OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. szeptember 2., szerda 15:05

Elisabeth musical kétszer is a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon
    Budapest, 2020. szeptember 2., szerda (OTS) - Sisi ellátogat a Margitszigetre! Az Elisabeth musical - két nap, két príma szereposztásban - szeptember 4-én és szeptember 5-én látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Vereinigte Bühnen Wien musicalje, Michael Kunze és Sylvester Lévay műve minden idők legnépszerűbb német musicalje. A darab sikere az 1992-es bécsi premier óta töretlen. Sisi történetét eddig közel 12 millió ember látta 13 országban. Huszonnégy évvel Elisabeth első magyarországi színre lépése után 2020-ban a királyné ismét visszatért hazánk színpadára, és most a Margitszigetre.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200902_005.jpg

Elisabeth alakja semmilyen klisébe nem illik bele, és megcáfol minden előítéletet. Más volt, mint amilyennek látni szerették volna. A hagyományok világában tiltakozott a ráerőltetett kényszerek ellen. Hazugságokkal körülvéve az igazat mondta. Népszerű helyett őszinte akart lenni, kicserélhető helyett egyedi. Minden gondolatában és tettében modern nő volt.

A zenés darabot a Győri Nemzeti Színház társulatának előadásában láthatja a közönség, Forgács Péter rendezésében, aki így fogalmazott a musicalről: "Fantasztikus mű, zeneileg hibátlan, magával sodró".

Szereposztás és jegyvásárlás: https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/levay-szilveszter-michael-kunze-elisabeth/

A mű Vereinigte Bühnen Wiennel (VBW) kötött külön megállapodás alapján kerül bemutatásra. Színpadra állítási jogok világszerte: VBW International GmbH.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.