OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. július 14., kedd 10:02

Az Analog Devices bejelentette, hogy összeolvad a Maxim Integrateddel, melynek eredményeként tovább erősödik vezető pozíciója az analóg félvezetők piacán (1. rész)
    Norwood, Massachusetts állam és San Jose, Kalifornia állam, USA, 2020. július 14., kedd (Business Wire/OTS) - Nagyobb értékesítési volumen és diverzifikáció annak a 8,2 milliárd USA dolláros(1) árbevételt hozó termékportfóliónak köszönhetően, amelynek termékei kifejezetten a legfontosabb hosszú távú növekedési tendenciák kiaknázása céljára kerültek kifejlesztésre -    A szakterületekre vonatkozó bővülő szakértelem és mérnöki szaktudás, melynek kiaknázásával az ügyfelek legösszetettebb problémáinak megoldására is alkalmas, teljeskörű megoldások fejleszthetők ki -    Az ügylet a várakozások szerint növelni fogja a szabad cash flow-t a tranzakció zárásakor, valamint a korrigált EPS-t (egy részvényre eső nyereség) a zárást követő 18 hónapon belül, továbbá a költségszinergiáknak köszönhetően 275 millió USA dollár összegű megtakarítás érhető el a második év végére

    Az Analog Devices, Inc. (Nasdaq: ADI) és a Maxim Integrated Products, Inc. (Nasdaq: MXIM) ma bejelentették, hogy végleges megállapodást kötöttek, melynek értelmében az ADI felvásárolja a Maximot egy részvénycsereügylet révén, mely az egyesült vállalkozás értékét 68 milliárd USA dollárban határozza meg(2). A tranzakció, amelyet ellenszavazat nélkül jóváhagyott mindkét vállalat igazgatótanácsa, erősíti az ADI vezetői pozícióját az analóg félvezetők piacán, és több vonzó végfelhasználói piacon is növeli részesedését és értékesítési volumenét.

A megállapodás értelmében a Maxim részvényesei az ügylet zárásának időpontjában a tulajdonukat képező minden egyes Maxim törzsrészvényért 0,630 ADI részvényt kapnak. A záráskor a jelenlegi ADI részvényesek megközelítőleg 69 százalékát fogják birtokolni az egyesült vállalatnak, míg a Maxim részvényeseinek tulajdonában a részvényeknek körülbelül 31 százaléka lesz. Az ügylet a tervek szerint az amerikai egyesült államokbeli jövedelemadózás szempontjából adómentes átszervezésként kerül megvalósításra.

"A ma a Maximmal együtt tett izgalmas bejelentésünk a következő lépésre vonatkozik az ADI azon küldetésének megvalósítása felé vezető úton, hogy áthidaljuk a fizikai és a digitális világ közti szakadékot. Az ADI és a Maxim egyaránt elkötelezettek ügyfeleik legösszetettebb problémáinak megoldása iránt, és az egyesülésnek köszönhetően birtokunkba kerülő szélesebb körű technológiai megoldásokra és tehetséges alkalmazottjainkra támaszkodva képesek leszünk még teljesebb körű, csúcstechnológiát képviselő megoldásokat kifejleszteni" - nyilatkozta Vincent Roche, az ADI elnök-vezérigazgatója. "A Maxim nagy tiszteletnek örvendő, bevált technológiákat tartalmazó portfólióval és a tervezési innováció terén figyelemre méltó múlttal rendelkező jelfeldolgozó és energiagazdálkodási franchise. Ezért minden feltétel adott ahhoz, hogy együtt dolgozva képesek legyünk a félvezetők piaca következő növekedési hullámának elindítására, miközben egy egészségesebb, biztonságosabb és fenntarthatóbb jövőt építünk mindannyiunk számára."

"Az utóbbi több mint három évtized során a Maxim tevékenységét egyetlen egyszerű premissza vezérelte - a folyamatos innováció és olyan nagyteljesítményű félvezető termékek kifejlesztése, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink számára új termékek feltalálását. Nagy izgalommal várom vállalatunk történetének ezt az új fejezetét, melynek során tovább feszegetjük a "lehetséges" határait az ADI-val közös munkánk során. Mindkét vállalat mélyreható mérnöki és technológiai know-how-val és vállalati innovációs kultúrával rendelkezik. Együttes erőfeszítéseinknek köszönhetően egy olyan, az eddiginél is erősebb piacvezető pozícióval rendelkező vállalatot fogunk létrehozni, amely kiemelkedő előnyöket képes biztosítani ügyfelei, alkalmazottai és részvényesei számára egyaránt" - fejtette ki Tunç Doluca, a Maxim Integrated elnök-vezérigazgatója.

