OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 31., szerda 14:56

A Walgreens bejelentette, hogy tovább bővíti pénzügyi szolgáltatási üzletágát az InComm Payments segítségével (1. rész)
    Deerfield, Illinois állam és Atlanta, 2021. március 31., szerda (Business Wire/OTS) - A Walgreens új, Mastercard debitkártyát biztosító bankszámlát kínál az InComm Payments platformja segítségével - Az InComm Payments erősíti a Walgreens-márkájú ajándékkártya programot

    
     A Walgreens ma bejelentette, hogy megállapodást kötött az egyik vezető globális fizetéstechnológiai vállalattal, az InComm Payments-cel annak érdekében, hogy kényelmes és hozzáférhető pénzügyi szolgáltatási opciókat kínálhasson ügyfeleinek. A vállalatok közösen fognak elindítani egy új, a MetaBanknál* nyitható bankszámla terméket, melyhez a Walgreens vásárlói által mind az üzletekben, mind online használható Mastercard debitkártya társul. A bankszámlát/kártyát használó Walgreens ügyfelek a 2020 novemberében elindított új myWalgreens törzsvásárlói program keretében összes vásárlásuk után myWalgreens vásárlási jutalmat, ún. "Walgreens Cash reward"-ot kapnak.

Ez a megállapodás részét képezi a Walgreens alternatív profittermelési stratégiájának és annak a nemrégiben bejelentett, új pénzügyi termékek és szolgáltatások bevezetését célzó, szélesebb körű kezdeményezésnek, amelynek célja a cég megkülönböztetett szolgáltatások és előnyök ügyfeleinek való biztosítása iránti elkötelezettségének megerősítése. Az új bankolási megoldás kiegészíti a Walgreens egészségre és jóllétre összpontosító tevékenységeinek zökkenőmentes folytatására, törzsvásárlói programja bővítésére, illetve az ügyfeleinek minél inkább személyre szabott szolgáltatások nyújtására irányuló terveit. A megoldás az InComm Payments modern, digitális, platformalapú banki szolgáltatására alapul. A Walgreens vásárlói számára az új termék elérhető lesz az üzletekben, illetve regisztrálhatnak az igénybevételére közvetlenül online is, és így egyszerűen intézhetik mindennapi pénzügyeiket az új, könnyen használható, mobil banki alkalmazás segítségével. A bankszámla várhatóan 2021 második felében lesz majd megnyitható mintegy 9000 Walgreens üzletben, illetve online.

"A Walgreens elkötelezett az ügyfelek egészségi és jólléti igényei kielégítésének támogatása iránt, és örömünkre szolgál, hogy bővíthetjük pénzügyi szolgáltatásainkat a vásárlói élmények további gazdagítása és ügyfeleink pénzügyi igényeinek mindél teljesebb körű kiszolgálása érdekében" - mondta John Standley, a Walgreens elnöke. "Nagy várakozással tekintünk további, a közeljövőben bevezethető, ügyfélorientált egészségi és jólléti fizetési kezdeményezések feltárása és megvalósítása elé, melynek eredményeként ugyanakkor új bevételi forrásokra is szert tehetünk."

"Megtiszteltetés számunkra, hogy a Walgreens az InComm Payments pénzügyi szolgáltatási megoldásait választotta ahhoz, hogy ügyfelei és közösségei számára még több előnyt kínáljon" - nyilatkozta Stefan Happ, az InComm Payments elnöke. "Ennek az új terméknek köszönhetően a Walgreens a pénzügyi szolgáltatások terén is keresett szolgáltatóvá válhat, építve a Walgreens-nek arra a hagyományára, hogy ügyfelei számára egyetlen felületen/program keretében biztosítja a gyógyszertári és kényelmi termékeket beszerzését."

A Walgreens és az InComm Payments tervei közt szerepel továbbá a Walgreens márkájú ajándékkártya program újraindítása is. Az InComm Payments fogja felügyelni a Walgreens meglévő fizikai ajándékkártya programját, valamint elindítja a Walgreens digitális ajándékkártya programját is, és lehetővé teszi a digitális vásárlást és beváltást a walgreens.com weboldalon. Az InComm Payments támogatni fogja ugyanakkor a Walgreens ajándékkártyák szélesebb körű forgalmazását a vállalkozások közti (B2B) ügyletek, hűségprogramok, illetve jutalomprogramok keretében, illetve az e-kereskedelmi csatornákon. Ez a megállapodás tovább erősíti az InComm Payments és a Walgreens 12 évre visszanyúló együttműködését, valamint hozzájárul a Walgreens márka erősödéséhez és a vásárlói élmények elmélyítéséhez mind az üzletekben, mind online, mind pedig a mobileszközökön.


