OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. szeptember 11., péntek 10:50

"Időugrás" a globális fertőtlenítőrobot-technológia terén
    Odense, Dánia, 2020. szeptember 11., péntek (Business Wire/OTS) - A világ vezető fertőtlenítőrobot-gyártója, a UVD Robots megjelenteti a levegőben és a különféle felületeken lévő vírusokat és baktériumokat UV-C fény használatával elpusztító, önjáró, mobil robotjának harmadik generációját. Az új hiperintelligens robot képes tájékoztatni a felhasználókat a fertőtlenítés hatékonyságáról, és olyan könnyű az alkalmazása, hogy azt bárki néhány perc alatt meg tudja tanulni. - A Covid-19-világjárvány szerte a világon visszavonhatatlanul megváltoztatta a tisztaságra és fertőtlenítésre vonatkozó követelményeket. A UVD Robots termékeinek forgalmazói a világ több mint 60 országában igen nagy kereslettel szembesülnek a kórházak, repülőterek, szállodák, bevásárlóközpontok, élelmiszergyártó vállalatok, takarítócégek, sétahajók, gyógyszergyártó vállalatok, irodaházak és számos egyéb szervezet részéről a fertőzésmentes környezetet biztosító megoldások iránt.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200910005051/en/

Az új robot létrehozásához rengeteg tanulásra volt szükség, és alkotói nagy mértékben támaszkodtak az utóbbi 5 év során a globális piaci szereplőktől (ideértve a kórházakat és az infekciókontroll terén kiterjedt tapasztalatokkal rendelkező egyéb ügyfélcsoportokat) kapott számos visszajelzésre is. A megszerzett mélyreható ismereteket és know-how-t digitalizálták és algoritmussá alakították, melynek eredményeként a most megjelentetett robot új jellemzők és funkciók széles körével rendelkezik, és előzetes változatát már számos ügyfél intézményében használatba vették szerte a világon.

"Megalkottuk a világ legfejlettebb UV robotját, amely egyben a világon a legegyszerűbben használható robot is" - nyilatkozta ki Per Juul Nielsen, a UVD Robots vezérigazgatója. "A robot telepítését bárki elvégezheti néhány perc alatt, és ezután azonnal üzembe is helyezhető, hogy megkezdje a fertőtlenítést, elpusztítva a levegőben és a különféle felületeken lévő baktériumokat és vírusokat."

A UVD Robots harmadik generációs robotja igen kicsi és szűk helyeken is képes közlekedni és elvégezni a feladatát, amely képessége számos különféle új piaci lehetőséget kínál, köztük például a kisebb hotelszobák önálló fertőtlenítését. Az új robot jelentősen kisebb mértékben terheli a környezetet, ugyanakkor azonban ugyanolyan hatékony fertőtlenítést képes végezni, mint elődje.

"UV-C fénnyel fertőtlenítő, önjáró, mobil robotunk harmadik generációja a világon a kategóriájában elsőnek számít, és határozottan áttörést képvisel számos szempontból, miáltal visszavonhatatlanul megváltoztatja a UV-C robotok fertőtlenítésre való alkalmazásának módját számos gazdasági ágazatban" - magyarázta a UVD Robots igazgatótanácsának elnöke, Claus Risager, majd így folytatta: "A robot egyedülálló, négy biztonsági szintet tartalmazó biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a számára, hogy bármilyen helyszínen - még nagy forgalmú helyeken is - képes legyen gondtalanul működni, mivel azonnal leáll, ha a környezetében lévő emberekhez túl közel kerül. A robot különleges, egyedi szenzorok használatával képes érzékelni és dokumentálni egy adott terület fertőtlenítésének eredményét, és erről tájékoztatni a felhasználót, melynek köszönhetően a felhasználók szükség esetén könnyen és gyorsan módosíthatják a fertőtlenítési folyamatot, és optimalizálhatják a fertőtlenítést. Ez olyan jellemzője termékünknek, amellyel a világon semmilyen más UV-C fertőtlenítő robot nem rendelkezik. Termékünknek a fentiekben ismertetett összes egyedi funkciója szabadalmi jogi védelem alatt áll."

A UVD Robots (https://www.uvd-robots.com/) a világ egyik vezető professzionáliskiszolgálórobot-gyártó cégének, a Blue Ocean Roboticsnak (https://www.blue-ocean-robotics.com/) a leányvállalata, amelynek további leányvállalatai közé tartozik a GoBe Robots (https://www.gobe-robots.com/) és a PTR Robots (https://www.ptr-robots.com/) is.

A sajtóanyagok ide kattintva tölthetők le. https://drive.google.com/drive/folders/14pAPtuZiIZtH16VBtiIkVslCQ6sb1T8f

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200910005051/en/

Kapcsolat:

Vállalati kapcsolatok:
Merima Cikotic
Blue Ocean Robotics
mc@blue-ocean-robotics.com
+45 71-99-56-06

Forrás: Blue Ocean Robotics

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.