OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. július 9., csütörtök 16:19

A Mary Kay Inc. továbbra is támogatja a szépségápolással és divattervezéssel foglalkozókat és a divatipar szereplőit az Ázsiában, Európában és az Amerikai Egyesült Államokban megrendezett különféle eseményeken (1. rész)
    Dallas, 2020. július 9., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Mary Kay Inc. és a cég Mary Kay Global Design Studio nevet viselő tervezőstúdiója nemrégiben több különféle szépségápolási és divattervezési eseményen, illetve divatbemutatón vett részt, és szponzorként is támogatott számos rendezvényt szerte a világon azzal a céllal, hogy népszerűsítse az egyedi és különleges szépség kihangsúlyozását lehetővé tévő, már-már művészetnek számító tevékenységeket - illetve az e tevékenységeket végző szakembereket és a sminkmestereket -és némi ízelítőt adjon a küszöbönálló szezon legújabb trendjeiből.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200707005913/en/

Glamhive Live és Glamhive digitális nyári bazár

A Mary Kay volt a fő szponzora és házigazdája a Glamhive nevet viselő élő digitális csúcstalálkozónak (Glamhive Live Digital Summit) május 9-én. A Glamhive, egy digitális startup divatcég, amelyet a hírességek kedvelt divattanácsadója, Stephanie Sprangers alapított, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy őszinte, tárgyilagos virtuális tanácsokat kapjanak szakértő stílustanácsadóktól szerte a világon. A Glamhive stílustanácsadói közé tartozik Tara Swennen, Ilaria Urbinati, Nicole Chavez, Jeanne Yang, Samantha McMillen, Sonia Young, Micah Schifman és Jason Bolden, valamint a divattanácsadó szakma számos olyan feltörekvő, tehetséges, az új trendek iránt fogékony szakértője.

A digitális csúcstalálkozón rengeteg érdekes téma került megvitatásra, ideértve a fenntartható divatot, a szépség fogalmát, valamint hogy hogyan valósíthatja meg az ember az álmait egy vállalkozás elindításával. A divatiparban, a televízióban és a kiegészítő ágazatokban tevékenykedő vendégelőadók arról is beszéltek, hogyan lehet legyőzni az akadályokat és áttörni a korlátokat. Az esemény moderátorai és előadói közt szerepelt Livia Firth, Louise Roe, Rebecca Minkoff, Kendra Scott, Jezlan Moyet, Jessica Paster, Cindy Eckert, Lela Rose, Anita Patrickson, Jenny Packham, Olivier Theyskens, Babi Ahluwalia, Sonia Young, Erica Cloud, Cynthia Rowley, Ilaria Urbinati, Jennifer Fisher és Lisa Levinson, hogy csak néhányat említsünk.

Martelle, a Mary Kay ukrajnai leányvállalata, a Mary Kay Ukraine szépségápolási tanácsadója és nagykövete, és ugyanakkor televíziós sminkmester is előadást tartott a Glamhive Live keretében. A "Szépség és divat" című kerekasztal-megbeszélés során Martelle kihangsúlyozta, hogy a modelljei, ügyfelei vagy különféle hírességek címlapfotózáshoz, jelentősebb divatbemutatókhoz vagy vörösszőnyeges rendezvényeken való megjelenéshez megrendelt sminkjének készítésekor rendkívül fontos a tervezőkkel és stílustanácsadókkal való együttműködés és a félreérthetetlen kommunikáció.

A Glamhive Live digitális csúcstalálkozó bevételeinek 15%-át adományként a Feeding America elnevezésű szervezet kapta meg a COVID-19-járvány elleni küzdelem támogatása céljára. A Feeding America hálózat az ország legnagyobb, nemzeti szintű, éhezés ellen küzdő szervezete.

