OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. augusztus 30., hétfő 18:10

Kaáli professzor fővárosi elismerése
    Budapest, 2021. augusztus 30., hétfő (OTS) - Budapest Főváros Közgyűlése Kaáli Nagy Géza professzornak "a szülészet-nőgyógyászat területén végzett tudományos tevékenységéért, a lombikbébi program széleskörű megismertetésében és nemzetközileg is elismert, országos intézményrendszerré fejlesztésében vállalt szerepéért" PRO URBE BUDAPEST DÍJAT adományozott. A díjat a főpolgármester nyújtotta át 2021. augusztus 30-án. Ez a díj a legmagasabb kitüntetés, ami adományozható a főváros érdekében végzett kiemelkedő eredményességű, maradandó értékű, megbecsülést kiváltó tevékenységért.

    A professzor a budapesti KAÁLI Intézetet 1992-ben alapította, majd országos hálózattá fejlesztette. Meddőségi kezeléseik eredményeként közel 30.000 gyermek látott napvilágot. Kaáli professzor nevéhez számos USA-szabadalom is fűződik, melyek az endoszkópos műtéteket teszik biztonságosabbá.

Kaáli professzor intézetei másfél éve kerültek állami tulajdonba. Azóta mérhetetlen energiáját az immár országos hírűvé vált Balaton-felvidéki Kaáli Autó-Motor Múzeum fejlesztésének szenteli. A 130 darabból álló kiállítás a veterán autó- és motor rajongók mekkájává vált, a környező országokból és a tengeren túlról is egyre többen keresik fel a páratlan gyűjteményt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.