OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. július 19., hétfő 13:00

Elkezdődött a munka a Thália Színházban - újabb nagyszabású produkció jön!
    Budapest, 2021. július 19., hétfő (OTS) - Július 19-én elkezdődtek a Lövések a Broadwayn próbái. A tavaly szeptemberben bemutatott Gyilkosság az Orient Expresszen című Magyarországon egyedülálló látványvilágú krimi után ismét egy nagyszabású produkcióval - egyben hazai ősbemutatóval - nyitja meg új évadát a Thália Színház 2021. szeptember 11-én.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210719_001.jpg

A Woody Allen legendás filmjéből készült Broadway-musical a 30-as évek fantasztikus swing-slágereivel igazi csemegének ígérkezik. Az előadás Béres Attila rendezésében kerül színre. Szereplők: Szabó Győző, Hevesi László, Ember Márk, Szinetár Dóra m.v., Mórocz Adrienn, Mentes Júlia Virgínia, Szervét Tibor, Nagy Viktor, Szabó Erika, Tamási Zoltán, Hunyadkürti István és Ikotics Milán.

Az előadásra a jegyek már elérhetők!

A Thália Színházban az új évad során - 2022. február 19-én - a Nagyszínpadon bemutatásra kerül még a Mischief Theatre produkciója, Henry Lewis - Jonathan Sayer - Henry Shields: Komédia egy bankrablásról című replika előadása Kelemen József rendezésében. A hazánkban szintén először látható produkció szereplői Ember Márk, Csőre Gábor, Mózes András, Vida Péter, Udvarias Anna, Mentes Júlia Virgínia, Hevesi László és Tamási Zoltán lesznek.

A Thália Télikertben három új darab színrevitelét tervezzük: 2021. október 1-én Patrick Marber kortárs drámáját, Közelebb címmel - rendezője Horváth Csaba, játsszák: Gubás Gabi, Tóth Eszter, Mózes András és Zayzon Zsolt -, David Mamet Egy jobb világ című kétszereplős művét, amit Valló Péter állít színpadra, bemutató: 2021. október 29. Szereplői Zayzon Zsolt és Mentes Júlia Virgínia. Végül 2022. április 2-án Tracy Letts: Killer Joe című Broadway-sikerét, ami szintén magyarországi ősbemutató. Szereplői Nagy Viktor, Szabó Erika, Mórocz Adrienn, Szabó Győző, rendezője pedig Mózes András lesz.

A 2021/2022-es évadunkról bővebben egy augusztus második felében tartandó sajtótájékoztató keretében adunk felvilágosítást.

www.thalia.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.