OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 26., péntek 10:06

A Tommy Hilfiger Alegra O'Hare-t nevezte ki a cég globális marketingigazgatójává (1. rész)
    Amszterdam, Hollandia, 2021. március 26., péntek (Business Wire/OTS) - A PVH Corp. [NYSE: PVH] tulajdonában lévő Tommy Hilfiger örömmel jelenti be, hogy 2021. április 12-i hatállyal Alegra O'Hare-t nevezte ki a Tommy Hilfiger Global marketingigazgatójává. E szerepében O'Hare feladata a TOMMY HILFIGER meglévő ügyfeleinek és a fogyasztók felnövekvő generációinak elérését és elkötelezését célzó innovatív, globális marketingstratégiák kidolgozása és végrehajtása lesz.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210325005086/en/

"Alegra kinevezése az egyik kulcsfontosságú következő lépés a TOMMY HILFIGER történetének ebben az új szakaszában" - mondta Avery Baker, a Tommy Hilfiger Global elnöke és vezető márkatisztviselője. "Biztos vagyok benne, hogy Alegra előrevivő erő lesz a márkánkkal kapcsolatos új víziónk világszínvonalú, kreatív, digitális és omnichannel marketingstratégiák révén való megvalósítása terén. A kulturális trendek iránti érzéke, a márkarelevancia globális fogyasztók körében való növelése, illetve az üzleti növekedés elősegítése terén szerzett tapasztalatai rendkívül hasznosak lesznek a cég számára. Nagy izgalommal várom, hogy Alegra csatlakozzon csapatunkhoz, és rábízhassuk a Tommy-rajongók következő generációja kiépítésével kapcsolatos tevékenységek irányítását."

"A TOMMY HILFIGER mindig is olyan márka volt, amely egy lépéssel a kora előtt jár, és én nagy örömmel csatlakozom a csapathoz azon az új úton, amely a közelmúltban drasztikus változásokon átesett fogyasztói piac meghódításához vezet" - nyilatkozta O'Hare. "Együtt dolgozva minden bizonnyal sikeresen meg fogunk tudni küzdeni az átalakult gazdasági környezet kihívásaival, arra összpontosítva erőinket, hogy elkötelező és újfajta, a megszokottól eltérő márkaélményeket nyújtsunk minden fogyasztó számára, és a kulturális és kreatív határok feszegetésével tovább erősítsük a piacon világszínvonalú értékesítőként birtokolt pozícióinkat."

O'Hare mintegy 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik a marketingtevékenységek terén. Pályafutása során számos fogyasztói márkával működött együtt, ideértve az olyan globális márkákat, mint az adidas, a Bang & Olufsen, a Champion, a Lee és a Wrangler. Legutóbbi posztján a GAP marketingigazgatójaként a globális marketingcsapat irányításáért felelt, melynek feladata a fogyasztói kapcsolatok főként digitális marketingeszközökkel, omnichannel kiskereskedelmi megközelítésen alapuló fejlesztése volt a fogyasztókkal való összes kapcsolódási ponton, ideértve a kommunikációt, a kiskereskedelmet, a digitális és közösségi médiumokat és a PR-t. Ezt megelőzően O'Hare az adidas Originals márka marketingtevékenységét irányította, és felelősségi körébe tartozott az összes márkakampány, a kiemelt partnerekkel (mint például Pharrell Williams, Alexander Wang és a Childish Gambino) való együttműködés és a globális marketingkommunikációs tevékenységek felügyelete.

A TOMMY HILFIGER a világ egyik vezető, nemzetközi ismertséggel és identitással rendelkező, ún. "lifestyle" (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) márkája. A vállalat marketing területén tett kezdeményezései központi szerepet játszottak abban, hogy a márka globális ismertségének folyamatos növelése és egy lojális vásárlói kör kiépítését és megtartását célzó, ügyfélközpontú stratégiák révén jelentős mértékben nőtt a TOMMY HILFIGER globális "lábnyoma". A kiemelkedő kollekcióknak, a sikeres kampányoknak, a kiválóan működő partnerségi kapcsolatoknak és a világszerte alkalmazott, nagy hatású ügyfélelkötelezési gyakorlatnak köszönhetően a márka ma minden eddiginél szélesebb körben ismert. (folyt.)



