OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 9., kedd 11:55

A NielsenIQ megkezdte önálló, független vállalatként való működését (1. rész)
    Chicago, 2021. március 9., kedd (Business Wire/OTS) - Az új, önálló vállalatként működését ma megkezdő NielsenIQ célja üzleti tevékenységének átalakítása és a jövő kereskedelmének információkkal való ellátása

        A NielsenIQ életében ma új fejezet nyílik: az Advent International és partnere, a NielsenIQ leendő ügyvezető elnöke és vezérigazgatója, James "Jim" Peck által való felvásárlását célzó ügylet zárását követően a cég megkezdi önálló vállalatként való működését. Önálló vállalatként a NielsenIQ-nak nagyobbak az esélyei arra, hogy felgyorsítsa átalakulását és megerősítse piacvezető pozícióját.

Annak érdekében, hogy a cég az ún. "gyorsan forgó fogyasztási cikkek (fast moving consumer goods [FMCG]) ágazatának egyértelmű vezetőjévé váljon és hozzájárulhasson a technológiai fejlődés és innováció új korszakának eljöveteléhez, három új vezető csatlakozik a NielsenIQ-hoz. Mohit Kapoor technológiai vezetőként fogja felügyelni a technológiákkal kapcsolatos összes tevékenységet. Steve Matthesen, aki a Nielsennél már veteránnak számít, stratégiai vezetőként erősíti majd a cég vezetőségét, és feladata a vállalati stratégia és egyéb kulcsfontosságú kezdeményezések kidolgozásának és megvalósításának támogatása. Curt Miller az átalakulásért felelős vezetőként lép be a vállalathoz, hogy segédkezzen egy olyan szervezeti struktúra kialakításában, amely elősegíti a NielsenIQ növekedési stratégiájának megvalósítását.

"A NielsenIQ számára kivételes lehetőség kínálkozik arra, hogy gyors és ötletgazdag partner legyen, amely rendelkezik a stratégiai befektetések bővítéséhez és az innováció erősítéséhez szükséges rugalmassággal" - magyarázta Jim Peck, a NielsenIQ ügyvezető elnöke és vezérigazgatója. "Függetlenségünk egy olyan átalakítási terv megvalósítása iránti elkötelezettségen alapul, amely lehetővé teszi számunkra, hogy jobb támogatást nyújthassunk ügyfeleinknek és partnereinknek, és maximális értéket biztosíthassunk számukra, miközben alkalmazkodunk a változó piaci helyzethez és fogyasztói igényekhez."

Ügyfeleink továbbra is bátran támaszkodhatnak a NielsenIQ ágazatvezető adatszolgáltatási szaktudására, míg a vállalat felgyorsítja az új szolgáltatások kidolgozását és tevékenységének finomhangolását. Az FMCG és a kiskereskedelmi ágazatok szereplőinek megbízható, a kiskereskedelmi ágazatokról mélyreható ismeretekkel rendelkező partnereként a NielsenIQ számára lehetőség nyílik nehéz döntések meghozására, az ügyfelek igényeihez való jobb alkalmazkodásra és a szükségleteiket minden szempontból kielégítő, innovatív megoldások biztosítására.

Amit a NielsenIQ-ról tudni kell…
A NielsenIQ globális vezető szerepet tölt be a fogyasztói magatartásra vonatkozó, legteljesebb körű, elfogulatlan adatok biztosításában. Úttörő fogyasztóiadat-platformja és kiterjedt analitikai eszközei segítségével a NielsenIQ gyors, határozott, magabiztos döntéshozást tesz lehetővé a világ vezető fogyasztásicikk-forgalmazó vállalatai is kiskereskedői számára.

Átfogó adatsorok és az összes tranzakció azonos minőségű mérése révén a NielsenIQ bepillantást enged ügyfeleinek a fogyasztói magatartás rejtelmeibe annak érdekében, hogy minden kiskereskedelmi platformon optimalizálhassák teljesítményüket. Az adatok integrálására vonatkozó rugalmas filozófiánknak köszönhetően a világon a leghasznosabb adatsorokat tudjuk biztosítani. A NielsenIQ adatai alapján feltárható a teljes igazság.

Az Advent International portfóliójába tartozó, mintegy 100 piacon tevékenykedő NielsenIQ lefedi a világ lakosságának több mint 90%-át. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.nielseniq.com. (folyt.)



2021. március 9., kedd 11:55

A NielsenIQ megkezdte önálló, független vállalatként való működését (2. rész)
    Chicago, 2021. március 9., kedd (Business Wire/OTS) -

        Amit az Advent Internationalről tudni kell…
Az 1984-ben alapított Advent International a világ egyik legnagyobb és legtapasztaltabb magántőke-befektetője. A cég 2020. szeptember 30-ig több mint 350 magántőke-befektetési ügyletet hajtott végre 41 országban, és 66,2 milliárd USA dollár értékű eszközt kezel. A 12 országban 15 irodával rendelkező Advent globális csapatába több mint 200, Észak-Amerikában, Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában tevékenykedő befektetési szakértő tartozik. A cég befektetéseinek célját képező öt kulcsfontosságú szektor az üzleti és pénzügyi szolgáltatások, az egészségügy, az ipar, a kiskereskedelem, a fogyasztásicikk-forgalmazó és szabadidő ágazat, valamint a technológiai szektor. A nemzetközi befektetési ügyletek végrehajtásával töltött 35 év alatt az Advent töretlen elkötelezettséggel dolgozott azon, hogy a portfóliójába tartozó vállalatok vezetőségével való együttműködés révén fenntartható bevételt és profitnövekedést biztosítson portfóliócégei számára, és ez a cél továbbra is az egyik legfontosabb prioritás számára.

További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.adventinternational.com) vagy LinkedIn oldalunkra ( www.linkedin.com/company/advent-international).

 Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210308005067/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Fernanda Paredes, fernanda.paredes@nielseniq.com, +1 917-291-1196
Gillian Mosher, gillian.mosher@nielseniq.com, +1 647-282-9714
Forrás: NielsenIQ
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.