OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. december 10., csütörtök 11:01

A WorldRemit ünnepi promóciós kampányt indított, melynek bevételeiből támogatja a Fülöp-szigeteki vállalkozókat álomüzletük kiépítésében
    Manila, Fülöp-szigetek, 2020. december 10., csütörtök (Business Wire/OTS) - A nyertesek egy 200 000 PHP (fülöp-szigeteki peso) értékű Grainsmart rizskereskedési franchise tartalmazó üzleti csomagot kapnak, mellyel megajándékozhatják az általuk kiválasztott Fülöp-szigeteki0 vállalkozót - A határokon átívelő digitális fizetési szektor egyik vezető vállalata, a WorldRemit promóciós kampányt indít azzal a céllal, hogy segítse ügyfeleit a karácsony és az új év megünneplésében és ugyanakkor abban is, hogy támogathassanak egy szerettüket a Fülöp-szigeteken egy álomüzlet létrehozásában.

    A 2020. november 1-től december 31-ig tartó kampányban a WorldRemit ügyfelei akkor vehetnek részt, ha érvényes WorldRemit számlájukról pénzt küldenek a Fülöp-szigetekre és regisztrálnak a www.worldremit.com/pangkabuhayan weboldalon, mely esetben lehetőséget kapnak a kisorsolásra kerülő 10 darab, egyenként 200 000 PHP (fülöp-szigeteki peso) értékű Grainsmart rizskereskedési franchise-ot tartalmazó üzleti csomag egyikének elnyerésére. A nyereményt ezután egy általuk kiválasztott Fülöp-szigeteki személynek ajándékozhatják.

"Mi a WorldRemitnél jól ismerjük azokat a kihívásokat, amelyekkel a külföldön dolgozó Fülöp-szigetekiek és családjuk szembesülnek, különösen a mostani nehéz időkben. A szolgáltatásunk használatával indított átutalásaik biztonságos továbbításán felül azzal is szeretnénk segíteni ezeknek a családoknak az újjáépítésben és a nagyobb pénzügyi függetlenség elérésében, hogy fenntartható jövedelemi forrást kínáló lehetőségeket biztosítunk számukra. A mostani promóciós kampányunkkal nem pusztán a díjakat elnyerőket segítjük, hanem a Fülöp-szigeteki gazdálkodókat is, akiknek szintén szükségük van a támogatásra" - magyarázta Earl Melivo, a WorldRemit Fülöp-szigeteki országigazgatója.

Minden egyes Grainsmart franchise üzleti csomagba a következők tartalmazza:
     -    60 zsák (egyenként 25 kg) rizs
     -    Egy digitális mérleg
     -    Egy táblagép, amelyre telepítve van egy számlafizetésre szolgáló központi számla
     -    Üzleti célt szolgáló feliratok, táblák, stb., marketinganyagok és az üzleti tevékenységet támogató egyéb kellékek
     -    Egy online képzési és mentorálási program, amely útmutatást nyújt az üzleti tevékenység sikeres kiépítéséhez

A COVID-19-pandémia világszerte jelentős mértékben megnehezítette számos ember megélhetését. A Fülöp-szigeteken élők esetében az eleve nehéz körülményeket tovább súlyosbította az országon végigsöprő Goni szupertájfun és a Vamco tájfun, amelyek emberek ezreinek otthonát vagy boltját rombolták le.
A nyertesek neve a WorldRemit Facebook oldalán kerül közzétételre: (https://www.facebook.com/WorldRemit/).

További információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: www.worldremit.com/pangkabuhayan.

Amit a WorldRemitről tudni kell…

A WorldRemit a határokon átívelő digitális fizetési szektor egyik vezető vállalata. Cégünk alapjaiban formálta át a hagyományos offline szolgáltatásokat nyújtó gazdasági szereplők által dominált ágazatot azáltal, hogy lehetővé tette a nemzetközi pénzátutalások online bonyolítását, miáltal azok biztonságosabbá, gyorsabbá és olcsóbbá váltak. Jelenleg 50 országból 150 országba továbbítunk pénzátutalásokat, szerte a világon 6500 pénzátutalási csatornának vagyunk tagja, és a világ különböző pontjain foglalkoztatott alkalmazottjaink száma eléri az 1100-at.

A pénzküldési tranzakciók indítása a WorldRemit jóvoltából 100%-ban digitális (készpénzmentes) módon bonyolítható, miáltal a tranzakciók egyszerűbbé és biztonságosabbá válnak. A pénzátutalások kedvezményezettjeihez a vállalat által kínált számos opció révén különféle módokon érkezhetnek meg az átutalt összegek, ideértve a bankbetéteket, készpénzfelvételt, előfizetett mobiltelefonkártyákra való elektronikus feltöltést és mobil tárcákat.

Az Accel, a TCV és a Leapfrog által támogatott WorldRemit székhelye az Egyesült Királyságban, Londonban található, és a vállalat regionális irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Hongkongban, Szingapúrban, Malajziában, a Fülöp-szigeteken, Dél-Afrikában, Szomáliában, Ugandában, Kenyában, Ruandában, Tanzániában, Zimbabwében és Belgiumban.

További információkért látogasson el honlapunkra: www.worldremit.com!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201208006158/en/

Kapcsolat:

Médiakapcsolatok:
Khristine Dela Cruz
Media Relations Manager
Ogilvy
Khristine.delacruz@ogilvy.com
09178554779

Forrás: WorldRemit

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.