OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 15., szerda 11:06

A GetSwift SaaS platformjával támogatja az étel-házhozszállítást Florida államban (1. rész)
    New York, 2020. április 15., szerda (Business Wire/OTS) - Az állam kormányzata programokat szponzorál a legsérülékenyebb floridaiak étkeztetésének biztosítása érdekében -    A GetSwifttel együttműködésben megvalósuló program célja az állam időskorú lakosainak megsegítése - A GetSwift Limited (ASX: GSW) (a továbbiakban "GetSwift" vagy a "Vállalat"), a SaaS-ként (Software as a Service [szolgáltatott/lekérhető szoftver]) biztosított logisztikai technológiák egyik vezető vállalata büszkén támogatja Florida államnak a koronavírus okozta világjárvány idején a mindennapi étel-házhozszállítás fenntartása céljára tervezett válságkezelési programját.

    Április 13-ától (hétfő) kezdve a GetSwift rendelés- és szállításkezelési, valamint útvonaltervezési támogatást biztosít annak érdekében, hogy elsősorban a mindennapi étel-házhozszállításra szoruló időskorú floridaiakhoz, illetve más floridai lakosokhoz is eljuthassanak a megrendelt ételek. A GetSwift együttműködik a floridai Feed The Need és a Meals of Love szervezettel, valamint Florida állam Idősügyi Minisztériumával (Florida Department of Elder Affairs [DOEA]) és olyan éttermekkel, mint például a 4 Rivers Smokehouse éttermek működtetője, a 4R Étteremcsoport (4R Restaurant Group), amely a hét minden napján frissen elkészített ételeket fog biztosítani.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk Florida állam hatóságaival, a Meals of Love és a Feed the Need of Florida szervezettel, valamint a 4R Étteremcsoporttal egy ilyen kulcsfontosságú kezdeményezés keretében, és segítséget nyújthatunk abban, hogy a sérülékeny csoportokba tartozó floridaiakhoz ebben a különlegesen nehéz időszakban eljussanak a megrendelt ételek. Ugyanakkor alig várjuk, hogy további olyan államokat is támogathassunk, amelyek hasonló intézkedések bevezetésén dolgoznak. Ebben a válsághelyzetben együtt kell fellépnünk, hogy legyőzzük az egyik legnagyobb kihívást, amellyel eddig az ország szembesült" - fejtette ki Bane Hunter, a GetSwift vezérigazgatója.

A GetSwift, melynek székhelye New York City-ben található, szállításlogisztikai és munkaerőgazdálkodási szolgáltatásokat biztosít ügyfelei számára az Amerikai Egyesült Államok egész területén és szerte a világon. A GetSwift szolgáltatásait nem csak éttermek, hanem számos különféle iparágba tartozó vállalat veszi igénybe, a billiárdasztal-gyártó és tartályospropángáz-ellátást nyújtó cégektől kezdve egészen az állami infrastruktúra-szolgáltató vállalatokig.

A vészhelyzeti szolgáltatás Florida állam mind a 67 megyéjére kiterjed. A megállapodás értéke nem határozható meg, mivel nem jósolható meg előre, hogy összesen mennyi étel kerül majd naponta kiszállításra.
A 4 Rivers Smokehouse éttermek és más floridai éttermek átalakítják ételkészítő létesítményeiket annak érdekében, hogy költséghatékony módon állíthassák elő a naponta kiszállításra kerülő ételeket.

"Csapatunk minden tagja nagy várakozással tekint a floridai éttermekkel való együttműködés elé, melynek során igyekszünk legyőzni a vészhelyzet okozta kihívásokat, és megtalálni a legjobb lehetőségeket arra, hogy tápláló ételeket szállíthassunk ki Floridában élő embertársainknak" - nyilatkozta Skip Kimpel, a 4R Étteremcsoport informatikai vezetője. "Ez az ambiciózus kezdeményezés nem valósulhatna meg anélkül a technológia nélkül, amelyet a GetSwift biztosít a rendelések kezelése, a szállítások ütemezése és a pontos, időben történő kiszállítások biztosításához szükséges logisztikai feladatok megoldása céljára."

A 4 Rivers az eredetileg a Közép-Florida számára jobb élelmiszerellátás kialakítását céljául kitűző 4Roots nonprofit szervezet által elindított Feed The Need elnevezésű program egyik tagjaként vesz részt a kezdeményezésben.

E közlemény tartalmát és a közlemény kiadását a GetSwift igazgatótanácsa jóváhagyta. (folyt.)



2020. április 15., szerda 11:07

A GetSwift SaaS platformjával támogatja az étel-házhozszállítást Florida államban (2. rész)
    New York, 2020. április 15., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a GetSwift Limitedről tudni kell…

A globális szállítási logisztika optimalizálását elősegítő technológiák

A GetSwift a szállításmenedzsment automatizálása terén globális vezetőnek számító vállalat. A nagyobb vállalatoktól a kis helyi vállalkozásokig számos iparág szereplői támaszkodnak világszerte cégünk SaaS platformjára, mely láthatóságot, beszámoltathatóságot, hatékonyságot és megtakarításokat biztosít ellátóláncuk és a kiszállítási folyamatok utolsó fázisa számára. A GetSwift székhelye New York City-ben található, és a céget jegyzi az Ausztrál Értéktőzsde (ASX:GSW). További háttérinformációkért kérjük, látogasson el honlapunkra: GetSwift.co.

A GetSwift feltörekvő, növekedési fázisban lévő vállalat, amelynek működésére különféle kockázati tényezők lehetnek hatással. A Vállalat egyelőre nem nyereséges, és nem garantálható, hogy nyereséges lesz. A Vállalat üzletmenetének és különféle befektetési megfontolásoknak a részletesebb ismertetése a Vállalat által az Ausztrál Értéktőzsdéhez (ASX) benyújtott dokumentumokban található. Felhívjuk a befektetőket, hogy tekintsék át az ezekben a dokumentumokban található részletesebb tájékoztatást.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200414005614/en/

Kapcsolat:

Médiakapcsolatok: James Richardson, Public Affairs Advisor
james.richardson@dentons.com +1 202-408-9160
Befektetői kapcsolatok: investors@getswift.co
Társasági titkár: julian.rockett@boardroomlimited.com.au +61 2 8016 2841

Forrás: GetSwift Limited


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.