OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 20., hétfő 19:03

Fennállásának 30 évfordulóját ünnepli a személyes és szakmai fejlődést szolgáló képzési és fejlesztési szolgáltatási ágazat egyik vezető vállalata, a Landmark (1. rész)
    San Francisco, 2021. szeptember 20., hétfő (Business Wire/OTS) - Ez idáig több mint 3 millió ember vette igénybe szolgáltatásaikat, akik mintegy 150 000 non-profit és pro bono projektet hajtottak végre - Az 1991-ben alapított Landmark (Landmark Worldwide) fennállásának 30. évfordulóját ünnepli. Tevékenységének megkezdése óta a cég programjai a világ különböző tájain több mint hárommillió ember számára nyújtottak hatékony, a képességeik kiteljesítését elősegítő támogatást. Az évfordulóhoz egy másik, 50 éves évforduló is kapcsolódik: 50 éve annak, hogy a Landmark létrehozását eredményező gondolatok megszülettek az alapító fejében, és sor került az 1971-ben megtartott első "est" (Erhard Seminars Training) képzésre.

    A Landmark, amely a személyes és szakmai fejlődést szolgáló képzési és fejlesztési szolgáltatási szektor egyik vezető cége, programjaival és ötleteivel öt évtizede támogatja az embereket abban, hogy hihetetlen mértékben javítsák életminőségüket és változásokat érjenek el életük olyan területein, amelyeket a legfontosabbnak tekintenek.

A Marketdata Enterprises, Inc., amely az amerikai egyesült államokbeli személyes fejlesztési ágazatról is publikál jelentéseket, 2021. évi jelentésében az alábbiakat közölte:
     -    "A Landmarkot a HR.com/James McNeil a világ egyik legjobb képző és fejlesztő vállalatának választotta."
     -    "A Landmark arról ismert, hogy oktatói gárdája az ágazatban az egyik legjobb", és "a személyes fejlesztési, illetve az életviteli tanácsadási (coaching) ágazatban" dolgozó számos szakember "a Landmark programjainak köszönheti a pályáján elért első sikereket".
     -    A Landmark egyedülálló ágazatában abból a szempontból, hogy "gyakorlatilag egyedüli cégként biztosít ontológiai átalakulást lehetővé tévő (azaz a létezést átformáló) programokat, amelyek áttörést eredményező hatása azonnali, tartós és drámai változásokat hoz az emberi hatékonyság és életminőség terén."

50 évvel ezelőtt gyakorlatilag Werner Erhard est Training elnevezésű cégének munkája nyomán jött létre a személyes fejlesztési szolgáltatások ágazata, mely előfutára volta a mai üzleti és életviteli tanácsadási szektornak. Werner Erhard számos koncepciója hosszú távra helyet nyert az emberi kulturális, üzleti és tudományos élet fő irányzatai közt. A TIME magazin szerint "nem állíthatjuk, hogy Amerika változással kapcsolatos megszállottsága új keletű dolog, hiszen gyakorlatilag egyidős a nemzettel, de az első modern átalakulási teóriát Werner Erhard ... vezette be a köztudatba, amikor 1971-ben elindította az est szemináriumokat."

Erhard később megszüntette az est tanfolyamokat, és 1985-ben "The Forum" néven egy új képzési programot indított el. Erhard nézeteiről (ahogyan azokat a programjaiban kifejtette) részletes elemzést ad két tudós a Speaking Being: Werner Erhard, Martin Heidegger, and a New Possibility of Being Human című sikerkönyvben.

Erhard, aki David Eagleman, Ph.D., a Stanford Egyetem neurológus kutatója és a New York Times sikerkönyv-listáján is szereplő szerző szerint "generációnk egyik legmélyebbre látó és legnagyobb hatást kiváltó gondolkodója", az elmúlt három évtizedes szellemi munkája eredményeinek túlnyomó részét a tudományos világ szolgálatába állította: kollégáival egyetemi tananyagokat készít és számos egyetemen tanít, illetve tart előadásokat, ideértve a Kaliforniai Egyetem (Los Angeles) (UCLA) Anderson Üzleti iskoláját (Anderson School of Management), az Amerikai Egyesült Államok Légierő Akadémiáját (United States Air Force Academy), a Stanford Egyetemet (Stanford University), a Harvard Egyetemet (Harvard University), Yale Egyetemet (Yale University), a Dartmouth Főiskolát (Dartmouth College) és az Erasmus Egyetemet (Erasmus University).