*A bankszámlák a MetaBank®, N.A.-nál nyitható látra szóló letéti számlák lesznek, melyekhez a MetaBank®, N.A. által kibocsátott debitkártyák tartoznak. A MetaBank®, N.A. a Szövetségi Betétbiztosítási Társaság (Federal Deposit Insurance Corporation [FDIC]) tagja, és a debitkártya kibocsátása a Mastercard International Incorporated engedélye alapján történik. (folyt.)



2021. március 31., szerda 14:56

A Walgreens bejelentette, hogy tovább bővíti pénzügyi szolgáltatási üzletágát az InComm Payments segítségével (2. rész)
    Deerfield, Illinois állam és Atlanta, 2021. március 31., szerda (Business Wire/OTS) -

        
     Amit a Walgreens-ről tudni kell…

A Walgreens (www.walgreens.com) az egyik vezető kis- és nagykereskedelmi gyógyszertári árucikkeket forgalmazó, globális vállalat, a Walgreens Boots Alliance, Inc. (Nasdaq: WBA) Retail Pharmacy USA divíziójának része. Amerika legkedveltebb gyógyszertári, gyógyászati és szépségápolási cikkekkel foglalkozó cégeként a Walgreens célja az egészség és a jóllét elősegítése Amerika minden közösségében. A szerte az Amerikai Egyesült Államokban, Puerto Ricóban és az Amerikai Virgin-szigeteken több mint 9000 kiskereskedelmi árusítóhelyet működtető Walgreens büszke arra, hogy a helyi közösségekben üzleteivel mindenhol jelen lévő, egészségi célokat szolgáló vállalatként körülbelül 8 millió vásárlót szolgál ki nap mint nap. A Walgreens gyógyszerészei kulcsfontosságú szerepet játszanak az amerikai egyesült államokbeli egészségügyi ellátó rendszerben azáltal, hogy széles körű gyógyszertári és gyógyászati szolgáltatásokat nyújtanak. A vásárlók és a betegek igényeinek legteljesebb körű kielégítése érdekében a Walgreens a helyi közösségek számára szerte az országban valódi omnichannel vásárlási élményt kínál a fizikai és a digitális szférát összekapcsoló platformjai és a legmodernebb technológia segítségével biztosított, magas minőségű termékei és szolgáltatásai révén.

Amit az InComm Payments-ről tudni kell…

Az InComm Payments az innovatív fizetési technológiai ágazat egyik globális vezető vállalata. A dinamikus technológiára és mélyreható szakértelemre támaszkodó InComm Payments olyan modern, végpontok közti fizetési platformokat és újonnan kialakulóban lévő pénzügyi technológiai megoldásokat biztosít, amelyek számos ágazatban segítik a vállalkozások növekedését, ideértve a kiskereskedelmet, az egészségügyi ellátást, díjszedési és tranzitügyleteket, ösztönző programokat, mobil fizetéseket és pénzügyi szolgáltatásokat. A manapság egyre nagyobb mértében digitalizált ökoszisztémában az omnichannel kapcsolatoknak egy folyamatosan növekvő ügyfélbázis számára való elérhetővé tételével az InComm Payments zökkenőmentes és értékes kereskedelmi élményeket biztosít partnerei számára szerte a világon. A több mint 27 évnyi tapasztalatra támaszkodó, mintegy 500000 elosztási ponttal rendelkező, 386 globális szabadalmat birtokló, több mint 30 országban jelen lévő, a fizetési ágazatban vezető szerepet játszó InComm Payments székhelye Atlantában, Georgia államban található. További információkért látogasson el honlapunkra: www.InCommPayments.com!

Amit a MetaBank®, N.A.-ról tudni kell…

A MetaBank®, N.A. egy dél-dakotai székhelyű pénzügyi holding vállalat, a Meta Financial Group, Inc.® (Nasdaq: CASH) leányvállalataként működő nemzeti bank. A MetaBank a pénzügyi szektor működését elősegítő cég, amely küldetésének tekinti, hogy növelje a pénzügyek hozzáférhetőségét és a pénzügyi termékek kínálatát, illetve bővítse a pénzügyi lehetőségeket mindenki számára. A MetaBank arra törekszik, hogy felszámolja a hagyományos intézmények által a pénzügyi megoldásokhoz való hozzáférés elé gördített akadályokat, és felelős, biztonságos és magas minőségű, az egyéneket és közösségeket a valódi gazdaságba bekapcsoló pénzügyi termékek biztosítása révén elősegítse a gazdasági mobilitást. További információk a következő weboldalakon találhatók: www.metapay.com vagy www.metafinancialgroup.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210330005424/en/

Kapcsolat:

Walgreens
Emily Hartwig-Mekstan
media@walgreens.com

InComm Payments
Nilce Piccinini
npiccinini@incomm.com

Forrás: Walgreens
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.