OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 22., szerda 11:37

A Zynga mágikus match-3 mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells egyéves évfordulóját ünnepli (1. rész)
    San Francisco, 2021. szeptember 22., szerda (Business Wire/OTS) - A mérföldkőnek számító alkalomból a játékosokat egy meglepetésekkel és különleges eseményekkel teli héttel várják a játékban a készítők - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) bejelentette, hogy Harry Potter: Puzzles & Spells elnevezésű, mágikus match-3 (3 egyforma elem megtalálását célzó) mobiljátéka kiadásának egyéves évfordulóját egy hétig tartó különleges eseménysorozattal ünnepli meg. A szeptember 21-én elinduló ünnepi héten szeretettel várnak minden játékost szerte a világról, aki részesedni szeretne a hét nap folyamán kiadott játékon belüli ajándékokból, illetve részt kíván venni az eseményeken, fogadni szeretne, vagy csak érdeklik az évforduló alkalmából elérhető új tartalmak.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210921005079/en/
2020 szeptemberében való megjelenése óta a Harry Potter: Puzzles & Spells autentikus varázsvilágbeli fejtörőivel és játékmenetével szerte a világon sok örömet okozott a rajongóknak. A játék, amelynek során a játékosoknak több mint 2 000 rejtvényszinten kell túljutniuk, új tartalmakkal és eseményekkel várja a felhasználókat az izgalmas és szórakoztató roxforti iskolában. Az első évforduló alkalmából a Zynga új előzetest készített, amelyben kiemeli a játékosok által a játék során megtett út nevezetes eseményeit.

"Rendkívül büszkék vagyunk a Harry Potter: Puzzles & Spells meleg fogadtatására és a rengeteg dicséretre, amit kapott, és hihetetlenül inspiráló és megtisztelő számunkra, hogy ilyen sok játékos csatlakozott hozzánk" - nyilatkozta Yaron Leyvand, a Zynga Games (Játékok) egységének ügyvezető alelnöke. "Nagy örömünkre szolgál, hogy együtt ünnepelhetjük ezt a nevezetes évfordulót a játék rajongóival, és alig várjuk, hogy együtt vághassunk neki a játék új szakaszának."

Dudley Dursley rendkívül emlékezetes születésnapja szolgált kiindulópontként a játék ezen a héten megnyíló új, "Londoni állatkert" elnevezésű tematikus eseményéhez, amely során a játékosoknak "ajándékokat" kell gyűjteniük játéktáblájukon, hogy elnyerjék a jutalomládákat. A játékkészítők egy 'csavaros' fordulatot is becsempésztek a születésnap által inspirált eseménybe: ha a játékosoknak a játéktáblájukon lévő rejtélyes dobozok mellett sikerül összepárosítaniuk az összeillő elemeket, a dobozból kiszabadul egy óriáskígyó. Szeptember 23-ától kezdve a játékosok részt vehetnek egy hagyományos roxforti eseményen, a játékon belüli "House Pride" (Büszke vagyok a házamra) versenyen, amely során fejtörőket kell megoldaniuk, hogy pontokat szerezzenek a házuknak; a versenyeredmények folyamatosan követhetők lesznek egy globális eredményjelző táblán. Szeptember 22-től szeptember 24-ig a játékosok, akik bejelentkeznek a játékba, az évforduló alkalmából minden nap játékon belüli ajándékot kapnak.

Az évforduló hetében a Harry Potter: Puzzles & Spells Twitter, Facebook és Instagram csatornáinak látogatóit arra kérik a játék készítői, hogy osszák meg a többi látogatóval kedvenc emléküket a játékról a #PuzzlesAndSpellsAnniversary hashtag használatával. Az emlékeiket megosztók közül kisorsolnak három játékost, akik jutalmul egy évfordulós ajándékcsomagot kapnak, mely játékon belül használható pénzt, különböző tárgyakat, erőnövelő csomagokat és egyéb meglepetéseket tartalmaz.

A Harry Potter: Puzzles & Spells elnevezésű, ún. "match-3" (3 egyforma elem megtalálását célzó) feladványokra épülő mobiljáték a játékosok számára a Harry Potter sorozat szereplőit felvonultató, bűbájokkal és humorral teli, színes és élvezetes kalandokat kínál. A játék során, amelyben hallhatók az eredeti mozifilm hangjai és egyes szereplőknek a mozifilmekből származó autentikus hangfelvételei, a játékosok a mobileszközeiken játszva követhetik Harry útját a Varázsvilágban. Az ugráló csokibékákkal, lebegő szárnyas kulcsokkal, harcoló varázssakk-figurákkal és egyéb váratlan akadályokkal és tárgyakkal teli match-3 párosítási rejtvények megoldásáért cserében a játékosok új bűbájokat sajátíthatnak el és gyorsabb előrehaladást biztosító jutalmakat kapnak. A roxforti bajtársiasság és barátságos versengés szellemében a játékosok ugyanakkor csatlakozhatnak a rajongók különféle csoportjai által alkotott klubokhoz, létrehozhatnak saját klubokat, együttműködhetnek játékostársaikkal a rejtvények megoldásában, megoszthatják velük életük eseményeit és versenghetnek az exkluzív Klubeseményeken (Club Events) kiosztásra kerülő díjakért.

