabban fejlődő digitális platformja a pénzügyi kereskedelem területén. Az üzleti ügyfeleknek, de a fogyasztóknak is, egy folyamatosan bővülő, valós idejű hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások ökoszisztémáját kínáljuk, innovatív digitális fizetések köré építve, az integrált B2B2C megközelítés alkalmazásával. Ez az ökorendszer a fizetés & rizikó, kereskedelmi és tranzakciós banking, hűségprogramok és kuponok, adatok kielemzése & konverziós ráta növelés az összes kereskedelmi csatorna (online, mobil, POS) köré épül. A Wirecard szabályozott pénzintézeteket működtet számos kulcsfontosságú piacon, és a legnagyobb fizető- és kártyatársaságok hálózatainak, kártyakibocsájtó- és kezelő teljes licenszével rendelkezik. A Wirecard AG a Frankfurti tőzsdén is jegyzett (DAX and TecDAX, ISIN DE0007472060). Látogasson meg minket: www.wirecard.com.

UNAS sajtó kapcsolat:

Email: unas@unas.hu

Az UNAS-ról:

Hiszünk abban, hogy az internet az egyik legfontosabb találmány az emberiség történetében. Jól felhasználva az élet minden területén csak előnnyel rendelkezik. Napjainkra már eljött az idő, amikor a kereskedő cégek szinte nem tudnak létezni internetes jelenlét nélkül. Mi azon dolgozunk, hogy azok is aranybányát tudjanak bérelni, akik egyébként csak egy lapátot tudnának megvenni. A legkisebb cégnél is fontos a széleskörű funkcionalitás és a testre szabhatóság. Küldetésünk, hogy olyan komplex és valóban hatékony webáruház rendszert biztosítsunk a vállalkozásoknak, amivel ki tudják használni az e-kereskedelem adta összes lehetőséget. https://unas.hu.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.