OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 15., szerda 13:51

Haszonjármű vásárlása: A Buchbinder Auktion új ajánlattételi felülettel
    Regensburg, 2020. április 15., szerda (APA/OTS) - A Buchbinder Auktion, a Buchbinder Csoport aukciós részlege új ajánlattételi felületet hozott létre. A felhasználó által optimalizált eszköz maximális rugalmasságot kínál az aukciók minden online résztvevője számára a végfelhasználói eszköz és a hely szempontjából: Legyen szó okostelefonról vagy számítógépről, Androidról vagy MacOS-ról, üljön a kanapén vagy legyen éppen úton - minden változat lehetőséget ad az ajánlattételre. A meglévő licitáló ügynökkel együtt, amely a felhasználót is időtől függetlenné teszi, a részvétel most könnyebb, kényelmesebb és hatékonyabb, mint valaha.

    Az új licitáló felület intuitív, egyértelmű kialakítással rendelkezik, és számos platformon elérhető. Mivel ez egy böngészőszoftver-megoldás, az aukció résztvevőinek nem kell alkalmazást letölteniük, hanem azonnal hozzáférhetnek az aktuális aukcióhoz bejelentkezési adataikkal, és valós időben licitálhatnak. Minden fontos információ egy pillanat alatt rendelkezésre áll.

Az érdekelt felek az új licitálófelületet a következő két e-aukción saját szemükkel is láthatják, amelyek mindegyikét egy újabb nappal meghosszabbítjuk. Az aukciók így április 16-án és 23-án kezdődnek. Különböző kategóriákba tartozó személygépkocsik, valamint haszongépjárművek szerepelnek majd a kínálatban. Különlegesség: Az aukció második napján, április 17-én, illetve 24-én, minden jármű minimálár nélkül kerül a kínálatba.

A kereskedők, műhelyek és a kereskedni vágyók mind kihasználhatják a Buchbinder exkluzív aukciós feltételeinek előnyeit: Mivel a járművek a Buchbinder saját flottájából származnak, nincs aukciós felár, sem pedig foglalások vagy újratárgyalások. Még az árverés előtt megtekinthetők a független ellenőrző szervezet által készített fényképek és állapotjelentések. Azt is feltüntetjük, hogy a kívánt jármű várhatóan mikor kerül a kalapács alá.

Sajtóképek: https://industrie-contact.de/buchbinder_auktion/press_pictures/

Sajtókapcsolat: Industrie-Contact, Erik Biewendt, erik.biewendt@ic-gruppe.com, Tel.: +49 40 899 666 0
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.