OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. július 1., szerda 10:00

A Narkasa lehetőséget biztosít a befektetőknek, hogy az általuk választott valutanem ellenében vásároljanak kriptovalutát
    Isztambul, 2020. július 1., szerda (Business Wire/OTS) - Az utóbbi hat hónapban a kriptovalutákba fektetők száma főként a globális piacok közelmúltbeli visszaesése következtében20 százalékkal nőtt. Egy nemrégiben elindított, isztambuli székhelyű kriptovaluta tőzsde, a Narkasa reményei szerint hamarosan lehetővé tudja tenni ügyfelei számára, hogy 156 nemzeti valutában kössenek ügyleteket. - A kriptovaluták jelenlegi globális tőkepiaci értéke mintegy 265 milliárd USA dollár, a piacon lefolytatott napi tranzakciók összértéke pedig megközelíti a 70 milliárd USA dollárt. A Coinmarketcap nevet viselő kriptovaluta-követő weboldal szerint a világon 314 kriptovaluta tőzsde működik. A legtöbb kriptovaluta tőzsdén azonban a kriptovaluták csak USA dollárért vagy euróért vásárolhatók.

    Egy isztambuli székhelyű kriptovaluta tőzsde, a Narkasa (https://narkasa.com/)viszont nem így működik: a Narkasa lehetővé teszi a befektetők számára, hogy különféle valuták ellenében vásároljanak kriptoeszközöket. Mi több, az új szolgáltatás igénybevevői 50 százalékos díjkedvezményt kapnak a tőzsde megnyitását követő 90 nap során lefolytatott tranzakciókra.

'A világ 156 valutája használható fizetésre'

A csúcstechnológiát alkalmazó, 12 nyelven rendelkezésre álló szolgáltatásokat nyújtó Narkasa által biztosított platformon egy sor különféle valuta használatával folytatható gyors és biztonságos kriptovaluta-kereskedés. "Az USA dollár és az euró mellett a Narkasa támogatja az orosz rubel, ukrán hrivnya, brazil reál, kazahsztáni tenge és török líra fizetési eszközként való használatával megvalósuló ügyleteket is" - nyilatkozta a Narkasa vezérigazgatója, Erdal Kaya.

"És terveink szerint tovább bővítjük tevékenységünket annak érdekében, hogy ügyfeleink mintegy 156 különféle nemzeti (fiat) valutát használhassanak a tranzakciók lebonyolításakor" - tette hozzá. "A legtöbb kriptotőzsdével ellentétben a Narkasa lehetővé fogja tenni a befektetők számára, hogy bármely országban legyenek, az adott ország valutája ellenében vásárolhassanak kriptovalutát."

Biztonságos, megbízható kriptovaluta-kereskedés

A Narkasa nem számít fel semminemű jutalékot a platformján keresztül lebonyolított kriptovaluta-vásárlásokért, és garantálja összes ügyfele személyes adatainak védelmét és biztonságát. A független könyvvizsgáló cégek által rendszeresen auditált vállalat az EU pénzmosás/terrorizmus-finanszírozás elleni jogszabályai előírásainak megfelelően működik, és ugyanakkor alkalmazza az "ismerd az ügyfeled" elvvel (azaz megfelelő ügyfél-azonosítással, ügyfélátvilágítással) kapcsolatos iránymutatásokat is.

Az API (alkalmazásprogramozási felület) technológia alkalmazása révén a Narkasa kiváló platformot biztosít az algoritmusalapú kriptovaluta-kereskedéshez. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kifejezetten a hirtelen piaci árfluktuációk elleni védelem biztosítására tervezett, mesterséges intelligenciát alkalmazó eszközök segítségével kezeljék befektetéseiket.

A kriptovaluták rohammal veszik be a világ pénzpiacait

A jelenleg forgalomban lévő kriptovaluták száma 2 687; a teljes kereskedési volumen 82 százalékát Bitcoinban, Ethereumben, Tetherben és Ripple-ben megvalósuló ügyletek adják, és a tranzakciók száma folyamatosan, szédítő ütemben emelkedik. Ugyanakkor a kriptovaluta tőzsdék elterjedésének eredményeként hihetetlen mértékű növekedés tapasztalható az e tőzsdéken forgalmazott, nagy keresletnek örvendő eszközökbe fektetők számában is.

Kapcsolat:

Narkasa Support Team
support@narkasa.com

Tulay Genc
support@b2press.com
+31 30 799 6022

Forrás: Narkasa

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.