OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 27., hétfő 10:03

A Women's Entrepreneurship Accelerator program létrejöttének második évfordulóját a női vállalkozók helyzetének megváltoztatását célzó, nagy hatású kezdeményezések elindításának bejelentésével ünnepelte (1. rész)
    New York, 2021. szeptember 27., hétfő (Business Wire/OTS) - Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) öt testülete és a Mary Kay által közösen létrehozott, több partner együttműködésével megvalósításra kerülő Women's Entrepreneurship Accelerator (WEA) elnevezésű stratégiai program szeptember 23-án ünnepelte fennállásának második évfordulóját. Ez alkalomból a WEA képviselői áttekintést adtak a WEA és partnerei által mintegy 5 millió nő gazdasági felemelkedésének 2030-ra való elérése érdekében megvalósítandó programok terén elért előrehaladásról. A programok és a tudásanyag átadását célzó termékek, melyek tükrözik a WEA elkötelezettségét a női vállalkozók gazdasági és társadalmi szerepvállalásának erősítése terén való minél nagyobb előrelépés elérése iránt annak érdekében, hogy mihamarabb megvalósíthatóak legyenek az ENSZ Fenntartható fejlődési céljai (Sustainable Development Goals [SDG]), az idei év negyedik negyedévében lesznek majd elérhetők.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210923005313/en/

"Két évvel ezelőtt az Accelerator program elkötelezte magát aziránt, hogy a nők egyenjogúsága mihamarabbi elérésének érdekében lehetővé tegye a női vállalkozók számára vállalkozások elindítását és fejlesztését" - mondta Deborah Gibbins, a Mary Kay Inc. operatív vezetője. "Ma nagy örömmel számolunk be arról, hogy jelentős előhaladást értünk el e téren, illetve arról, hogy az öt ENSZ testület és a magánszektor együttműködése érdemi eredményeket hozhat. Ezek a programok egyértelmű előrelépést biztosítanak azon a szisztematikus átalakulást célzó úton, amely a női vállalkozók számára feltétlenül szükséges, növekedést, fenntartható fejlődést és rugalmas feltételeket biztosító gazdasági és társadalmi környezet kiépítéséhez vezet."

A stratégiai programok, melyek kifejezetten a nemek közti egyenlőség elérése érdekében kerültek kialakításra, a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (International Labour Organization [ILO]), a Nemzetközi Kereskedelmi Központ (International Trade Centre [ITC]), az ENSZ Globális Megállapodása (UN Global Compact [UNGC]), az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programja (United Nations Development Programme [UNDP]) és az ENSZ nőügyi szervezete, a UN Women együttműködésének eredményeként, a Mary Kay stratégiai támogatásával és finanszírozásával jöttek létre.

     -    Digitális kapacitásfejlesztési eszközök és képzés

Az ITC "SheTrades" nevet viselő programjával együttműködve az Accelerator program gyakorlati képzéssel kiegészített, irányított ismeretelsajátítást biztosít a fejlődő országokban olyan nők számára, akik szeretnének vállalkozói ismeretek birtokába jutni, és/vagy azt tervezik, hogy vállalkozóként részesévé válnak a regionális vagy globális értékláncoknak. A 2021. évben a virtuális tanfolyamok Brazíliában, Columbiában, Indiában és Mexikóban kerülnek biztosításra.

A vállalkozói ismereteket biztosító online tananyag célja a női vállalkozók felvértezése azokkal a készségekkel, amelyeknek birtokában képessé válnak gazdaságilag életképes vállalkozások megtervezésére és létrehozására. A több mint 200 videóval gazdagított tananyag 27 interaktív modulból épül fel, amelyek az üzletfejlesztés hét kulcsfontosságú szakaszát fedik le. A tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan tehetik magukévá a vállalkozói kultúrát, hogyan dolgozhatnak ki ötleteket a tervezés eszközeit és ún. "lean" vállalkozásindítási módszereket alkalmazva, hogyan készíthetnek üzleti modellt, hogyan tervezhetnek forrásgyűjtés céljára szolgáló előadásokat, hogyan azonosíthatnak finanszírozási forrásokat, hogyan szerezhetnek mentorokat, hogyan építhetnek ki egy sikeres csapatot és hogyan fektethetik le vállalkozásuk alapjait.

A tananyag minden felhasználó számára ingyenesen elérhető, a részvétel nem kötött semmiféle feltételhez, és a résztevők a tanfolyam elvégzésekor oklevelet kapnak.