A záráskor a Maxim két igazgatója (ideértve Tunç Dolucát, a Maxim Integrated elnök-vezérigazgatóját is) csatlakozni fog az ADI igazgatótanácsához. (folyt.)



2020. július 14., kedd 10:03

Az Analog Devices bejelentette, hogy összeolvad a Maxim Integrateddel, melynek eredményeként tovább erősödik vezető pozíciója az analóg félvezetők piacán (2. rész)
    Norwood, Massachusetts állam és San Jose, Kalifornia állam, USA, 2020. július 14., kedd (Business Wire/OTS) -

    Meggyőző stratégiai és pénzügyi előnyök

     -    Globális lábnyommal rendelkező ágazatvezető: Az egyesülés nyomán tovább erősödik az ADI vezető pozíciója az analóg félvezetők piacán, várható árbevétele eléri a 8,2 milliárd USA dollárt, szabad cash flowja pedig a 2,7 milliárd USA dollárt pro forma alapon. A Maxim erősségei az autóipari termékek és adatközpontok piaca tekintetében jól kiegészítik az ADI általános ipari, távközlési és digitális egészségügyi szektorokban birtokolt pozícióit, és megfelelnek a legfontosabb hosszú távú növekedési trendeknek is. Az energiagazdálkodás terén a Maxim alkalmazásközpontú termékkínálata tökéletes kiegészítője az ADI több szektort lefedő termékportfóliójának.
     -    Nagyobb szakpiaci hozzáértés és lehetőségek: A kategóriájukban a legjobbnak számító technológiák egyesítése elmélyíti az ADI szakágazati tudását és több mint 50 000 termékkel bővíti termékpalettáját a kisteljesítményűtől a 100 gigahertzes készülékekig, a nanowattos fogyasztásútól a kilowattos fogyasztású berendezésekig és az egyedi érzékelőktől a felhőalapú megoldásokig terjedő termékkategóriákban. Az egyesült vállalat számára így lehetővé válik, hogy teljesebb körű megoldásokat kínáljon, továbbá képes legyen több mint 125 000 ügyfelet kiszolgálni és nagyobb részesedést szerezni a 60 milliárd USA dollár forgalmú teljes elérhető piacon(3).
     -    Elkötelezettség az innováción alapuló növekedés iránt: Az összeolvadás két hasonló vállalati kultúrával rendelkező, az innováció és a mérnöki tudás terén egyaránt kiemelkedő, több mint
10 000 mérnököt foglalkoztató és körülbelül 1,5 milliárd USA dollár(1) éves kutatási és fejlesztési befektetési költségvetéssel működő céget egyesít. Az egyesült vállalat a jövőben is számos szakterületen a legtehetségesebb mérnökök kedvelt munkaadója lesz.
     -    Nyereségnövekedés és költségmegtakarítás: Ez az ügylet a zárást követő 18 hónapon belül várhatóan növeli az EPS-t és a második év végére 275 millió USA dollár összegű, költségszinergiákból eredő megtakarítást eredményez, amely elsősorban az alacsonyabb üzemi kiadásokból és az eladott áruk alacsonyabb beszerzési értékéből származik. A gyártásoptimalizálásnak köszönhetően várhatóan további költségszinergiák is megvalósulnak a zárást követő harmadik év végére.
     -    Erős pénzügyi pozíció és cashflow-termelés: Az ADI várakozásai szerint az egyesült vállalat erősebb mérleggel rendelkezik majd, és pro forma nettó tőkeáttétele megközelítőleg 1,2 x lesz(4). Ez a tranzakció a várakozások szerint az ügyletzáráskor növeli a szabad cash flow-t, további megtérülést eredményezve a részvényesek számára.

Időbeli ütemezés és jóváhagyások

Az ügylet zárására várhatóan 2021 nyarán kerül sor, a szokásos zárási feltételek teljesülésétől függően, ideértve az amerikai egyesült államokbeli és bizonyos nem amerikai egyesült államokbeli szabályozó hatósági jóváhagyások, valamint mindkét vállalat részvényesei jóváhagyásának megkapását.

Tanácsadók

Az ADI vezető pénzügyi tanácsadója a Morgan Stanley volt ADI. A BofA Securities szintén pénzügyi tanácsadóként segítette a vállalatot, a Wachtell, Lipton, Rosen & Katz pedig a jogi tanácsadó szerepét töltötte be.