A július 11-én megrendezésre kerülő Glamhive digitális nyári bazárnak (Glamhive Digital Summer Bazaar) szintén a Mary Kay és a Mary Kay Global Design Studio lesz a főszponzora és házigazdája. Most először kerül kiterjesztésre ez az újfajta digitális rendezvény globális szinten azzal a céllal, hogy nemzetközi találkozási pontként szolgáljon az ágazat szakemberei, valamint a szépség és a stílus iránt rajongók számára. Az előadók és moderátorok a világ számos országából kerülnek ki, ideértve Kanadát, az Egyesült Királyságot, Belgiumot, Franciaországot, Olaszországot, Indiát, Vietnámot és Dél-Afrikát.

A Glamhive digitális nyári bazár programjának részeként a stílustanácsadók, sminkmesterek és hajszobrászok legjobbjai (akik olyan hírességekkel dolgoznak, mint Kristen Stewart, Lupita Nyong'o, Tom Brady és számos más neves művész) online beszélgetések keretében osztják meg az ágazatban töltött éveik során szerzett tapasztalataikat, szakmai trükkjeiket és meglátásaikat.

Az egész napos, jeggyel látogatható esemény három tagozatra és 32 panelre osztva több mint 100 különböző előadót vonultat fel, és rendkívül intenzív mesterkurzusokat is kínál különféle témákban, melyek során elmélyült, közvetlen beszélgetések révén tanulhatnak az érdeklődők globális ismertségű szakértőktől. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://www.glamhive.com/live. A Glamhive a jegyeladásokból befolyt összeg 15 százalékát a NAACP-nak adományozza. (folyt.)



2020. július 9., csütörtök 16:19

A Mary Kay Inc. továbbra is támogatja a szépségápolással és divattervezéssel foglalkozókat és a divatipar szereplőit az Ázsiában, Európában és az Amerikai Egyesült Államokban megrendezett különféle eseményeken (2. rész)
    Dallas, 2020. július 9., csütörtök (Business Wire/OTS) -

        Ukrán divathét

Az ukrán divathét (Ukrainian Fashion Week [UFW]) február 1-je és 5-e közt az ország fővárosában, Kijevben került megrendezésre. Több mint 16 000 résztvevő csodálta meg az ukrán divattervezők kreációit, melyeket Martelle, a Mary Kay Ukraine vezető sminkese által készített trendi sminkek tettek még tökéletesebbé. Martelle és a Mary Kay szépségápolási szakértői együttes munkával készítették el az Elena Burenina, Iryna DIl, Przhonskaya, Ksenia Schnaider, Sonya Monina, Chuprina, A\Raise, Kass, Kami Kami és számos további tervező legújabb ruhakölteményeit bemutató több mint 50 modell sminkjét.

A Mary Kay Ukraine együttműködő partnereként az utcai viseleteket összeállító tehetséges divattervező, Dastish Fantastish ugyanakkor elkészített egy kapszulakollekciót is a Mary Kay szépségápolási tanácsadó munkatársai számára. A The Mary Kay Dastish Fantastish kollekcióba nyolc alapdarab került, amelyek a Mary Kay márkára jellemző klasszikus üzleti stílust a legújabb divattrendekkel, futurista és utcai stílussal kombinálják. A kollekció fő színei a "fuksziarózsaszín" és a "klasszikus piros" árnyalatai. A korlátozott darabszámú kollekció különleges jegyei közé tartoztak a hímzések, a bő, túlméretes darabok és a bőrbetétek.

New York-i divathét

A New York-i divathét (New York Fashion Week [NYFW] 2020. február 6-a és 9-e között zajlott le Manhattanban, az Angel Orensanz Alapítvány székházában. A rendezvény hivatalos sminkes támogatója két bemutató során is a Mary Kay volt, a Morse és az Adam Lippes luxusdivatmárkával együttműködésben. A Morse bemutatója a pénzügyi negyedben került megrendezésre, az Adam Lippes pedig a Fotografiska New York múzeumben található Veronika étteremben. Luis Casco, a Mary Kay globális szépségnagykövete mindkét bemutatón a vezető sminkmester szerepét töltötte be. Luis szorosan együttműködött a divattervezőkkel, hogy olyan sminkek szülessenek, amelyek kiegészítik az egyes kollekciókat, és felügyelte és irányította a sminkeket elkészítő sminkesek munkáját.