A Women's Entrepreneurship Accelerator és az ITC SheTrades program által összeállított tananyag részletekben kerül megjelentetésre angol, spanyol és francia nyelven 2021 októberében és decemberében, arab, orosz és mandarin nyelven pedig 2022-ben lesz elérhető. A tananyag az Accelerator program honlapján áll rendelkezésre, illetve 2021 októberétől az ITC SheTrades virtuális tanulási platformján és mobilalkalmazásán keresztül közvetlenül is hozzáférhető lesz. (folyt.)



2021. szeptember 27., hétfő 10:04

A Women's Entrepreneurship Accelerator program létrejöttének második évfordulóját a női vállalkozók helyzetének megváltoztatását célzó, nagy hatású kezdeményezések elindításának bejelentésével ünnepelte (2. rész)
    New York, 2021. szeptember 27., hétfő (Business Wire/OTS) -

        -    A vállalkozások tevékenységét vizsgáló kutatások

A WEA 2020-2021. évi célkitűzéseinek részeként az ILO a női vállalkozók fejlesztését támogató erősebb érdekképviseleti tevékenységre összpontosítja erőfeszítéseit Mexikóban és Brazíliában. Mexikóban a WEA és az ILO hamarosan kiad egy jelentést, amely a női vállalkozók fejlesztését befolyásoló keretfeltételek értékelésének eredményeit tartalmazza.

A vizsgálat kifejezetten a Mexico City-ben folyó kereskedelmi és ipari feltételeket mérte fel, és kitért a COVID-19-járvány hatásaira is. Az értékelés tartalmaz egy sor cselekvési kiindulópontként szolgáló, a nemzeti partnerekkel (ideértve a munkaadói szövetségeket, kereskedelmi kamarákat és női vállalkozói szövetségeket) együttműködve kidolgozott ajánlást a nemzeti tulajdonlást és fenntarthatóságot elősegítő, kedvező környezet kialakítására vonatkozóan.

Brazíliában az ILO a WEA-n keresztül együttműködik egy, a műszaki és szakképzés terén az országban vezetőnek számító szervezettel, a SENAI-jal, fellépve a női vállalkozások fejlesztése érdekében, valamint igyekszik elindítani az érdemi párbeszédet egy, az EU által finanszírozott "Win-Win" projekt keretében lefolytatott WED (Women's Entrepreneurship Development [női vállalkozók fejlesztése]) értékelésből kiindulva. Összeállításra került továbbá egy program, amelyben olyan nemzeti és regionális konferenciák, szemináriumok, képzések és kommunikációs kampányok szerepelnek, melyek célja a női vállalkozók fejlesztését szolgáló folyamatok elindítása és összefogása.

     -    A nemek közti egyenlőség szempontját érvényesítő beszerzések (Gender Responsive Procurement [GRP]) - érdekképviselet és képzés

A nemek közti egyenlőség szempontjának érvényesítése a beszerzések során (GRP) jelentős mértékben átformálhatja a nemzeti és nemzetközi gazdaságokat, és hozzájárulhat a nők gazdasági szerepvállalásának eléréséhez. Globális szinten három kis-, közepes és nagyvállalatból egy van női tulajdonban[1], a női vállalkozók azonban mindössze 1%-át nyerik el a kormányok és nagyvállalatok által meghirdetett beszerzési pályázatokon elnyerhető összegeknek[2].

A Women's Entrepreneurship Accelerator program részt vett a Generation Equality Forum június 30-a és július 2-a közt Párizsban megrendezett gyűlésén a "Drivers of Change" (Változások előrevivői) program keretében, ahol házigazdája volt egy "Building a Transformative Strategy for Gender-Responsive Procurement" (Átalakulást hozó stratégia kiépítése a nemi egyenlőség szempontjának a beszerzések során való érvényesítése érdekében) című panelbeszélgetésnek, amelynek célja a női vállalkozók tevékenységét megnehezítő, rendkívül összetett és összefonódásokkal súlyosbított nehézségek tudatosítása és a nemi egyenlőség szempontját érvényesítő beszerzési stratégiák promótálása volt.

2021-ben a UN Women legfontosabb hozzájárulása az Accelerator program GRP érdekében végzett tevékenységéhez egy ún. "gyakorlati közösség" (community of practice [CoP]) létrehozása volt júliusban az Egyesült Nemzetek Globális Megállapodásával együttműködve, melynek feladatául egy, a magánszektorbeli érdekcsoportok támogatását szolgáló GRP üzleti esettanulmány kidolgozását tűzte ki célul.

