OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 17., péntek 11:11

A PMI és a Pearson VUE lehetőséget biztosít a Project Management Professional (PMP)® minősítést adó vizsga online letételére (1. rész)
    Philadelphia, 2020. április 17., péntek (Business Wire/OTS) - A Pearson VUE online, proktorált vizsgáztatást biztosító, OnVUE elnevezésű szoftverének használatával a PMP-jelöltek most már a számukra megfelelő időpontban, online is letehetik a minősítő vizsgát - A mai naptól kezdve a Project Management Institute (Projektmenedzsment Intézet, a továbbiakban "PMI") a projektmenedzserek számára lehetőséget biztosít arra, hogy saját otthonukban vagy irodájukban az általuk választott időpontban, online letehessék a Project Management Professional (PMP)® minősítő vizsgát. A PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) vizsga és a Certified Associate in Project Management (CAPM) vizsga mellett a PMP minősítő vizsga a harmadik azoknak a vizsgáknak a sorában, amelyet a projektmenedzsment szakemberek most már online letehetnek.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200416005135/en/

A jelöltek az online vizsgát a Pearson VUE OnVUE elnevezésű online, proktorált (vizsgafelügyelő felügyelete mellett letett) vizsgáztatást biztosító szoftvere használatával tehetik le. A vizsgaközpontokban sorra kerülő vizsgákhoz hasonlóan az online, proktorált vizsga ideje alatt a jelölteket egy vizsgafelügyelő (proktor) felügyeli. A proktor azonban ez esetben nem közvetlenül, személyesen van jelen a vizsgázó mellett, hanem a vizsgafolyamatot a vizsga élő közvetítése során a vizsgázó készülékébe épített vagy ahhoz csatolt mikrofon és webkamera segítségével, mesterséges intelligencián (Artificial Intelligence [AI]) alapuló módszerek alkalmazásával követi nyomon. A jelölteknek természetesen előre meg kell határozniuk azt az időpontot, amikor majd le akarják tenni a vizsgát, de gyakorlatilag a hét minden napján, a nap 24 órájában lefoglalhatják a vizsgaidőpontot, és így mindenki olyan időpontra ütemezheti a vizsgát, amely saját időbeosztása alapján a számára a legalkalmasabb.

"Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a mai bizonytalan időkben is biztosítsuk tagjaink és a vizsgázni kívánók számára azokat az erőforrásokat, amelyekre szükségük van szakmai fejlődésükhöz" - magyarázta Michael DePrisco, a PMI globális megoldásokért és fogyasztói élményekért felelős alelnöke. "A PMP minősítő vizsga online, proktorált vizsga formájában való elérhetővé tétele fontos lépés ezen a téren. Mindig is szerepelt terveink közt, hogy e vizsgát online is hozzáférhetővé tegyük, így most csak annyi történt, hogy a prioritásaink közé emeltük e tervünk megvalósítását annak érdekében, hogy biztosítsuk közösségünk jóllétét és biztonságát. Ennek a PMI vizsgákkal kapcsolatos élményekre és elégedettségre hosszú távon is igen pozitív hatást gyakorló tervnek a megvalósítása azonban nem lett volna lehetséges a Pearson VUE szakértelme és együttműködése nélkül."

A mesterséges intelligenciára támaszkodó, élő, távoli vizsgafelügyeleten felül, amely biztosítja a vizsgafelügyelő számára a lehetőséget, hogy azonnal leállítsa a vizsgát, amennyiben nem megfelelő magatartást tapasztal a vizsgázó részéről, a PMI és a Pearson VUE kidolgozott egy szigorú adatellenőrző és visszaélés-felderítő programot is annak érdekében, hogy felismerhető, illetve bizonyítható legyen a vizsgázók részéről esetlegesen megnyilvánuló szabályellenes viselkedés, illetve tisztázhatók legyenek a vizsga érvényességével kapcsolatos egyéb kérdések. Továbbá minden jelöltnek végig kell haladnia egy virtuális bejelentkezési folyamaton, amelynek részét képezi az AI-alapú azonosítás, autentikáció és a jelölt arcának és fényképének összehasonlítása.