Cseh Oroszlán-díjak

A divatot és a művészeteket hagyományosan támogató Mary Kay a Cseh Oroszlán-díjaknak a Cseh Köztársaság fővárosában, Prágában megrendezett átadóját is szponzorálta. A rendezvény az ország filmművészeti sikereit ünnepli meg minden évben egy showműsor kíséretében. A Cseh Oroszlán-díjak, melyeknek átadására először 1993-ban került sor, a Cseh Köztársaság művészei számára az Amerikai Egyesült Államok Oscar-díjának felelnek meg.

A Cseh Oroszlán-díjak 27. átadóját, amelyen több mint 1200-an vettek részt, élőben közvetítette a cseh nemzeti tévécsatorna március 7-én a történelmi nevezetességnek számító, prágai Rudolphinum Hotelből. A rendezvényen megjelent a cseh művészi élet krémje, hogy minél hamarabb megtudhassák, kik nyerik el idén a Cseh Oroszlán-díjakat. A Mary Kay hivatalos sminkes partnerként támogatta az eseményt egy tehetséges Mary Kay szépségtanácsadó munkatársakból álló csapat biztosításával, akik kijavították és frissítették a hírességek sminkjét.

#Shero stílusú divattrendek a Mary Kay China támogatásával

Fennállásának 25. évfordulója alkalmából a Mary Kay kínai leányvállalata, a Mary Kay China május 3-án élőben streamelte a #Shero Style Fashion Trends: Power of Beauty, Power of Technology, Power of Health, and Power of Shine elnevezésű divatbemutatót (Shero stílusú divattrendek: a szépség ereje, a technológia ereje, az egészség ereje és a ragyogás ereje). A digitális divatbemutatót többek közt a Mary Kay Global Design Studio, a Baazar magazin és a Swarovski támogatta.

A The Mary Kay Foundation és Kendra Scott

Ez évben a cég alapítványa, a The Mary Kay Foundation Kendra Scottal fogott össze, hogy gyönyörű fülbevalókat kínáljon független értékesítési igazgatóknak. Az eladott fülbevalók árából befolyt összeg teljes egészében a The Mary Kay Foundation-hoz került, hogy egy olyan világ elérését szolgálja, amelyben a nők betöltik az őket megillető helyet, egészségesek és biztonságban vannak. A kezdeményezés eredményeként mintegy 200 000 USA dollár gyűlt össze.

A Mary Kay együttműködik népszerű divattervezőkkel üzleti alkalmakra való ruházat és kiegészítők tervezésében

A Mary Kay már több mint 55 éve működik együtt a mindenkori vezető divattervezőkkel az üzleti élet során viselt ruhadarabok tervezésében - azaz azoknak a kosztümöknek és kiegészítőknek a megalkotásában, amelyeket a cég független szépségápolási tanácsadó munkatársai viselnek üzleti tevékenységük különböző színterein. A Mary Kay a közelmúltban a következő partnerekkel működött együtt:
     - St. John és a Mary Kay / NSD (Országos értékesítési igazgatói) kosztüm bemutatása - USA-beli vezetők
     - Nicole Miller és a Mary Kay / 2021-22-es kosztüm bemutatása
     - Ted Baker és a Mary Kay US / Star 2020 díj kollekció
     - Kate Spade és a Mary Kay US / Kendra Scott és a Mary Kay US - Ajándékozás
     - Kendra Scott és a Mary Kay / Rock it in Red Jacket Challenge 2020 (2020. évi "Húzz bele a piros kabátkádban" kihívás)(folyt.)