A UN Women továbbá az Egyesült Nemzetek Globális Megállapodásának támogatásával elindított egy több szektorra kiterjedő globális felmérést is a nemi egyenlőség szempontját érvényesítő beszerzési gyakorlatról. A UN Women több mint 50 vállalatot és szervezetet kérdezett meg, és a válaszok alapján elkészítésre kerül több esettanulmány, valamint egy bizonyítékokon alapuló érdekképviseleti modell a GRP üzleti esettanulmány alátámasztása céljából. Az érdekképviseleti modell leírása 2021 decemberében kerül kiadásra a WEA programhoz való hozzájárulásként, illetve a UN Women legfontosabb programját, az "Egyenlő esélyek biztosítása a női vállalkozók számára" (Stimulating Equal Opportunities for Women Entrepreneurs) című programot támogató dokumentumként.

Decemberben a UN Women európai és közép-ázsiai szekciója (UN Women Europe and Central Asia [ECA]) elindít egy kísérleti programot a női vállalkozók és a magánszektor kapacitásainak női vállalkozók támogatása érdekében való növelése céljából: (1) A női vállalkozók beszerzési projektekben való részvételét szolgáló kapacitások kiépítése annak érdekében, hogy versenyezni tudjanak az állami és magánszektor szereplőivel a beszerzési pályázatok során; (2) A különféle szektorokba tartozó magánvállalkozások kapacitásainak fejlesztése a nemi egyenlőség szempontját érvényesítő beszerzési politikák és gyakorlatok és a nemi egyenlőség szempontját érvényesítő beszerzéssel és befektetésekkel kapcsolatos kezdeményezések kidolgozása céljából.

Az Accelerator bejelentése a fent leírt programok terén elért eredményekről csak egyike azoknak az együttműködő partnerek által az utóbbi időben tett lépéseknek, melyeknek célja annak tudatosítása, hogy a vállalkozás kulcsfontosságú eszköz a nők egyenlőségéért folyó küzdelemben 2021-ben és azt követően is.

A Generation Equality Forum párizsi gyűlésén az Accelerator program bejelentette, hogy kötelezettséget vállal 5 millió nő gazdasági szerepvállalásának elősegítésére 2030 végére, valamint egy, a nők gazdasági felemelkedését szolgáló olyan ökoszisztéma kiépítésére, amely elősegíti a növekedést, a fenntarthatóságot és biztosítja a megfelelő rugalmasságot a női vállalkozók számára. (folyt.)



2021. szeptember 27., hétfő 10:04

A Women's Entrepreneurship Accelerator program létrejöttének második évfordulóját a női vállalkozók helyzetének megváltoztatását célzó, nagy hatású kezdeményezések elindításának bejelentésével ünnepelte (3. rész)
    New York, 2021. szeptember 27., hétfő (Business Wire/OTS) -

    Szeptember 28-án az Accelerator program "Joining Forces to Drive Change," (Összefogás a változások elérése érdekében) címmel egy virtuális rendezvényt tart, amelyre meghívást kaptak az ILO, az ITC, a UNDP, a UNGC és a UN Women rangidős vezetői. A rendezvény nyitó előadását a Mary Kay képviselője tartja. Az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 76. ülésszakával egy időben megrendezésre kerülő, a WEA fennállásának 2. évfordulója alkalmából szervezett, magas szintű rendezvény lehetőséget biztosít a női vállalkozói ökoszisztéma érdekcsoportjai számára, hogy szakértők által tartott előadásokat hallgassanak meg a következő témákban: nemek közti egyenlőség és a nők szerepvállalásának elősegítése, a női vállalkozók hozzájárulása a gazdasági tevékenységekhez és a társadalom fejlődéséhez; a nők üzleti vállalkozásokban való vezető munkakörbe való kerülésének támogatását szolgáló, globális szinten alkalmazható és reprodukálható politikák és gyakorlatok. Az eseményen való részvételt biztosító regisztráció, illetve tájékoztatás kérése céljából kattintson ide (https://unwomen.zoom.us/webinar/register/WN_Kl1LqArBT9y8ZIihOkESog)!

További információkért a Women's Entrepreneurship Accelerator programról és az elindítása óta eltelt két évben a program keretében végzett tevékenységekről látogasson el a következő internetes címre: we-accelerate.com!

Amit a Women's Entrepreneurship Accelerator programról tudni kell...

