OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 27., szerda 11:08

A Smiths Medical bejelentette csatlakozását a Ventilator Training Alliance applikációját biztosító együttműködéshez (1. rész)
    Minneapolis, 2020. május 27., szerda (Business Wire/OTS) - A Smiths Medical ma bejelentette, hogy csatlakozott a világ számos lélegeztetőkészülék-gyártóját tömörítő, Ventilator Training Alliance (VTA) elnevezésű szövetséghez annak érdekében, hogy támogassa a világjárvány ellen az első vonalban küzdő egészségügyi ellátókat a lélegeztetőkészülékekkel kapcsolatos képzések központi tárához való hozzáférésben. A központi tárban rendelkezésre álló tartalmak egy, az Allego által kezelt mobilalkalmazáson keresztül férhetők hozzá.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200526005108/en/

"A Smiths Medicalt büszkeséggel tölti el, hogy tagja lehet a VTA-nak, és így biztosíthatja a lélegeztetőkészülékei használatára vonatkozó képzést az Allego appján keresztül" - nyilatkozta Jeffrey Hohn, a Smiths Medical Strategy and M&A divíziója Global Product and Commercial Excellence egységének alelnöke. "Az egészségügyi ellátás világviszonylatban való javítása a küldetésünk alapját képező cél. Tudatában vagyunk annak, hogy ezekben a rendkívül nehéz időkben az egészségügyben dolgozóknak nagy szükségük van arra, hogy gyorsan hozzáférjenek a lélegeztetőkészülékekre vonatkozó információkhoz, és ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a betegek a lehető leghamarabb megkaphassák a megfelelő ellátást."

A VTA appja hozzáférést biztosít a lélegeztetéssel foglalkozó szakorvosok, nővérek és egyéb egészségügyi személyzet számára a lélegeztetőkészülékek használatához szükséges, a szövetség tagvállalatai által biztosított képzési erőforrásokhoz. Az alkalmazáson keresztül rendelkezésre állnak a COVID-19-cel kapcsolatos légzési elégtelenségben szenvedő betegek kezelésében rendkívül fontos feladatot ellátó lélegeztetőkészülékek használatát bemutató videófilmek, kézikönyvek, valamint hibaelhárítási útmutatók.

A lélegeztetőkészülékek kulcsfontosságú szerepet játszanak a valamely súlyos betegség (mint például a COVID-19) következtében légzéstámogatásra szoruló betegek gondozásában. A lélegeztetőkészülékek használatára vonatkozó képzéshez való gyors hozzáférés közvetlen kihatással lehet a betegek egészségi állapotára a COVID-19-járvány okozta válsághelyzet idején.

A VTA applikációja által kínált tartalmak mind iOS, mind Androidos eszközökről hozzáférhetők (még olyan helyeken is, ahol rossz minőségű a Wi-Fi-n keresztüli hozzáférés, illetve nem áll rendelkezésre), továbbá internetes böngészőkön keresztül is elérhetők. Az alkalmazás biztosítja az egészségügyi szakemberek számára a videók hanganyagának több nyelven való, szöveges megjelenítését (feliratozás kérésre), illetve mobileszközön elérhető audió háttéranyagot is arra az esetre, amikor több feladatot kell végezniük egyszerre.

Hogyan férhető hozzá a Ventilator Training Alliance központi tartalomtára?
Az alkalmazás az egészégügyi szakemberek számára ingyenesen áll rendelkezésre. A Ventilator Training Alliance központi tudástárához hozzáférést biztosító alkalmazás az Apple App Store-ból (https://apps.apple.com/us/app/ventilator-training-alliance/id1507082978) vagy a Google Play internetes áruházból (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.allego.android.app.vta) tölthető le, illetve hozzáférhető bármely internetes böngészőprogramon keresztül (https://vta.allego.com/index.do).

A VTA alkalmazást áttekintését biztosító videóért kérjük, kattintson ide.
https://p.allego.com/yK2dNeTK-2Ou
(folyt.)



2020. május 27., szerda 11:09

A Smiths Medical bejelentette csatlakozását a Ventilator Training Alliance applikációját biztosító együttműködéshez (2. rész)
    Minneapolis, 2020. május 27., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Ventilator Training Alliance-ről tudni kell…

A Ventilator Training Alliance egészségügyi szakemberek számára biztosít képzéseket tartalmazó központi tárat és különféle termékeket. A lélegeztetőkészülék-gyártók, köztük a Dräger, a GE Healthcare, a Getinge, a Hamilton Medical, a Medtronic, a Nihon Kohden, a Smiths Medical és a Philips együttműködése eredményeként létrejött, az Allego által támogatott központi tudástár ingyenes hozzáférést biztosít mobileszközökön keresztül olyan eszközök oktató videóihoz, felhasználói kézikönyveihez és egyéb képzési anyagaihoz, amelyek kulcsfontosságúak a COVID-19-cel kapcsolatos légzési elégtelenséggel küzdő betegeket kezelő egészségügyi szakszemélyzet munkájához.
Amennyiben Ön lélegeztetőkészülék-gyártó, és szeretne csatlakozni a szövetséghez, kérjük, a következő internetes címre juttassa el tagsági felvételi kérelmét: VTA-Join@allego.com.

Amit a Smiths Medicalről tudni kell…

Különleges orvostechnikai eszközöket és berendezéseket kínáló piacvezető, globális vállalat, amelynek fő termékei a gyógyszerelési, életfenntartó és biztonsági eszközök körébe tartoznak. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.smiths-medical.com.

Amit a Smiths Csoportról tudni kell…

A már mintegy 170 éve működő globális technológiai vállalat orvostechnológiai, biztonsági és védelmi, általános ipari, energiaipari, űr- és kereskedelmi légiipari termékeket és szolgáltatásokat kínál szerte a világon. A Smiths Group plc mintegy 23 000 alkalmazottat foglalkoztat több mint 50 országban, és részvényeit jegyzi a Londoni Értéktőzsde. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.smiths.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200526005108/en/

Kapcsolat:
Smiths Medical Media Relations a media.relations@smiths-medical.com internetes címen vagy Vanessa Krier a következő telefonszámon: 763-383-3299.

Forrás: Smiths Medical

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.