OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 24., péntek 09:00

Fejlesztés a Campleaders Hungary Kft-nél
    Budapest, 2021. szeptember 24., péntek (OTS) - KKV START INNOVÁCIÓ (2020-1.1.1-KKV START) - A munkavállalók bevonásával megvalósuló összehangolt innováció, mely lehetővé teszi a jelenleg számos ponton személyes jelenlétet igénylő jelentkezési folyamat újszerű online ügymenettel való kiváltását

    A Campleaders Hungary Kft. külföldi kulturális csereprogramok szervezésével foglalkozik. Az NKFI Alap által 20.000.000 forinttal támogatott projekt keretében a jelentkezési folyamat korszerűsítése valósult meg. Jelentkezőink ma már mindent kényelmesen, online intézhetnek egészen a vízuminterjú pillanatáig. A CRM rendszerben létrehozott egységes profil, az azon belül bármikor megnézhető online tájékoztató tanfolyam, az online interjúidőpont-foglaló rendszer és szerződésaláírás lehetősége javította a felhasználói élményt, ezen felül vidéki jelentkezőink ma már teljesen azonos idő és anyagi ráfordítás mellett tudnak részt venni az általunk szervezett programokon. Az általunk biztosított lehetőségek így még szélesebb körben váltak elérhetőbbé.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.