A Maxim kizárólagos pénzügyi tanácsadójaként a J.P. Morgan lépett fel, jogi tanácsadója pedig a Weil, Gotshal & Manges LLP volt.

Telefonkonferenciára és internetes élő közvetítésre vonatkozó információk

Az ADI az ügylet megvitatása céljából telefonkonferenciát tart, amely keleti parti idő szerint ma de. 8:30-kor kezdődik. A befektetők az ADI honlapjának (investor.analog.com) Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalán elérhető élő internetes közvetítéshez való csatlakozás révén is részt vehetnek a megbeszélésen. A befektetők a telefonkonferencián a (800) 859-9560-as vagy (nemzetközi hívás esetén) a (706) 634-7193-as telefonszám hívásával vehetnek részt. A telefonszámot a konferencia kezdő időpontját megelőző 10 percben hívhatják, és meg kell adniuk az "ADI" jelszót).

A telefonkonferenciáról készült felvétel körülbelül két órával a telefonkonferencia lezárulásának időpontjától számítva lesz elérhető, és legfeljebb két hétig férhető hozzá a 855-859-2056-as telefonszám tárcsázásával és a 3573127-as konferenciaazonosító megadásával.

Amit az Analog Devices-ról tudni kell…

Az Analog Devices (Nasdaq: ADI) nagyteljesítményű analóg technológiákat kínáló, globális piacvezető vállalat, amely elkötelezett a legnehezebb mérnöki kihívások megoldása iránt. Cégünk lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy páratlan érzékelési, mérési, működtetési, összekapcsolási és értelmezési technológiákon alapuló intelligens eszközök használatával áthidalják a fizikai és a digitális világ közti szakadékot, és újfajta módokon értelmezzék a körülöttünk lévő világot. Kérjük, látogasson el honlapunkra: http://www.analog.com.

Amit a Maxim Integratedről tudni kell…

A Maxim Integrated innovatív analóg és kevert jelű eszközöket és technológiákat fejleszt azzal a céllal, hogy az ezek használatával elérhető nagyobb biztonság és jobb energiahatékonyság eredményeként egyre okosabb és egyre kisebb méretű rendszerek legyenek létrehozhatók. Az autóipari, ipari, egészségügyi, mobil és felhőalapú technológiai ágazatban tevékenykedő ügyfeleink számára lehetővé tesszük a tervezési innovációt annak érdekében, hogy a világ átalakítását, megváltoztatását segítő, ágazatvezető megoldásokat dolgozhassanak ki. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: http://www.maximintegrated.com. (folyt.)



2020. július 14., kedd 10:03

Az Analog Devices bejelentette, hogy összeolvad a Maxim Integrateddel, melynek eredményeként tovább erősödik vezető pozíciója az analóg félvezetők piacán (3. rész)
    Norwood, Massachusetts állam és San Jose, Kalifornia állam, USA , 2020. július 14., kedd (Business Wire/OTS) -

    Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény egy, az Analog Devices, Inc. (a továbbiakban "ADI") és a Maxim Integrated Products, Inc. (a továbbiakban "Maxim") közti javasolt üzleti egyesülési ügylettel kapcsolatos. Ez a sajtóközlemény a vonatkozó szövetségi értékpapírtörvények alapján ún. "előremutató állításoknak" minősülő állításokat tartalmaz. Az előremutató állítások egy sor különféle témára vonatkoznak, ideértve például a javasolt tranzakció várt előnyeivel kapcsolatos prognózisokat, a javasolt tranzakciónak az egyesült vállalat üzleti és jövőbeli pénzügyi és üzemi eredményeire várhatóan gyakorolt hatását, a javasolt tranzakció nyomán létrejövő szinergiák létrejöttének idejét és várt mértékét, valamint a javasolt tranzakció zárásának várt dátumát. A nem múltbeli tényadatokra vonatkozó állítások, ideérve az ADI és a Maxim véleményét, terveit és várakozásait is, előremutató állításoknak tekintendők. Az ilyen állítások az ADI és a Maxim jelenlegi várakozásain alapulnak, és számos feltétel és bizonytalansági tényező hathat rájuk, amelyek következtében a tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban körvonalazott eredményektől. Az előremutató állítások gyakran tartalmaznak olyan szavakat mint "várakozásaink szerint", "előre láthatóan", "szándékaink szerint", "terveink szerint", "úgy hisszük", "fogunk", "becsléseink szerint", "csinálnánk", "céljaink szerint" és hasonló kifejezéseket, illetve ezek különféle változatait vagy tagadó alakjait. Többek közt az alábbi fontos körülmények és bizonytalansági tényezők hatására a tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az ezekben az előremutató állításokban körvonalazott eredményektől: a COVID-19-világjárvány időtartamával, kiterjedtségének és hatásainak mértékével kapcsolatos bizonytalanságok; politikai és gazdasági bizonytalanság, ideértve bármely globális gazdasági körülmény rosszabbodását vagy a hitel- és pénzügyi piacok stabilitásának romlását, az ügyfelek bizalmának csökkenését és az ügyfelek vásárlásainak visszaesését; a nyersanyagok, szolgáltatások, beszállítók vagy gyártási kapacitások rendelkezésre állásának/elérhetőségének hiányát; a piacok földrajzi struktúrájában vagy a termék- vagy ügyfélösszetételben bekövetkező változások; az exportbesorolások, importálásra- és exportálásra vonatkozó jogszabályok vagy az import- és exportilletékek és vámtarifák változásai; az ADI vagy a Maxim által a jelenlegi adótörvények alapján megbecsült, várható adókulcsuk változása; az ADI képessége arra, hogy sikeresen integrálja a Maxim üzleti folyamatait és technológiáit; annak kockázata, hogy a javasolt tranzakcióból származó várt előnyök és szinergiák, illetve az egyesült vállalat növekedési kilátásai nem teljes mértékben vagy a megfelelő időben következnek be vagy valósulnak meg, illetve egyáltalán nem következnek be vagy valósulnak meg; peres eljárások kedvezőtlen kimenetele, ideértve a javasolt tranzakcióval kapcsolatos esetleges peres eljárás kedvezőtlen kimenetelét; annak kockázata, hogy az ADI vagy a Maxim nem lesz képes felvenni kulcsfontosságú alkalmazottakat vagy megtartani azokat; annak kockázata, hogy az ADI és a Maxim nem lesz képes megszerezni a javasolt tranzakció végrehajtásához a részvényeseiktől szükséges jóváhagyásokat; a javasolt tranzakció zárásának időpontja, ideértve annak kockázatát, hogy a tranzakció végrehajtásához szükséges feltételek nem vagy nem a megfelelő időben teljesülnek, illetve a tranzakció zárásának bármilyen okból való meghiúsulása vagy a tranzakció javasolt feltételekkel való zárásának meghiúsulása, ideértve a tranzakció adózási szempontból való várt besorolását; annak kockázata, hogy a javasolt tranzakció megvalósításához esetleg szükséges bármely szabályozó hatósági jóváhagyást, beleegyezést vagy felhatalmazást nem vagy csak nem a várt feltételekkel sikerül megszerezni; a tranzakcióval kapcsolatos előre nem várt nehézségek vagy kiadások felmerülése, az üzleti partnereknek a bejelentésre vagy a tranzakció függőben való voltára történő r
Ezek a kockázatok, valamint a javasolt tranzakcióval kapcsolatos egyéb kockázatok kifejtésre fognak kerülni a Securities and Exchange Commission-höz (az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete) (a továbbiakban "SEC") az S-4 jelű nyomtatványon benyújtandó regisztrációs nyilatkozatban és közös meghatalmazotti nyilatkozatban/részvénykiadási tájékoztatóban. Bár az e sajtóközleményben felsorolt, illetve az S-4 jelű nyomtatványon benyújtandó regisztrációs nyilatkozatban bemutatandó tényezők reprezentatívnak tekintendők, egyetlen ilyen jellegű felsorolás sem tekintendő az összes potenciális kockázat és bizonytalansági tényező teljes körű felsorolásának.(folyt.)



2020. július 14., kedd 10:04

Az Analog Devices bejelentette, hogy összeolvad a Maxim Integrateddel, melynek eredményeként tovább erősödik vezető pozíciója az analóg félvezetők piacán (4. rész)
    Norwood, Massachusetts állam és San Jose, Kalifornia állam, USA, 2020. július 14., kedd (Business Wire/OTS) -

    További információkért azokról a tényezőkről, melyek hatására a tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban leírt eredményektől kérjük, olvassa el az ADI és a Maxim által rendszeres időközönként a SEC-hez benyújtott jelentéseket és egyéb dokumentumokat, valamint az ADI és a Maxim által a bizonytalansági tényezőkről a legutóbb a 10-Q jelű nyomtatványon benyújtott negyedéves jelentést és a 10-K jelű nyomtatványon benyújtott Éves jelentést. Az előremutató állítások a vezetőség jelenlegi várakozásait tükrözik, a jelen sajtóközlemény időpontjában fennálló helyzeten alapulnak, és ezért természetükből adódóan nem feltétlenül következnek be a bennük foglalt prognózisok. A vonatkozó jogszabályok által előírt kötelezettségek kivételével sem az ADI, sem a Maxim nem vállal kötelezettséget az előremutató állításoknak új információk felmerülése, jövőbeli fejlemények vagy egyéb okok miatti nyilvános frissítésére vagy módosítására.