"Ez a megállapodás ékes bizonyítéka annak, hogy a Pearson VUE online vizsgafelügyeleti platformja, az OnVUE, még a világ projektmenedzsment szakembereit tömörítő vezető szakmai szervezet, a PMI igen szigorú követelményeinek is tökéletesen megfelel" - fejtette ki Eric D'Astolfo, a Pearson VUE üzleti fejlesztésért felelős alelnöke. "Büszkék vagyunk arra, hogy a projektmenedzsment szakemberek körében az "aranystandardnak" számító PMP minősítést adó vizsga bekerült azok közé a PMI minősítő vizsgák közé, melyhez vállalatunk biztosítja az online vizsgáztatást lehetővé tévő szoftvert. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy olyan megoldást nyújthatunk, amely lehetővé teszi a jelöltek számára, hogy még a mostani nehéz időkben is letehessék a szakmai minősítésüket biztosító vizsgákat."

További információkért az online, proktorált vizsgáztatásról és a PMP online, proktorált vizsgára való jelentkezésről, illetve a vizsgaidőpont lefoglalásáról kérjük, kattintson ide. https://www.pmi.org/certifications/types/project-management-pmp/exam-prep/online
(folyt.)



2020. április 17., péntek 11:11

A PMI és a Pearson VUE lehetőséget biztosít a Project Management Professional (PMP)® minősítést adó vizsga online letételére (2. rész)
    Philadelphia, 2020. április 17., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Project Management -ról (PMI) tudni kell…

A Project Management Institute (Projektmenedzsment Intézet [PMI]) a projekt-, program- és portfóliómenedzsmentet hivatásuknak tekintő szakemberek vezető nemzetközi szakmai szövetsége. Az Intézet globális érdekképviseleti szolgáltatások nyújtása, együttműködési projektek szervezése, szakmai képzés és kutatás révén a szakma több mint hárommillió képviselőjét készíti fel a világ szinte minden országában a jövő projektalapú gazdaságában, azaz egy olyan gazdasági környezetben való munkavégzésre, melyben a munkafeladatok és az egyének projektek, termékek, programok és értékáramok köré szerveződnek. Mintegy 50 éve működő Intézetünk a világ szinte összes országában segíti tevékenységével a szakmai előmenetelt, támogatja a szervezetek sikeres fejlesztését és világszerte elismert szabványok, tanúsítványok kiadásával, szakmai erőforrások és eszközök rendelkezésre bocsátásával, tudományos kutatások végzésével, publikációk megjelentetésével, szakmai továbbképzési tanfolyamok szervezésével és hálózatépítési lehetőségek biztosításával igyekszik hozzájárulni a szakma fejlődéséhez. A PMI család tagja, a ProjectManagement.com olyan globális, online közösségeket hoz létre, amelyek révén még több erőforrás, még jobb eszközök, még nagyobb hálózatok és bővebb lehetőségek állnak rendelkezésre a szakma képviselői számára. Látogasson el hozzánk a www.PMI.org vagy a www.projectmanagement.com internetes címen, és kövessen minket a Facebookon (www.facebook.com/PMInstitute) és a Twitteren (@PMInstitute)!

Amit a Pearson VUE-ről tudni kell…

A Pearson VUE évtizedek óta úttörő szerepet játszik a számítógép-alapú vizsgáztatási szektorban, és évente több mint 16 millió minősítő, illetve adott tevékenység végzésére feljogosító vizsga letételét teszi lehetővé a tudományos és oktatási szférában és a gazdaság minden területén, kezdve a számítástechnikai ágazattól egészen az egészségügyig. Cégünk a világ legátfogóbb, több mint 180 országra kiterjedő, mintegy 20000 fokozottan biztonságos vizsgaközpontból álló hálózatának, valamint biztonságos online vizsgáztatási felületeinek köszönhetően globális vezető pozíciót tölt be a magas szintű vizsgák kidolgozásában és letételük lehetővé tételében. Az értékelési szektorban játszott vezető szerepünk a vezető technológiai cégektől kezdve kormányzati szervekig és szabályozó hatóságokig számos különféle szervezetet magába foglaló kiterjedt ügyfélbázisunkba tartozó vállalatokkal való együttműködésen alapul. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: PearsonVUE.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200416005135/en/

Kapcsolat:

Rachael Ballard, 443-618-7014 vagy Rachael.ballard@pmi.org

Forrás: Project Management Institute

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.