OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. július 24., péntek 11:50

Az Andersen Global folytatja terjeszkedését a Karib-térségben: a nemzetközi szervezet egy Suriname-ben működő ügyvédi irodával lép együttműködésre
    San Francisco, 2020. július 24., péntek (Business Wire/OTS) - Az Andersen Global egy paramaribói székhelyű ügyvédi irodával, a Van Dijk-Silos-szal kötött együttműködési megállapodás révén erősíti pozícióját Suriname-ben, tovább bővítve ezzel a szervezet jogi tevékenységeit a Karib-térségben való gyors terjeszkedésének részeként.

    A több mint 20 évvel ezelőtt Dr. Jennifer Van Dijk-Silos által alapított és jelenleg Nailah Van Dijk ügyvezető tulajdonos által irányított, több mint 10 ügyvédet foglalkoztató ügyvédi iroda a jogi szolgáltatások teljes skáláját kínálja ügyfeleinek, és tevékenysége kiterjed a polgári jog minden területére, valamint a kereskedelmi jog, a munkajog és a családjog, továbbá a nemzetközi magán- és közjog területére is.

"Úgy gondoljuk, hogy büszkék lehetünk az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink minőségére, megbízhatóságunkra és szakértelmünkre" - nyilatkozta Managing Partner Nailah Van Dijk. "Együttműködésünk az Andersen Globallal lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek a kategóriájukban a legjobbnak számító megoldásokat kínálhassuk, és ugyanakkor bővíti hatókörünket és szolgáltatási lehetőségeinket mind regionális, mind globális szinten."

"A Van Dijk-Silos újabb dimenzióval egészíti ki a Karib-térségben folyó terjeszkedésünket, és tovább erősíti pozíciónkat ezen a kulcsfontosságú piacon" - fejtette ki Mark Vorsatz, az Andersen Global elnöke és az Andersen vezérigazgatója. "Nailah és csapata a legmagasabb szintű szakmai normákat alkalmazza, és ügyfeleik ügyeinek kezelése során kiemelt hangsúlyt fektet az átláthatóságra és a függetlenségre. Biztos vagyok abban, hogy új partnerünk globális stratégiánkba való integrálásának eredményeként hatékonyan tudunk majd együtt dolgozni a csoport e régióban működő platformjának erősítése és lehetőségeinek bővítése érdekében."

Az Andersen Global (https://global.andersen.com/) egy adózási és jogi szakértői tevékenységet végző, jogilag önálló, független tagvállalatokból álló nemzetközi szövetség. Az amerikai egyesült államokbeli tagvállalat, az Andersen Tax LLC által 2013-ban alapított Andersen Global ma már világszerte több mint 183 helyszínen, több mint 6000 szakértővel rendelkezik tagvállalatai és együttműködő partnerei révén

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200723005259/en/

Kapcsolat:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Forrás: Andersen Global


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.