OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 5., péntek 10:42

A Milliken & Company Cindy Boitert nevezte ki a vállalat ügyvezető alelnökévé és Chemical divíziója elnökévé
    Spartanburg, Dél-Karolina, USA, 2021. március 5., péntek (Business Wire/OTS) - A Milliken & Company örömmel jelenti be, hogy Cindy Boitert a vállalat ügyvezető alelnökévé és a Milliken Chemical (Vegyi) divíziójának elnökévé léptette elő. Cindy Boiter március 15-i hatállyal lép elődje, David Moody helyébe, aki a Millikenen kívül folytatja pályafutását.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210304005823/en/

"A mostani kinevezés izgalmas lépés cégünk számára, mivel a Milliken fennállása óta Cindy lesz az első női divízióelnök" - nyilatkozta Halsey Cook, a Milliken elnök-vezérigazgatója. "A divízióval kapcsolatosan szerzett, kiterjedt tapasztalatokkal rendelkező, számos sikeres felvásárlást megvalósító és a Milliken küldetése iránt feltétlen elkötelezettséggel viseltető Cindy minden szempontból tökéletes választás Chemical divíziónk vezetői posztjának betöltésére."

Boiter 2012-ben kezdett dolgozni a Milliken Chemical divíziójánál marketing, stratégiai és üzletfejlesztési igazgatóként, majd a divízió pénzügyi vezetőjévé lépett elő, mely pozícióban kulcsfontosságú szerepet játszott az egység gyors növekedésében. 2018-ban a Milliken stratégiai igazgatójává nevezték ki, és feladatául kapta a vállalat 2025-ig szóló stratégiai tervének kialakítását. Stratégiai vezetőként két jelentős felvásárlási ügylet végrehajtása fűződik a nevéhez. Boiter vezetői sokoldalúságát és a diverzitás és inklúzió eléréséért tett erőfeszítéseit a cég a Milliken Honors Award for Diversity and Inclusion díjjal ismerte el. Boiter aktívan segíti a cég munkatársait szerte a világon.

"Ugyanakkor szeretném felhasználni az alkalmat, hogy megköszönjem David Moody-nak a Millikennél töltött 33 során végzett munkáját, és a legjobbakat kívánjam neki pályafutása következő szakaszában" - tette hozzá Cook.

Amit a Millikenről tudni kell…

Az anyagtudományok szakértőjeként a Milliken & Company jól tudja, hogy egyetlen molekula az egész világot megváltoztathatja. A Milliken innovatív textilipari, padlóburkolási, egészségügyi termékei és különleges vegyi anyagai a világ legnagyobb kihívásai közül jó néhányra kínálnak megoldást. Az Ethisphere Institute (Ethisphere Intézet) által már 15 éve minden évben a világ legetikusabb vállalatai közé választott Milliken a tevékenysége során felmerülő feladatokhoz az ügyfelei és a közösségek számára egyaránt fenntartható megoldások megtalálása iránti töretlen elkötelezettséggel áll hozzá. A cégnek a világ különböző országaiban működő, összesen 46 létesítményében nyolcezer alkalmazott dolgozik a közös cél, a jövendő generációk érdekében a világ fejlődésére gyakorolt pozitív hatás eléréséért. Ismerkedjen meg a Milliken kiapadhatatlan tudásvággyal rendelkező szakembereivel és ötletes megoldásaival honlapunkon (milliken.com), illetve a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en, valamint a Twitter-en!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210304005823/en/

Kapcsolat:
Betsy Sikma
betsy.sikma@milliken.com
864.909.7908

Liz Morris
liz@edit-grp.com
864.918.5196

Forrás: Milliken & Company

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.