OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 26., péntek 14:11

Változó ügyféligények - átalakuló ügyfélszolgálat
    Budapest, 2021. március 26., péntek (OTS) - Felértékelődött a biztonságos online-ügyintézési lehetőség

    A Fővárosi Vízművek évek óta folyó ügyfélszolgálati fejlesztési programjának egyik meghatározó törekvése az átalakuló igények kiszolgálásához igazodó online ügyintézési lehetőségek mind szélesebb körűvé tétele. A járványhelyzet még inkább előtérbe helyezte azt az elvárást, hogy ma már bárki bármikor, kényelmesen és biztonságosan, otthonából intézhesse víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos ügyeit. A társaságunknál megvalósított digitalizációnak és robotizációnak köszönhetően a személyes és telefonos ügyfélszolgálat helyett egyre többen választják az Internetes megoldást.

A személyes ügyintézés iránti igénynek és az ügyfélszolgálati irodák látogatottságának csökkenésére reagálva társaságunk Fő utcai ügyfélszolgálati pontján (1027 Budapest, Fő utca 47.) már csak 2021. március 31-ig állunk ügyintézési lehetőséggel rendelkezésükre. - amennyiben a jelenleg érvényben lévő járványügyi szigorítások feloldása a nyitva tartást addig lehetővé teszi.

A továbbiakban Váci úti központi ügyfélszolgálati irodánk és telefonos ügyfélszolgálatunk mellett elsősorban az otthonról is elérhető, gyors, kényelmes és biztonságos online ügyintézést javasoljuk! Online ügyfélszolgálatunk, amely bármely ügyintézésre lehetőséget nyújt, a nap 24 órájában elérhető (https:/ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu/). A regisztrációhoz mindössze pár perc szükséges, de a leggyakrabban használt funkciók regisztráció nélkül is elérhetőek. Honlapunk és online ügyfélszolgálatunk legújabb funkciója a Fővárosi Vízművek információs chatbotja. A folyamatosan "tanuló" program egyre pontosabb válaszokat ad a feltett kérdésekre. Mérőállás-bejelentésre pedig az ingyenesen letölthető Otthon+ mobil applikáció is rendelkezésre áll.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.