OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. június 16., kedd 09:14

A Wildberries a Wirecard termékével bővíti részesedését az európai piacion (1. rész)
    Aschheim (München), 2020. június 16., kedd (APA/OTS) - A Wildberries egy nagy, nemzetközi online kiskereskedelmi vállalkozás -    A Wirecard a Wildberries európai e-commerce weboldalainak kifizetéseit kezeli. - Az együttműködés lehetővé teszi a kiskereskedelmi vállalkozás számára, hogy bővítse egységes kereskedelmi vállalkozását -  A Wirecard, a digitális pénzügyi technológia globális innovációs vezetője bejelenti, hogy együttműködik egy nagy, nemzetközi online kiskereskedelmi vállalkozóval, a Wildberries céggel. A Wirecard vállalja a Wildberries számára Európában a beszerző és fizetési szolgáltató szerepét.

    A 2004-ben alapított Wildberries ruhákat, cipőket, kozmetikumokat, háztartási termékeket, gyermekcikkeket, elektronikai cikkeket, könyveket, ékszereket, élelmiszereket stb. forgalmaz. Alapítása óta a vállalat rohamosan terjeszkedik, és most már 3,1 milliárd euró éves bevételt ért el, miközben naponta hatmillió egyéni látogatót vonz.

A Wildberries tevékenyen fejleszti vállalkozását Közép- és Kelet-Európában és Ázsiában. A vállalat öt hónapon belül 28, márkanév alatt működő felvevőhelyet nyitott meg Lengyelországban, és az egész országra kiterjesztette az ingyenes, futárszolgálaton keresztüli szállítást. Nem régiben a vállalat Lengyelországban helyi elosztó központból indított áruszállítást, ami egy napra csökkentette a szállítási időt. A Wildberries májusban kezdte meg a forgalmazást Szlovákiában, ahol a vállalat további 5, márkanév alatt működő felvevőhelyet tervez megnyitni a közeljövőben.

A Wirecard fizetési megoldása lehetővé teszi a Wildberries számára, hogy gyorsan és megbízható módon fogadjon kifizetéseket, miközben garantálja az ügyfelek személyes adatainak biztonságát. A világ első fizetési szolgáltatójaként, amely több mint 200 különböző helyi és globális fizetési megoldást kínál, a Wirecard a fizetési eszközök testreszabott és átfogó körét biztosítja a Wildberries számára, ami lehetővé teszi, hogy annak ügyfelei bármilyen kártyatípussal és e-Wallet módszerrel fizessenek a vásárlásaikért. Ma a Wirecard kezeli a lengyel Wildberries weboldal valamennyi kifizetését, ahol a kiskereskedő nem régiben indította el vállalkozását. A közeljövőben más európai országokra is ki fog terjedni az együttműködés.

"Napjainkban az on-line vásárlás egyre több ügyfelet vonz. A Wirecard-nak köszönhetően a kedvelt fizetési módszereiket tudjuk kínálni európai ügyfeleinknek, ami segíteni fog nekünk abban, hogy még kényelmesebbé tegyük a vásárlást a Wildberries cégnél," - jegyezte meg Vlagyimir Bakin, a Wildberries pénzügyi igazgatója. "Úgy véljük, hogy a Wirecard fontos partnerünk. Különösen azt méltányoljuk, hogy beszerzési és fizetésfeldolgozási szolgáltatásokat egyaránt nyújtanak ugyanazon a platformon keresztül."

"Ez egy újabb példa arra, hogyan folytatja a Wirecard a kiskereskedelmi ágazat digitalizálásának ösztönzését szerte a világon. Azáltal, hogy akadálymentes fizetésfeldolgozást garantálunk a Wildberries számára, egyedülálló fizetési élményt biztosítunk az ügyfeleiknek. Ez alapvetően fontos ahhoz, hogy a vállalat valóban egységes, előre haladó kereskedelmi vállalkozássá fejlődjön," - tette hozzá Ronal Toch, a Wirecard közép-kelet-európai ügyvezető igazgatója. (folyt.)



2020. június 16., kedd 09:14

A Wildberries a Wirecard termékével bővíti részesedését az európai piacion (2. rész)
    Aschheim (München), 2020. június 16., kedd (APA/OTS) -

    A Wirecard szóvivője:

Wirecard AG
Jana Tilz
Tel.: +49 (0) 89 4424 1363
E-mail: jana.tilz@wirecard.com

A Wirecard cégről:

A Wirecard (GER:WDI) a világ egyik leggyorsabban növekvő digitális platformja a pénzügyi kereskedelem terén. Mind ügyfeleink, mind a fogyasztók számára integrált B2B2C megközelítés használatával innovatív digitális fizetések köré épülő, valós idejű, értéknövelt szolgáltatások állandóan növekvő ökoszisztémáját kínáljuk. Ez az ökoszisztéma a fizetés és kockázat, a kiskereskedelem és tranzakciós banki szolgáltatás, a hűség és kuponjutalmak, az adatelemzések és az árfolyam átváltás javításának területeire összpontosít valamennyi értékesítési csatornában (on-line, mobil, POS). A Wirecard szabályozott pénzügyi intézményeket működtet több kulcsfontosságú piacon, illetve valamennyi jelentős fizetési és kártyahálózattól kibocsátói és elfogadói engedélyeket kapott. A Wirecard AG céget jegyzi a Frankfurti Tőzsde (DAX és TecDAX, ISIN DE0007472060). További információkat itt találhat: www.wirecard.com.

A Wildberries szóvivője:

E-mail: pr@wildberries.ru

A Wildberries cégről:

A Wildberries egy nagy, nemzetközi online kiskereskedelmi vállalkozás, amely 15 éve működik a piacon. A vállalat földrajzi jelenléte hét országot fed le: Oroszország, Lengyelország, Szlovákia, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgízia és Örményország. A cég teljes árbevétele meghaladta a 3,1 milliárd euró összeget (+94%) 2019-ben. A Wildberries cégnél naponta átlagosan kb. 750.000 rendelést dolgoznak fel. A cég több mint 53.000 embert foglalkoztat. A Wildberries hét országban több mint 7,5 ezer, márkanév alatt működő felvevőhellyel rendelkezik. A Wildberries árukínálata az EUEA országok területén 40.000 márka 4 millió SKU értékű árucikkét tartalmazza: ruhák és lábbelik, kellékek, szépségipari árucikkek, gyermekárucikkel, elektronikai termékek, háztartási árucikkek, ékszerek, élelmiszerek, könyvek és sok más. A cégnek 30.000 beszállítója van. A Wildberries az 1. helyen áll a Forbes "10 fő Runet értékesítési platform" rangsorolásában 2019-ben. A Data Insight analitikai ügynökség szerint a Wildberries négy éve a legnagyobb on-line kiskereskedelmi vállalkozás Oroszországban az on-line értékesítés terén. www.wildberries.eu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.