A Harry Potter: Puzzles & Spells játék játszható iOS és Android eszközökön szerte a világon, továbbá az Amazon Kindle-on és a Facebook-on keresztül is. További információkért, illetve más rajongókkal való kapcsolatfelvétel céljából kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on és a Twitter-en, illetve látogasson el a játék honlapjára a www.harrypotterpuzzlesandspells.com internetes címen!

A kiegészítő kép- és videóanyagok a következő internetes címen érhetők el: https://www.dropbox.com/sh/haxo6yr1pvx8txl/AAACWl5QigRsekaDgzelwXyVa?dl=0
(folyt.)



2021. szeptember 22., szerda 11:38

A Zynga mágikus match-3 mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells egyéves évfordulóját ünnepli (2. rész)
    San Francisco, 2021. szeptember 22., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Zynga-ról tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig a felhasználók több mint négymilliárd alkalommal töltötték le mobileszközeikre a jelentős globális lábnyommal rendelkező, több mint 175 országban és régióban tevékenykedő Zynga népszerű játék franchise-okat tartalmazó, sokszínű játékportfóliójába tartozó játékokat, ideértve a következőket: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge™, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter-en, az Instagram-on vagy a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog.

Amit a Warner Bros. Games-ről tudni kell…

A Warner Bros. Games a Warner Bros. Home Entertainment, Inc. divíziója. A Warner Bros. Games globális vezető szerepet tölt be a különféle platformokon (konzolok, kézi készülékek, mobileszközök és asztali számítógépek) futó, mind saját név alatt megjelentetett, mind harmadik felek számára készített interaktív szórakoztató tartalmak és játékok publikálása, fejlesztése, licencbe adása és forgalmazása terén. További információk a Warner Bros. Games-ről a következő internetes címen találhatók: https://www.wbgames.com/.

Amit a Portkey Gamesről tudni kell…

A Portkey Games a Warner Bros. Interactive Entertainment által létrehozott játékmárka, amely olyan újfajta, az eredeti J.K. Rowling történeteken alapuló mobil és videójátékokat fémjelez, melyekben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és így közvetlenül átélhetnek számos kalandot Rowling varázsvilágában, a "Wizarding World"-ben. A Portkey Games lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maguk alakítsák a játékmenetet és a Varázsvilág csodáiban elmélyedve új és egyedi élményekkel gazdagodjanak. A játékmárka létrehozásával a Warner Bros. Interactive Entertainment a mobiljátékokat játszók és a mobiljátékok rajongói számára olyan új játékélményeket kíván biztosítani, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy saját maguk "írják meg" és játsszák el a varázsvilágbeli történetüket.

A WIZARDING WORLD, HARRY POTTER kiadási jogainak tulajdonosa © J.K. Rowling. A HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, a PORTKEY GAMES, a WIZARDING WORLD és a HARRY POTTER karakterek, nevek és az ezekhez kapcsolódó megkülönböztető jelölések a Warner Bros. Entertainment Inc. szerzői joggal védett tulajdonát és bejegyzett védjegyeit képezik (© és ™). ™Zynga Inc. Minden jog fenntartva.

WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s21)

Fogadási szabályok

"Nincs szükség vásárlása, mivel az nem javítja az esélyeket. 18 éves, illetve 18 évesnél idősebb amerikai egyesült államokbeli lakosok. 9/22/21-9/29/21 PT. A https://zynga.social/HPM3Anniversary internetes címen található hivatalos szabályok vonatkoznak rá; az esélyeket, a díjazás részleteit és a korlátozásokat lásd ugyanott. Érvénytelen azokon a területeken, ahol tiltott. Szponzor: Zynga. (folyt.)



2021. szeptember 22., szerda 11:38

A Zynga mágikus match-3 mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells egyéves évfordulóját ünnepli (3. rész)
    San Francisco, 2021. szeptember 22., szerda (Business Wire/OTS) -

    Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény többek közt a Harry Potter: Puzzles & Spells mobiljáték jellemzőivel, a játékosok számára korlátozott ideig elérhető eseményekkel és promóciókkal kapcsolatos előremutató állításokat tartalmaz. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek teljesítése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve feltételezéseink helytálló voltától, ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata elérhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210921005079/en/

Kapcsolat:
Dana Whitney
dwhitney@zynga.com
Alexa Grandolfo
agrandolfo@zynga.com

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.