A Landmark továbbra is biztosítja programjait az érdeklődőknek szerte a világon, ideértve több mint 50 programjának nemrégiben elindított online változatát is. A Landmark tevékenységét a múltban és ma is több ezer neves vezető támogatja, ideértve globális vállalatok vezérigazgatóit, széles körben tisztelt tudományos szakértőket és nemzetközileg elismert emberjogi szószólókat. (folyt.)



2021. szeptember 20., hétfő 19:04

Fennállásának 30 évfordulóját ünnepli a személyes és szakmai fejlődést szolgáló képzési és fejlesztési szolgáltatási ágazat egyik vezető vállalata, a Landmark (2. rész)
    San Francisco, 2021. szeptember 20., hétfő (Business Wire/OTS) -

    "Ami a Landmarkkal kapcsolatban igen mély benyomást gyakorolt rám, az az, hogy olyan gyakorlati eszközöket ad az emberek kezébe egy szervezet kultúrájának megváltoztatásához, amelyekkel jelentős változás érhető el meglepően rövid idő alatt."

     ~ Michael C. Jensen, nyugalmazott Jesse Isidor Straus gazdálkodástudományi professzor, Harvard Egyetem (Harvard University)

"Aranyérmet nyerni az olimpián különleges dolog volt, de amikor elvégeztem a Landmark The Forum programját, rájöttem, hogy ugyanilyen teljesítményt, elégedettséget és örömöt az életem összes többi területén is el tudok érni."

     ~ Natalie Cook, olimpiai aranyérmes

"Olyan emberként, akinek élete globális kérdések körül forog, el sem tudnék képzelni hatékonyabb képzési programot. Az egyik legértékesebb eredmény, amelyet a programnak köszönhetek, az a képesség, hogy még a legnehezebben megoldható globális problémák leküzdésén is anélkül tudok dolgozni, hogy elveszteném a lelkesedésemet és a hitemet abban, hogy meg tudom oldani. A Landmark programjában való részvétel eredményeként az egyének magukévá teszik azokat az eszközöket, amelyekkel felszerelkezve bátran kiléphetnek a világa és változásokat érhetnek el."

     ~ Dr. Charles McNeill, az Amerikai Egyesült Államok Környezetvédelmi Programjának (United Nations Environment Programme) rangidős politikai tanácsadója

"Még nem láttam soha semmi mást, ami a Landmarkhoz hasonló pozitív hatással lenne az emberek kapcsolatlétesítési és kommunikációs képességeire, illetve teljesítményére."

     ~ Paul Fireman, alapító és korábbi elnök/a Reebok International, Ltd. USA vezérigazgatója

A Landmark globális vezetői tanácsadó cégét és leányvállalatát, a Vanto Csoportot (Vanto Group) két egymást követő évben (2020-ban és 2021-ben) is Amerika egyik legjobb vezetői tanácsadó cégének minősítette a Forbes magazin. Továbbá a Landmark az elsődleges katalizátora annak a szerte a világon az emberek, szervezetek és közösségek javát szolgáló több mint 150 000 non-profit és pro bono projektnek, amelyet a programban résztvevők valósítottak meg. Néhány kiragadott példa ezek közül az alábbiakban található:
     -    A Special Spectators (Különleges nézők) (amelynek alapítóját, Blake Rockwellt CNN hőssé nyilvánították) jelentős hatást gyakorolt több tízezer súlyos beteg gyermek, illetve testvéreik és szüleik életére, akiknek VIP meghívót biztosított egy játéknapra több mint 50 nagyobb főiskolán és egyetemen.
     -    Plant a Million Trees (Ültessünk egymillió fát): Gashaw Tahir létrehozott egy Greenland Development Foundation (Grönlandi Fejlesztési Alapítvány) elnevezésű nem kormányzati szervezetet, amely több mint egymillió fát ültetett el Etiópiában, és eközben 450-nél is több fiatalnak adott nem pusztán munkát, hanem Etiópia jövőjében való reményt és az emberi méltóság érzését.
     -    R U OK? Day (Jól vagy? nap): Egy öngyilkosság-megelőzési projekt, amely egész Ausztráliára kiterjedt.

A Landmark elismeréssel és köszönettel adózik annak a több mint hárommillió embernek, akik részt vettek munkájában, és ezzel megváltoztatták saját életüket és a körülöttük élők életét is szerte a világon.

A Landmarkra és programjaira vonatkozó további információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.landmarkworldwide.com

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210916005243/en/

Kapcsolat:
Michelle Tennant Nicholson at Wasabi Publicity Inc.
+1-828-749-3200
Michelle@WasabiPublicity.com

Forrás: Landmark Worldwide

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.