A sajtóközlemény nem tekintendő ajánlatnak vagy ajánlatkérésnek

A jelen közlemény nem tekintendő és nem minősül értékpapír vételére vagy eladására vonatkozó ajánlatnak, illetve értékpapír vételére vagy eladására irányuló ajánlatkérésnek, illetve bármiféle szavazat vagy jóváhagyás adására irányuló kérésnek semmiféle jogrendszerben, és nem kerül sor értékpapír eladására semmiféle olyan jogrendszerben, ahol ez az adott jogrendszer értékpapírokra vonatkozó jogszabályai alapján a regisztrációt vagy a minősülést megelőzően törvényellenes lenne. Értékpapírok vételre való felajánlására kizárólag az 1933. évi Értékpapírtörvény hatályos módosítása 10. paragrafusában rögzített előírásoknak megfelelő részvénykibocsátási tájékoztató kiadásával történik.

További információk az összeolvadásról és az információk elérhetősége

A javasolt tranzakcióval kapcsolatosan az ADI regisztrációs nyilatkozatot szándékozik benyújtani a SEC-hez az S-4 jelű nyomtatványon, amely tartalmazni fogja az ADI és a Maxim közös meghatalmazotti nyilatkozatát is, és egyben az ADI részvénykibocsátási tájékoztatóját képezi. Előfordulhat, hogy az ADI és a Maxim egyéb dokumentumokat is benyújt a SEC-hez a javasolt tranzakcióval kapcsolatosan. Ezek az egyéb dokumentumok nem helyettesítik a közös meghatalmazotti nyilatkozatot/részvénykibocsátási tájékoztatót vagy a regisztrációs nyilatkozatot, vagy az ADI vagy a Maxim által a SEC-hez esetleg benyújtott bármely egyéb dokumentumot. A közös meghatalmazotti nyilatkozat/részvénykibocsátási tájékoztató végleges változata (ha és amikor elérhető lesz) postai küldeményként kiküldésre kerül az ADI és a Maxim részvényeseinek. A BEFEKTETŐKET ÉS A RÉSZVÉNYTULAJDONOSOKAT ARRA KÉRJÜK, HOGY FIGYELMESEN ÉS TELJES EGÉSZÉBEN OLVASSÁK EL A REGISZTRÁCIÓS NYILATKOZATOT, A KÖZÖS MEGHATALMAZOTTI NYILATKOZATOT/RÉSZVÉNYKIBOCSÁTÁSI TÁJÉKOZTATÓT ÉS A SEC-HEZ ESETLEG BENYÚJTÁSRA KERÜLŐ BÁRMELY EGYÉB VONATKOZÓ DOKUMENTUMOT, VALAMINT EZEKNEK A DOKUMENTUMOKNAK MINDENNEMŰ MÓDOSÍTÁSÁT VAGY KIEGÉSZÍTÉSÉT, HA ÉS AMIKOR AZOK ELÉRHETŐVÉ VÁLNAK, MIVEL AZOK FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZNAK VAGY FOGNAK TARTALMAZNI A JAVASOLT TRANZAKCIÓRÓL. A befektetők és részvénytulajdonosok a SEC honlapján (http://www.sec.gov) díjmentesen beszerezhetik a regisztrációs nyilatkozatot és a közös meghatalmazotti nyilatkozatot/részvénykibocsátási tájékoztatót (ha és amikor azok elérhetővé válnak), illetve az ADI-ról, a Maximról és a javasolt tranzakcióról fontos információkat tartalmazó bármely egyéb dokumentumot, mihelyt az ilyen dokumentumok benyújtásra kerülnek a SEC-hez. A SEC-hez az ADI által benyújtott dokumentumok másolata díjmentesen elérhető lesz az ADI honlapján a http://www.analog.com internetes címen, illetve az ADI Befektetői kapcsolatok osztályához (Investor Relations Department) e-mailben az investor.relations@analog.com címre küldött kérés révén, vagy a 781-461-3282-es telefonszámon. A SEC-hez a Maxim által benyújtott dokumentumok másolata díjmentesen elérhető lesz a Maxim honlapján az investor.maximintegrated.com internetes címen, illetve a Maxim befektetői kapcsolatok osztályához (Investor Relations Department) telefonon, a 408-601-5697-es telefonszámon intézett kéréssel.(folyt.)



