OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. július 30., csütörtök 16:14

Továbbra sincs ültetési és létszámkorlátozás
    Budapest, 2020. július 30., csütörtök (OTS) - Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy jelenleg az ültetett nézőtérrel rendelkező szabadtéri színházak ültetési és létszámkorlátozások nélkül működhetnek. Így a Margitszigeti szabadtéri színház a július 17. és szeptember 7. között meghirdetett előadásait, koncertjeit változtatás nélkül megtartja. A színház a szezon minden előadására szeretettel várja közönségét.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200730_002.jpg

A szabadtéri színházakban, így a Margitszigeti nyári színházban továbbra sincs ültetési és létszámkorlátozás. Ezt kormányrendelet mondja ki.

A Margitszigeti színház 2800 férőhelyes, aréna jellegű nézőtere és a rögzített kényelmes székek, valamint a nyári színház jó adottságainak köszönhetően, természetesen számítva a vendégek fegyelmezettségére is, a közönség biztonságban érezheti magát.

Az érkező vendégek egyéni igényeinek megfelelően a színház vezetősége - a lehetőségekhez mérten - biztosítja a megfelelő ülőhely kiválasztását. Online jegyvásárlásnál pedig egyértelműen kijelölhető az alkalmas hely a vásárló számára.

A szükséges higiénés körülményeket a színház biztosítja a kézfertőtlenítésre kihelyezett pontokkal, valamint a felújított mosdókban szintén fertőtlenítő folyadékkal feltöltött kézmosókban.

A maszk használata nem kötelező, de ajánlott, annak használatát minden vendég maga dönti el.

A Színház munkatársai, nézőtéri személyzete maszkban fogadja a vendégeket és segítik a helyszínen az elhelyezkedésüket.

Kérjük Önöket, hogy kérjék a személyzet segítségét, amennyiben szükségét érzik.

Jelen szabályzat újabb kormányzati intézkedésig van érvényben.

Budapest, 2020. július 30.

Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.