OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. május 5., kedd 10:26

Minden rendeléssel együtt segítünk! -elindult a VakVarjú#szeretetszolgálat
    Budapest, 2020. május 5., kedd (OTS) - Egy budapesti étteremcsalád kezdeményezésével elindult a #szeretetszolgálat jótékonysági akció, melynek bevételéből célzott támogatást nyújtanak az arra rászorulóknak. Áprilisban digitális eszközöket vásárolnak szép korúaknak és iskolásoknak, illetve speciális ajánlattal támogatják a magyar borászatokat.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200505_001.jpg

A koronavírus járvány, egyik pillanatról a másikra döntötte romba az emberek és a gazdaság szereplőinek életét. Bár az éttermi szektort tarolta le legkorábban ez a hirtelen jött katasztrófa, mégsem kényszerítette teljesen térdre a vendéglátóipar elkötelezett szereplőit. Számos pozitív kezdeményezéssel találkozhatunk, amelyeknek az a céljuk, hogy a közösségi összefogás erejével enyhítsenek a kialakult nehézségeken. Mindenki azzal próbál meg segíteni, amilye van és ott, ahol valóban szükség van rá. Nincs ezzel másképp a VakVarjú étteremcsalád sem, ezért nemrég elindította a #szeretetszolgálat jótékonysági kampányát. Minden, az étterem weboldalán leadott ebéd vagy vacsora rendelésből 200 Ft-ot jótékonysági célokra fordítanak. Áprilisban a digitális kapcsolattartásban és oktatásban kívánnak támogatást nyújtani. Tableteket vásárolnak időseknek, akik máshogy nem tudják tartani a kapcsolatot családtagjaikkal és laptopokat biztosítanak, olyan gyerekeknek, akiknek ennek hiánya miatt az online tanulás nehézségekbe ütközik. A hazai borászatok támogatása érdekében pedig az étterem kiszállításra rendelhető kínálatában kiemelten szerepelnek a magyar borok, kedvezményes áron.

"Ebben az emberpróbáló időszakban különösen fontosnak érezzük, hogy a gazdasági talpon maradás mellett odafigyeljünk a környezetünkben élőkre is. Így szeretnénk meghálálni azt a rengeteg kedvességet, szeretetet, amivel elárasztanak vendégeink, kollegáink és a Jóisten. A VakVarjú #szeretetszolgálat keretében egy-egy célzott támogatásunkkal, akciónkkal, ahogy korábban is, most is tudatosan szeretnénk segíteni a valódi rászorultakon. Hívő emberként Ferenc pápa szavai csengenek a fülemben, aki szerint az élet egy ajándék, amelyet olyan mértékben kapunk, amennyire másoknak ajándékozzuk."- mondta Semsei Rudolf az étteremcsalád tulajdonosa.

A több mint egy évtizede sikerrel működő vállalatcsoport közösségteremtő erejének és lojális vendégkörének köszönhetően az eddig beérkezett megrendelések után összegyűlt támogatási keretből sikerült vásárolni a Fraknó utcai Idősek Házának két tabletet, hogy a szépkorú lakók beszélgethessenek hozzátartozóikkal, külföldön élő dédunokájukkal, rég nem látott barátaikkal. Az újbudai Humán Szolgáltató Központon keresztül négy laptopot adományoztak azoknak a hátrányos helyzetű családoknak, akiknél egyáltalán nem áll rendelkezésre eszköz a gyerekeknek a digitális oktatásban való részvételhez. A májusi első cél a VIII. kerületi ZSENDÜLŐ TANODA hátrányos helyzetű tanulók és azok családjainak támogatása, tartós élelmiszercsomaggal és tisztitószerekkel. Mindezek mellett a szervezők folyamatosan egyeztetnek segítő szervezetekkel, jellemzően hivatalos kerületi szakszolgálatokkal, hogy biztosan jó helyre kerüljön a segítség.

A www.vakvarju.com oldalon hetente frissítve látható a közös összefogással elért eredmény!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.