OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 8., csütörtök 12:01

A Meggitt Training Systems neve InVeris Training Solutions-ra változik (1. rész)
    Suwanee, Georgia állam, USA, 2020. október 8., csütörtök (Business Wire/OTS) - A hadászati és rendvédelmi ügyfelek számára integrált éleslövészeti és virtuális fegyverhasználati képzési megoldásokat biztosító, globális piacvezető vállalat, a Meggitt Training Systems (a továbbiakban a "Vállalat") ma bejelentette, hogy azonnali hatállyal InVeris Training Solutions-ra változtatja a nevét.

    Az "InVeris" szó az éleslátásra és az igazságra utal. A névváltoztatás a Vállalat sikereiben gyökerezik: a cég büszkén állíthatja magáról, hogy a világ legbátrabb, legjobban képzett férfi és női lövészeit képezte ki, és olyan átfogó képzési megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyek tökéletesen felkészítik őket azokra a helyzetekre, amelyek az általuk szolgált közösségek vagy országuk védelme érdekében azonnali reagálást igényelnek. A Vállalat székhelye Suwanee-ben, Georgia államban marad, és ügyfeleit az Amerikai Egyesült Államokban és szerte a világon öt kontinensen működő létesítményein keresztül szolgálja ki.

Az utóbbi néhány hónapban mélyreható kutatásokat végeztünk és alaposan átgondoltuk, milyen nevet válasszunk annak érdekében, hogy a Vállalat neve és márkája még jobban tükrözze alapvető értékeinket: a magas szolgáltatási minőséget és a biztonságot" - magyarázta Andrea Czop, a Vállalat Strategy, Sales and Marketing (Stratégia, értékesítés és marketing) egységének alelnöke. "Az InVeris szó bizalmat, megbízhatóságot, becsületet jelent - azaz olyan értékeket tükröz, amelyek kulcsfontosságúak ügyfeleink számára és amelyek cégünk mindennapi tevékenységének alapjául szolgálnak. Ügyfeleink minden erejükkel a köz javát szolgálják, és minket büszkeséggel tölt el és egyben megtisztelő is számunkra az, hogy azokat szolgálhatjuk, akik kiemelkedő munkájukkal gondoskodnak a biztonságunkról és védelmünkről. Hiszen tudjuk, hogy ha ügyfeleink megfelelően felkészültek és a kötelékükbe tartozók biztonságosan végezhetik feladataikat, ez mindannyiunk biztonságát szolgálja."

A névváltoztatás keretében az InVeris Training Solutions új logót és vállalati színeket vezetett be, valamint új honlapot indított el (InVerisTraining.com). A Vállalat továbbra is tulajdonosa marad a hagyományos márkáit forgalmazó leányvállalatainak, a virtuális lövészeti képzések terén jól ismert FATS®-nek és az éleslövészeti képzés neves szervezetének, a Caswell-nek.

Czop hozzátette: "Bár a növekedés egy új szakaszába lépünk az USA-ban és a nemzetközi piacokon egyaránt, az alkalmazottjaink, ügyfeleink és partnereink iránti elkötelezettség továbbra is a legfontosabb prioritás marad számunkra. Ahogyan eddig is tettük, a cég fejlődésének új fázisában is minőségi termékekkel, megalapozott újításokkal és elkötelezett ügyfélszolgálattal fogjuk támogatni ügyfeleinket."

Az InVeris Training Solutions ötvözi az agilis megközelítést és a képzési technológia terén birtokolt páratlan szakértelmét annak érdekében, hogy olyan egyedi igények szerint tervezett és megszervezett, csúcstechnológiát képviselő képzési megoldásokat kínálhasson, amelyek katonai, rendvédelmi, magán- és vállalati ügyfelei számára biztonságot, felkészültséget és azonnali reagálási képességet biztosítanak - mivel a másodpercek is számítanak (Because Seconds Matter™). A Vállalat 90 évre visszanyúló történelme során világszerte több mint 15 000 éleslövészeti lőteret és 5 100 virtuális képzési rendszert épített ki, és képzési programja az amerikai egyesült államokbeli és a nemzetközi haderők hivatalosan jóváhagyott, bejegyzett szimulációs képzési programja (Simulation Training Program of Record). A Vállalat modern képzési megoldásai kiválóan felkészítik több mint 55 országból kikerülő ügyfeleit az általuk szolgált közösségek biztonságos védelmére.

További információk a következő linken állnak rendelkezésre: InVerisTraining.com.
(folyt.)



2020. október 8., csütörtök 12:01

A Meggitt Training Systems neve InVeris Training Solutions-ra változik (2. rész)
    Suwanee, Georgia állam, USA, 2020. október 8., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit az InVeris Training Solutions-ről tudni kell…

Az InVeris Training Solutions ötvözi az agilis megközelítést és a képzési technológia terén birtokolt páratlan szakértelmét annak érdekében, hogy olyan egyedi igények szerint tervezett és megszervezett, csúcstechnológiát képviselő, első osztályú képzési megoldásokat kínálhasson, amelyek katonai, rendvédelmi, magán- és vállalati ügyfelei számára biztonságot, felkészültséget és azonnali reagálási képességet biztosítanak - mivel a másodpercek is számítanak (Because Seconds Matter™). Fejlett technológiát képviselő képzési megoldásainak és az innováció iránt elkötelezett, több mint 400 alkalmazottból álló csapatának köszönhetően az InVeris Training Solutions globális vezetőnek számít az integrált éleslövészeti és virtuális fegyverhasználati képzési megoldások terén. Nagy hagyományokkal rendelkező vállalatai, a FATS® és a Caswell együttműködésével az InVeris Training Solutions 90 évre visszanyúló történelme során világszerte több mint 15 000 éleslövészeti lőteret és 5 100 virtuális képzési rendszert épített ki. A Vállalat székhelye Suwanee-ben, Georgia államban található, és ügyfeleit az Amerikai Egyesült Államokban és szerte a világon öt kontinensen működő létesítményein keresztül szolgálja ki.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201007005137/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:

Michelle Henderson
Director of Marketing
InVeris Training Solutions
678-288-1090
michelle.henderson@inveristraining.com

Forrás: InVeris Training Solutions

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.