OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 20., hétfő 11:50

A Zynga bejelentette a Snapchaten a "social deception" kategóriában elsőként elérhető játéka, a sokszereplős ReVamp megjelentetését (1. rész)
    San Francisco, 2021. szeptember 20., hétfő (Business Wire/OTS) - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) szeptember 17-én bejelentette, hogy a ReVamp nevet viselő új, sokszereplős, ún. "social deception" játéka* kizárólag a Snapchaten keresztül nemsokára elérhető lesz egyes piacokon. A vámpíros tematikájú játék, amely az első "social deception" játék lesz a Snapchaten, lehetőséget kínál a Snapchat felhasználók számára, hogy "megízleljék" ezt a népszerű játékfajtát.

        * más néven "social deduction" játék - olyan játék, amely során más játékosok titkolt szerepét vagy csoportbeli hovatartozását kell kitalálni

     Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210917005012/en/

A ReVamp több játékos által játszható, igazi kihívást jelentő játék, mely során a játékosoknak ki kell találniuk, hogy játékostársaik közül melyik vámpír, miközben renoválják egy öreg villa szobáit. Az "ember" szerepet játszó játékosoknak különféle renoválási feladatokat kell végrehajtaniuk (például bontás és építés) ahhoz, hogy javítsák túlélési esélyeiket, mielőtt a szavazási szakaszban azonosítják és legyőzik a vámpír(oka)t. A "vámpír" szerepet játszó játékosoknak egy sor hamis villarenoválási feladat végrehajtásával igyekezniük kell elterelni magukról a gyanút, miközben áldozatokat szednek az "ember" játékosok közül.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy folytathatjuk a Snappel való együttműködésünket, melynek keretében a Snap közösségorientált szolgáltatási törekvéseihez messzemenőkig illeszkedő, újabb és újabb szórakoztató játékokat fejlesztünk ki" - nyilatkozta Bernard Kim, a Zynga Publishing egységének elnöke. "A ReVamp, amely a "social deception" kategória Snapchat felhasználók igényeinek alapján újragondolt változata, számos izgalmat kínál a "vámpír" és az "ember" szerepet játszó játékosok minden csoportjának, függetlenül attól, milyen játékosi képességekkel rendelkeznek."

"A Zynga az egyik első fejlesztő cég volt, amely Snapchaten játszható játékokat készített. Együttműködésünk során bepillantást nyerhettünk abba, hogyan dolgozik fejlesztő csapatuk, és lenyűgözött minket az az elkötelezett munka, amely egyre újabb, a közösségi játékok terén úttörőnek számító kezdeményezésekkel, számos új játékkoncepcióval és rendkívül szórakoztató tartalmakkal örvendeztette meg a felhasználók közösségét" - mondta Pany Haritatos, a Snap Snap Games egységének vezetője. "Az olyan játékok, mint amilyen a ReVamp is, igazolják azt, hogy folyamatosan bővülő játékplatformunk előtt rengeteg ígéretes fejlődési lehetőség áll nyitva."

A ReVamp a Zynga harmadik, kizárólag a Snapchaten keresztül játszható játéka azóta, hogy 2020 júniusában a Zynga és a Snap bejelentette egy több játékra kiterjedő együttműködési megállapodás megkötését. A Snap Games platform elindításakor a Zynga az egyik első fejlesztő cég volt, amely partnerségi megállapodást kötött a Snapchattel, és a ReVamp előtt már két, kizárólag a Snap játékplatformján játszható játékot (Bumped Out és Tiny Royale) alkotott meg a Snap számára.

A Zynga honlapján (www.zynga.com) a játékosok folyamatosan frissülő információkat találhatnak a ReVamp játékról. A Snap Games a Snap által a felhasználók számára biztosított, az erőteljes PlayCanvas játékmotoron alapuló mobiljátékplatform, amelyen izgalmas játékokat játszhatnak barátaikkal. A platform, amely 2019 áprilisa óta áll a felhasználók rendelkezésére, számos válogatott, saját tulajdonú, illetve harmadik felek birtokában lévő játékot kínál a felhasználóknak.

A ReVamp játékra vonatkozó legfontosabb sajtóanyagokért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://www.dropbox.com/sh/a29lhiski2s1o2e/AAA9PeeZwKA9DXhCVGUW1whva?dl=0
(folyt.)



2021. szeptember 20., hétfő 11:50

A Zynga bejelentette a Snapchaten a "social deception" kategóriában elsőként elérhető játéka, a sokszereplős ReVamp megjelentetését (2. rész)
    San Francisco, 2021. szeptember 20., hétfő (Business Wire/OTS) -

    Amit a Zynga-ról tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. A kiterjedt globális tevékenységet végző, több mint 175 országban és régióban jelen lévő Zynga sokszínű portfoliójában olyan népszerű játék franchise-ok szerepelnek, amelyeket ez idáig négy milliárdnál is többször töltöttek le mobileszközökre, ideértve a következőket: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge™, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. Az egyik vezető mobilhirdetési és monetizációs platform, a Chartboost felvásárlásának köszönhetően a Zynga ágazatvezető, következő generációs platformmá vált, amely minden szinten képes a programmatic hirdetések és a hozamok optimalizálására. A 2007-ben alapított Zynga székhelye Kaliforniában található, és a cég irodákat működtet Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter-en, az Instagram-on vagy a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210917005012/en/

Kapcsolat:

Zynga médiakapcsolatok:
Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com

Brian Parvizshahi
bparvizshahi@zynga.com

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.