2020. július 9., csütörtök 16:20

A Mary Kay Inc. továbbra is támogatja a szépségápolással és divattervezéssel foglalkozókat és a divatipar szereplőit az Ázsiában, Európában és az Amerikai Egyesült Államokban megrendezett különféle eseményeken (3. rész)
    Dallas, 2020. július 9., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    
     A COVID-19-járvány miatt átütemezett rendezvények

A COVID-19-világjárvány miatt számos Mary Kay által szponzorált szépségápolási rendezvény, divatbemutató és divattervezői rendezvény elhalasztásra vagy törlésre került 2020-ban. Ezek közé tartoznak a következők:

Törölt rendezvények
     - Mercedes-Benz Fashion Week, Russia (Mercedes-Benz divathét, Oroszország), a 20/21-es őszi/téli kollekciókat bemutató, 2020 tavaszára tervezett rendezvények
     - GLOW Beauty Convention, Németország
     - Bratislava Fashion Days by Mercedes-Benz (a Mercedes-Benz nevével fémjelzett pozsonyi divatnapok) - 2021-es őszi/téli kollekciókat bemutató 2020 tavaszára tervezett rendezvények

Elhalasztott rendezvény
     - Anketa OTO 2020 - elhalasztva további értesítésig

Nevezetes mérföldkövek a Mary Kay divatvilágot való támogatása során
     - 25 évvel ezelőtt / 1995: A Mary Kay először kapja meg az Egyesült Nemzetek Szervezete Környezetvédelmi Programjának Divat és a környezet díját.
     - 30 évvel ezelőtt /1990: Az üzleti kosztümök rendkívüli népszerűsége a Mary Kay szervezetének tagjai körében a vállalaton kívül is igen sikeresek. A Mary Kay® Sales Director (értékesítési igazgatói) kosztümjei elnyerik a neves Career Apparel of the Decade" (Az évtized üzleti ruházata) díjat az 1980-as években.
     - 40 évvel ezelőtt / 1980: Megszületik a Piros kabátka program 1973-ban, amikor a sztár toborzók piros kabátkát viseltek a pályán a St. Louis Cardinals baseballcsapat tiszteletére az első "Mary Kay esten". 1980-ban a Vállalat bevezeti a Piros kabátka programot a kabátka hivatalos elismeréseként.
     - 55 évvel ezelőtt / 1965: Bemutatásra kerül az első független értékesítési igazgatói kosztüm: egy kétdarabos, fekete gyapjú kötött kosztüm egy texasi stílusú cowboy kalappal kiegészítve.

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com. (folyt.)



2020. július 9., csütörtök 16:20

A Mary Kay Inc. továbbra is támogatja a szépségápolással és divattervezéssel foglalkozókat és a divatipar szereplőit az Ázsiában, Európában és az Amerikai Egyesült Államokban megrendezett különféle eseményeken (4. rész)
    Dallas, 2020. július 9., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    
     Amit a Mary Kay Foundation-ről tudni kell…

Mary Kay Ash azon álmához híven, hogy világszerte gazdagítsa a nők életét, a The Mary Kay Foundation forrásokat gyűjt és biztosít a nőket érintő rákbetegségek gyógymódjának megtalálását célzó, úttörő kutatások finanszírozására, valamint a nők elleni családon belüli erőszak áldozatainak támogatására. Mióta a The Mary Kay Foundation 1996-ban megkezdte működését, több mint 80 millió USA dollárt adományozott az Alapítvány e kettős küldetésével összhangban lévő tevékenységet végző szervezetek számára. Továbbá az Alapítvány támogat olyan kezdeményezéseket is, melyek e két probléma súlyosságára igyekeznek felhívni a figyelmet, részt vesz az e problémákkal küzdők megsegítésére irányuló közösségi programokban, valamint olyan jogszabályok életbe léptetéséért harcol, melyek a nők egészségét és biztonságát hivatottak biztosítani. Az együttes fellépéssel elérhetjük, hogy a nők helyzete javuljon szerte a világon. Ha Ön érdeklődik a nők támogatását és szerepvállalásuk elősegítését célzó képzési, érdekképviseleti és önkéntes munka iránt, vagy tájékozódni kíván az adományozási lehetőségekről, illetve szeretne részt venni az esetenként életmentő tevékenységekben, kérjük, látogasson el honlapunkra ( marykayfoundation.org), csatlakozzon hozzánk a Facebookon és az Instagramon vagy kövessen minket a Twitteren.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200707005913/en/

Kapcsolat:

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com
Forrás: Mary Kay Inc.

    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.