2021. március 26., péntek 10:07

A Tommy Hilfiger Alegra O'Hare-t nevezte ki a cég globális marketingigazgatójává (2. rész)
    Amszterdam, Hollandia, 2021. március 26., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Tommy Hilfigerről tudni kell…

A Tommy Hilfiger, amelynek portfóliójában olyan márkák szerepelnek, mint a TOMMY HILFIGER és a TOMMY JEANS, a világ egyik legismertebb és legelismertebb, prémiumkategóriás, ún. "lifestyle" ruházati cikkeket tervező és forgalmazó cégcsoportja. A vállalat magas minőségű, egyedi szabású férfiruházatot és sportruházatot, női ruhakollekciókat és sportruházatot, gyermekruhákat, denim kollekciókat, fehérneműket (ideértve köntösöket, hálóruhákat és szabadidőruházatot), lábbeliket és kiegészítőket tervez és forgalmaz. A TOMMY JEANS termékcsaládba férfi és női farmerruházat és lábbelik, kiegészítők és illatszerek tartoznak. A TOMMY HILFIGER és a TOMMY JEANS márkanévvel forgalmazott árukat a vásárlók szerte a világon megvásárolhatják a kiterjedt TOMMY HILFIGER és TOMMY JEANS kiskereskedelmi üzlethálózat egységeiben, a vezető szaküzletekben és áruházakban, egyes online kiskereskedőktől, valamint a tommy.com internetes címen.

Amit a PVH Corp.-ról tudni kell…

A PVH a világ egyik legkedveltebb és legnagyobb elismeréssel övezett divat- és ún. "lifestyle" termékeket forgalmazó vállalataként meghatározó szerepet játszik a stílustrendek alakítása terén. A társaság tulajdonát képezik olyan, a divatot a világ jobbá tétele érdekében formáló, ikonikus márkák, mint a Calvin Klein, a TOMMY HILFIGER, a Van Heusen, az IZOD, az ARROW, a Warner's, az Olga és a Geoffrey Beene, valamint a fehérneműket forgalmazó, digitális értékesítésre összpontosító True&Co., mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmazunk több mint 40 országban. Ez az alapja a PVH erejének.

AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK MAGÁNÉRTÉKPAPÍROKRA VONATKOZÓ PERES ELJÁRÁSOK REFORMJÁRÓL SZÓLÓ 1995. ÉVI TÖRVÉNYE (PRIVATE SECURITIES LITIGATION REFORM ACT OF 1955) ÚN. "SAFE HARBOR" ("BIZTONSÁGOS KIKÖTŐ") (SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ) RENDELKEZÉSEI ÁLTAL ELŐÍRT NYILATKOZAT: A jelen sajtóközleményben szereplő előremutató állításokat (ideértve, korlátozás nélkül, a Vállalat stratégiáira, célkitűzéseire, várakozásaira és szándékaira vonatkozó állításokat is) cégünk az Amerikai Egyesült Államok Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvénye (Private Securities Litigation Reform Act of 1955) ún. "Safe Harbor" ("biztonságos kikötő") (személyes adatok védelmére vonatkozó) rendelkezéseinek megfelelően közli. Felhívjuk a befektetők figyelmét arra, hogy az ilyen előremutató állítások egy sor kockázati és bizonytalansági tényezőt hordoznak magukban, melyek közül jó néhány nem jósolható meg pontosan, illetve egyes kockázatok és bizonytalansági tényezők nem vetíthetők előre, ideértve, többek közt a következőket: (i) a Vállalat stratégiáit, célkitűzéseit, várakozásait és szándékait a Vállalat körülményeinek alakulása következtében bármikor módosíthatja; (ii) a Vállalat magas hitelállománnyal rendelkező cégnek tekinthető, és mint ilyen, cash flow-ja jelentős részét adóságállományának törlesztésére fordítja, melynek eredményeként előfordulhat, hogy a Vállalat nem rendelkezik elegendő forrással üzleti tevékenységeinek az általa szándékolt vagy a múltban megszokott módon való végzéséhez; valamint (iii) egyéb, a Vállalat által az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission) időről időre benyújtott dokumentumokban leírt kockázatok és bizonytalansági tényezők.

A Vállalat nem vállal kötelezettséget semminemű előremutató állítás új információk tudomására jutása, jövőbeli események vagy egyéb okok miatti nyilvános frissítésére.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210325005086/en/

Kapcsolat:
Tommy Hilfiger:
Virginia Ritchie
Vice President, Global Communications
E-mail: virginia.ritchie@tommy.com
Tel: +31 6 4318 4870

Forrás: PVH Corp.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.