OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. szeptember 11., péntek 11:07

A KartRider Rush+ 3. évada által kínált új, Bajnokság játékmód lehetővé teszi, hogy a játékosok egymás ellen versengjenek a bajnoki címért (1. rész)
    Los Angeles, 2020. szeptember 11., péntek (Business Wire/OTS) - A rangsorolt játékmódot is biztosító mobiljáték 3. évadja új gokartokat, karaktereket, pályákat és számos egyéb újdonságot is kínál. - Mostantól elérhető az ingyenes gokartos mobiljáték, a KartRider Rush+ nagy várakozással övezett 3. évada. Az új Jégtrón (Ice Throne) tematikával nyitó frissítésben rendelkezésre áll egy vadonatúj Bajnokság játékmód (Championship Mode), valamint új gokartok, karakterek és új, számos kihívást rejtő versenypályák.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200910005414/en/

A Bajnokság játékmód csak korlátozott ideig, szeptember 10-től szeptember 22-ig áll rendelkezésre. Ebben a játékmódban a versenyzők egy négyfős csapat tagjaként egy másik négyfős, NPC karakterekből (azaz nem játékos áltál irányított karakter) álló csapattal folytatott küzdelemben próbálhatják ki magukat és tesztelhetik játéktudásukat. A végső bajnoki címet elnyerő csapatnak a Legjobb játéktudását (Ultimate Skill) kell latba vetnie, és 5 egymást követő versenyt kell megnyernie.

A frissítés újdonságait a versenyzők stílszerűen új gokartokkal versenyezve próbálhatják ki, ideértve a Fehér Lovag (White Knight), a Jéggolyó (Iceball) és a Császár Új Kocsija (Emperor's New Car) nevet viselő, illetve számos további gokartot, és a rangsorolt játékmód ma elinduló 3. évadában versenyezhetnek egymással, hogy ki lépi át elsőként a célvonalat.

Szeptember 14-én elkezdődik egy új, heti gyakoriságú bejelentkezéses esemény is. A minden nap bejelentkező játékosok különböző jutalmakban részesülnek: K-érméket (K-Coin), turbókristályt (Turbo Crystal), L-dekódert (L-Decoder), gyors L-jelvényt (Quick L- Badge) és 'Bluebird' gokartot kapnak.

A frissített és továbbfejlesztett funkciók közé tartoznak a következők:
     -    Lelki társ rendszer (Soulmate System): Az örök barátok (BFF-ek), akik 500-as vagy erősebb kötődéssel (Bond) rendelkeznek, összeállhatnak, és Lelki társakká (Soulmates) válhatnak - hogy együtt versenyezzenek és így különleges jutalmakat kaphassanak.
     -    Kedvenc háziállat áttörési rendszer (Pet Breakthrough System): A versenyzők a maximális szintet elért kedvenc háziállataikkal Áttörést (Breakthrough) végezhetnek a Kódokon (Codes) keresztül elérhető Szupercukor (Super Candy) használatával, hogy javítsák statisztikájukat.
     -    Petárda és szabad mozgás (Firecracker Item/Free Movement): Egy új tárgy (petárda) megvásárlásával és a játékos Otthonában (My Home) a barátokkal együtt való használatával a barátok növelhetik kötődésüket (Bond), míg a Szabad mozgás (Free Movement) opció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a háttérben mozoghassanak és könnyebben készíthessenek képeket.

A 3. évadra szóló jogosítvány, amely szeptember 21-én lesz elérhető, új szezonális karaktereket kínál, ideértve Dao herceget (Prince Dao) és további meglepetés gokartokat, amelyek a játékosok számára különféle tevékenységek elvégzésével szerzett szezonális pontok birtokában válnak elérhetővé.

A KartRider Rush+ letöltéséhez kérjük, látogasson el az Apple App Store-ba vagy a Google Play áruházba. Ha tájékozódni szeretne a legújabb frissítésekről és újdonságokról, kövesse a @KRRushPlus-t a Twitteren!

Közösségi oldalak: Twitch / Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

Sajtóanyagok:
     -    KartRider Rush+ Season 3 exkluzív előzetes! -
        https://www.youtube.com/watch?v=3_vFd-AfmV0&feature=youtu.be

     -    KartRider Rush+ Season 3 Key Art -
    https://spaces.hightail.com/space/FoQHHHiYp7

Amit a KartRider Rush+-ról (https://kartrush.nexon.com) tudni kell…

A népszerű online játékon, a KartRider-en alapuló KartRider Rush+ egy gokartokkal való versenyzésre épülő ingyenes mobiljáték, amely az elődjétől már megszokott izgalmas játékmenetet kínál iOS-os és Androidos eszközökön. Online elődjéhez hasonlóan a rendkívül látványos 3D-s grafikával rendelkező KartRider Rush+ izgalmas versenypályákat, megbízható gokartokat és számos játékmódot biztosít, melyeknek köszönhetően bármilyen tudásszintű játékos számára, legyen az kezdő vagy a kanyarokban való sodródás mestere, érdekfeszítő játékmenetet kínál. (folyt.)



2020. szeptember 11., péntek 11:08

A KartRider Rush+ 3. évada által kínált új, Bajnokság játékmód lehetővé teszi, hogy a játékosok egymás ellen versengjenek a bajnoki címért (2. rész)
    Los Angeles, 2020. szeptember 11., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Nexon America Inc.-ről (http://www.nexon.com) tudni kell…

A 2005-ben alapított Nexon America Inc. kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik az ingyenes, online játékok és az élő játéktámogatás terén, és a NEXON Co., Ltd. (a továbbiakban "Nexon") tapasztalatait és megalapozott szakmai tudását sikerrel alkalmazza tevékenysége során a nyugati piacok közönsége igényeinek kiszolgálása érdekében. A Nexon America már több mint egy évtizede sikeresen működtet olyan ikonikus franchise-okat, mint a MapleStory és a Mabinogi, amelyek számos rekordot megdöntöttek, és amelyek továbbra is napról napra számos felhasználót nyernek meg játékosként világszerte. A Nexon America anyavállalatának úttörő és innovatív hozzáállását követve számos új projekt megvalósításán dolgozik, melyek mindegyikére a játékosközpontú hozzáállás, valamint a nyugati piacokon a lehető legjobbnak számító játékélményt biztosító dizájn és grafika jellemző.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200910005414/en/

Kapcsolat:

Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com

Forrás: Nexon America Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.