OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. április 19., hétfő 11:33

Minden eddiginél több koncert a Városmajorban (1. rész)
    Budapest, 2021. április 19., hétfő (OTS) - Június elejétől augusztus végéig változatos és színes programkínálattal, különböző műfajokkal és igazi zenei csemegének ígérkező koncertek sorával várja közönségét a Városmajori Szabadtéri Színpad.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210419_001.jpg

A nyitást követően idén nyáron is sokszínű produkciókkal, zenés bemutatókkal, Színházi Szemlével, gyerekprogramokkal, filmvetítésekkel és a műfajok legszélesebb skáláján mozgó koncertprogrammal várja visszatérő és új vendégeit a Városmajori Szabadtéri Színpad. A mára közkedvelt koncerthelyszínné vált budai játszóhely a 2021-es évadában is izgalmas előadókat és zenei formációkat vonultat fel.

A nyár folyamán a legváltozatosabb műfajú előadók és dallamok, komoly- és könnyűzenei, jazz-, indie- tradicionális, crossover és világzenei koncertek várják a közönséget. Az idei évadban olyan neves magyar előadók és zenekarok lépnek színpadra a Városmajorban, mint az idén is visszatérő Palya Bea, Bereczki Zoltán vagy Horgas Eszter, valamint olyan debütálók, mint az Erik Sumo Band vagy Kökény Attila.

A városmajori koncertekre már megválthatják jegyeiket az érdeklődők:
Az idei koncert évadot, június 4-én egy rég nem látott előadó, Malek Andrea a Soulistic Gospel turnéval nyitja meg. Az énekesnő és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködése egy igazán különleges projekt, amely a gospel, a jazz és a soul elemeit ötvözi, a "Soulistic" elnevezés pedig a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal. Június 19-én Cseh Tamás - Váróterem című különleges műsora kerül bemutatásra, amelynek Cseh Tamás dalai adják az ívét. Az újjáélesztett és újraértelmezett Cseh Tamás-legenda a Bonus Track Band és tíz másik színész kíséretében látható - most először - a Városmajorban! Különleges hangzás és egyedülálló élmény várja a nézőket június utolsó hétvégéjén: a nyolcvanas évek elején alakult, korszakonként más és más felállásban zenélő Európa Kiadó együtteshez - néhány dal erejéig - a formabontó produkcióiról elhíresült Soharóza kórus csatlakozik.

A júliusi koncertek sorát pedig a Tövisházi Ambrus dalszerző-producer nevéhez köthető, a megújult felállású Erik Sumo Band kezdi meg. A zenekar egy vadonatúj, mégbrutálisabban ,,Erixumós" albummal érkezik a budai színpadra. Először a Városmajor színpadán a hazai és az alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja, a Müller Péter Sziámi AndFriends, akikhez a koncert során Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs is csatlakozik. Horgas Eszter és Falusi Mariann visszatérő fellépői a Városmajori Szabadtéri Színpadnak. A karantént követően a két művésznő úgy gondolta, hogy egy igazi szórakoztató "buli koncerttel' lepik meg a közönséget és egy nagyszabású showműsorral lépnek fel 2021 nyarán. Az idei kínálatból sem maradhatott ki Palya Bea, aki szintén visszatérő előadója színpadunknak. A koncert során a korábbi népszerű dalok - mint a Szabadon, Szaladós - mellett új slágerek - Élet, Igen, Meztelenül főkötőben - is felcsendülnek. Rendhagyó koncert Kökény Attilával a Városmajorban. A művész a Heureka Pop Orchestra kamara szimfonikusok kíséretében lép színpadra., a koncerten régi és új dalok egyaránt felcsendülnek, de a rajongók most sem nem maradnak meglepetések nélkül. A júliust - több mint egy éves hallgatás után - Bolyki Balázs és a Bolyki Soul&Gospel Kórus A csend után című koncertje zárja 31-én, az est különlegessége lesz Bolyki Balázs 4 fiából álló B4 együttes. (folyt.)



2021. április 19., hétfő 11:33

Minden eddiginél több koncert a Városmajorban (2. rész)
    Budapest, 2021. április 19., hétfő (OTS) -

    
A Karthago töretlen népszerűsége és igazi értéke az immár 42 éve eredeti felállásban működő öt kiváló muzsikus karizmatikus egyéniségében, zenei tudásában, és jellegzetesen egyedi színpadi műsorában, a remekül megírt slágerekben rejlik. Augusztus elsején a városmajor közönsége is részese lehet ennek az élménynek. Bereczki Zoltán egy zenekaros nagykoncerttel és Radics Gigivel érkezik augusztusban a budai színpadra, amelyen felcsendülnek az előadó legnépszerűbb slágerei. Az este egy izgalmas és egyedi zenei utazást ígér a nézők számára, amely során a művész különleges zenei világába enged bepillantást. Hosszú idő után ismét Magyarországon, a Városmajori Szabadtéri Színpadon lép fel az Európa-szerte egyik legnépszerűbb magyarországi zenekar, a Söndörgő. A koncert további különlegessége, hogy egy világhírű magyar népdalénekes, Sebestyén Márta csatlakozik hozzájuk. A 2021-es nyár egyik meglepetés koncertje a hazai progresszív rock legendás alakja, Török Ádám és zenekarának szuperkoncertje lesz, akik ezen az estén egyfajta válogatást nyújtanak a MINI együttes elmúlt félévszázadának legismertebb és legkedveltebb dalaiból! Augusztus 22-én ismét a Benkó Dixieland Bandet látjuk vendégül a megújult és most nem csak a műfaj világslágereivel, hanem egy különleges sztárvendéggel is készülnek. A koncerten most az EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő, műsorvezető Szulák Andrea csatlakozik hozzájuk. A 2021-es évad koncertjeinek sorát pedig a világon egyedülálló hangszeres felállással bíró Swing ? la Django zenekar és Tompos Kátya, többszörös díjnyertes színművész- és énekesnő közös produkciója zárja, amelyben francia sanzonok, valamint orosz mű- és népdalok olvadnak össze francia manouche swinggel.

A koncertek egy-két kivétellel általában este 7-kor kezdődnek.

További információ: https://varosmajoriszinpad.hu/koncertek/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.