2020. július 14., kedd 10:04

Az Analog Devices bejelentette, hogy összeolvad a Maxim Integrateddel, melynek eredményeként tovább erősödik vezető pozíciója az analóg félvezetők piacán (5. rész)
    Norwood, Massachusetts állam és San JosE, Kalifornia állam, USA, 2020. július 14., kedd (Business Wire/OTS) -

    A meghatalmazotti nyilatkozat kérése tekintetében érintett felek

Az ADI, a Maxim és azok egyes igazgatói és ügyvezetői szerepet betöltő tisztviselői a javasolt ügylettel kapcsolatos meghatalmazotti nyilatkozat kérése tekintetében érintettek feleknek minősülhetnek. Az ADI igazgatóira és ügyvezetői szerepet betöltő tisztviselőire vonatkozó információk (ideértve a részvénytulajdonlás vagy egyéb okból való közvetlen és közvetett érdekeltségük leírását) az ADI által a 2020-as éves részvényesi közgyűlésével kapcsolatosan kiadott, a SEC-hez a 10-K jelű nyomtatványon 2020. január 24-én benyújtott meghatalmazotti nyilatkozatában, és az ADI által a SEC-hez a 10-K jelű nyomtatványon a 2019. november 2-én végződő pénzügyi évre vonatkozóan 2019. november 26-án benyújtott Éves jelentésben. A Maxim igazgatóira és ügyvezetői szerepet betöltő tisztviselőire vonatkozó információk (ideértve a részvénytulajdonlás vagy egyéb okból való közvetlen és közvetett érdekeltségük leírását) a Maxim által a 2019-es éves részvényesi közgyűlésével kapcsolatosan kiadott, a SEC-hez a 10-K jelű nyomtatványon 2019. szeptember 27-én benyújtott meghatalmazotti nyilatkozatában, és a Maxim ADI által a SEC-hez a 10-K jelű nyomtatványon a 2019. június 29-én végződő pénzügyi évre vonatkozóan 2019. augusztus 21-én benyújtott Éves jelentésben. A javasolt ügylettel kapcsolatos meghatalmazotti nyilatkozat kérése tekintetében érintettek felekre vonatkozó egyéb információk (ideértve a részvénytulajdonlás vagy egyéb okból való közvetlen és közvetett érdekeltségük leírását) a közös meghatalmazotti nyilatkozatban/részvénykibocsátási tájékoztatóban és a SEC-hez benyújtandó egyéb dokumentumokban találhatók. A befektetőknek javasolt a közös meghatalmazotti nyilatkozat/részvénykibocsátási tájékoztató figyelmes elolvasása (amikor azok elérhetővé válnak) bármilyen szavazat leadása vagy befektetési döntés meghozása előtt. E dokumentumok ingyenes másolata az ADI-tól vagy a Maximtól szerezhető be a fenti elérhetőségeken.
 (ADI-WEB)

(1) Az ADI-ról a 2019-es pénzügy évre vonatkozóan, illetve a Maximról a 2019. szeptember 28-án végződő 12 hónapra vonatkozóan jelentett pénzügyi adatok alapján.
(2) A 2020. július 10-én teljesen hígított részvények ára és a legutóbbi jelentett nettó adósság alapján.
(3) Forrás: WSTS Semiconductor Forecast for Analog in 2023.
(4) A legutóbbi negyedév végén leadott jelentés szerint; ADI: 2020. május 2 és Maxim: 2020. március 28.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200713005204/en/

Kapcsolat:

ADI
Befektetői kapcsolatok:
Analog Devices, Inc.
Mr. Michael Lucarelli
Sr. Director of Investor Relations
781-461-3282
investor.relations@analog.com

Médiakapcsolatok:
Teneo
Ms. Andrea Calise
917-826-3804
andrea.calise@teneo.com

Teneo
Ms. Andrea Duffy
646-984-0240
andrea.duffy@teneo.com

Maxim:

Befektetői kapcsolatok:
Maxim
Ms. Kathy Ta
Vice President, Investor Relations
408-601-5697
kathy.ta@maximintegrated.com

Forrás: Analog Devices, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.