OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. július 21., kedd 09:10

Kifeszítjük a fehér vásznat ezen a nyáron - kertmozi nyílik a Városmajorban!
    Budapest, 2020. július 21., kedd (OTS) - A Városmajori Szabadtéri Színpad megnyitja kapuit egy rokon művészeti ág, a filmművészet szerelmesei előtt is. Szeretnénk feleleveníteni a múlt század egyik legizgalmasabb találmányát, a filmélményt a szabadban felkínáló kertmozit. Ezért a Városmajori Szabadtéri Színpad is csatlakozik a Budapest Film kezdeményezéséhez, a fővárosi kertmozi kultúra újjáélesztéséhez, így a nyári szezonban több alkalommal, legendás magyar filmek kerülnek vetítésre.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200721_001.jpg

Az utóbbi időben egyre több dologról töröljük le a port és élesztjük fel a megkopott trendeket. A kertmozi életre hívásával nosztalgiázunk, mert nosztalgiázni egyszerűen jó: olyan élmény, amely vagy a fiatalságába kíséri vissza a nézőt, vagy megmutatja a most fiataloknak, miben különböznek, miben hasonlítanak a régi élet szereplőire. Mindemellett célunk egy olyan újabb közösségi élménnyel bővíteni repertoárunk, ahol nyáresti kikapcsolódásként családtagokkal, barátokkal vagy akár egyedül is - a retro jegyében tálalt - kultikus magyar filmeken szórakozhat majd a közönség.

A filmkultúra rajongói előtt nem titok, hogy a színházból gyakran vezet út a filmek világába, egy forrásból fakad mindkettő, és nem csak elférnek egymás mellett, de erősíthetik is a másik élményközvetítő értékeit. Így a városmajori fák árnyékában is kifeszítjük a mozivásznat, hogy népszerű, közkedvelt magyar filmek kerülhessenek vetítésre.

Legyen a mozizás szabadtéri közösségi élmény!

Töltsön velünk és a magyar klasszikusokkal néhány feledhetetlen nyárestét…

A filmvetítések kezdő időpontja minden vetítés során: 20.30

A kertmozi kínálatában a következő filmek kerülnek vetítésre:

Júliusban:

07.23. csütörtök - Csinibaba
07.26. vasárnap - Roncsfilm
07.27. hétfő - Egészséges erotika
07.28. kedd - A tizedes meg a többiek
07.29. szerda - A tanú

Augusztusban:

08.06. csütörtök - Macskafogó
08.10. hétfő - Megáll az idő
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.