A Women's Entrepreneurship Accelerator (WEA) egy számos partner együttműködésével megvalósításra kerülő, az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 74. ülésszaka idején öt ENSZ testület, a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (International Labour Organization [ILO]), a Nemzetközi Kereskedelmi Központ (International Trade Centre [ITC]), az ENSZ Globális Megállapodása (UN Global Compact [UNGC]), az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programja (UN Development Programme [UNDP]), az ENSZ nőügyi szervezete [UN Women], valamint a Mary Kay Inc. által létrehozott program, melynek célja 5 millió női vállalkozó felkészítése arra, hogy 2030-ra érdemi gazdasági szerepet játszhassanak.

A kezdeményezés végső célja a női vállalkozások gazdaságfejlesztő hatásának maximalizálása a fenntartható fejlődési célok (Sustainable Development Goals [SDG]) elérése érdekében egy olyan ökoszisztéma létrehozásával, amely kedvező környezetet biztosít a női vállalkozók számára szerte a világon. Az Accelerator program kiemelkedő példa arra, milyen átfogó változást érhet el egy rendkívül nagy számú együttműködő partnert tömörítő program a női vállalkozásokban rejlő lehetőségek kiaknázásával.

További információkért látogasson el a következő internetes címre: we-accelerate. Kövessen minket a következő közösségi csatornákon: Twitter (We_Accelerator), Instagram (@we_accelerator), Facebook (@womensentrepreneurshipaccelerator), LinkedIn (@womensentrepreneurshipaccelerator)!

Amit a Nemzetközi Munkaügyi Szervezetről tudni kell…

A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (International Labour Organization [ILO]) az ENSZ 1919-ben, egy rendkívüli pusztítással járó háború után létrehozott, szakosított intézménye, melynek alapelve az, hogy az egyetemes, tartós béke csak akkor biztosítható, ha az társadalmi igazságosságon alapul. Az ILO fő céljai a munkavállalók jogainak biztosítása, méltányos foglalkoztatási lehetőségek megvalósítása, a szociális védelem erősítése és a munkavégzéssel kapcsolatos problémákról folytatott párbeszéd elmélyítése. Az ILO különleges, háromoldalú felépítése egyenlő véleményezési jogot biztosít a munkavállalók, a munkaadók és a kormányzatok képviselői számára annak biztosítása érdekében, hogy a munkaügyi szabványok hűen tükrözzék a társadalmi partnerek nézeteit, és a három érdekcsoport egyenlő partnerként vehessen részt a politikák és programok kidolgozásában.

Az ILO Női vállalkozók fejlesztési programja (Women's Entrepreneurship Development programme [ILO-WED]) a szervezet Kis- és középvállalkozási egységének (Small and Medium Enterprises Unit [SME]) irányítása alá tartozik, és már majdnem két évtizede folyik. Az ILO-WED azon munkálkodik, hogy jobb gazdasági lehetőségeket biztosítson a nők számára, különféle tevékenységekkel támogatva a vállalkozást indító, megerősítő és fejlesztő nőket, és priorizálva a nemek közti egyenlőség kérdését az ILO vállalkozásfejlesztési területen végzett minden projektje során. Honlap: www.ilo.org | Twitter - @ILOWED | Facebook - ILO WED (@International Labour Organization) (folyt.)



2021. szeptember 27., hétfő 10:05

A Women's Entrepreneurship Accelerator program létrejöttének második évfordulóját a női vállalkozók helyzetének megváltoztatását célzó, nagy hatású kezdeményezések elindításának bejelentésével ünnepelte (4. rész)
    New York, 2021. szeptember 27., hétfő (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Nemzetközi Kereskedelmi Központról tudni kell…

A Nemzetközi Kereskedelmi Központ (International Trade Centre [ITC]) a Világkereskedelmi Szervezet (World Trade Organization) és az Egyesült Nemzetek Szervezete közös ügynöksége. Az ITC az "Aid-for-Trade" program keretében, az Egyesült Nemzetek Fenntartható fejlődési céljainak elérése érdekében segíti a fejlődő és átalakulóban lévő gazdaságokban működő mikró-, kis- és közepes méretű vállalkozásokat abban, hogy versenyképesebbek legyenek a globális piacokon, és így hozzájáruljanak a fenntartható gazdasági fejlődéshez.
Az International Trade Centre (ITC) SheTrades elnevezésű kezdeményezésének célja az, hogy 3 millió női vállalkozó és női tulajdonban lévő üzleti vállalkozás számára biztosítsa a nemzetközi piacokon való jelenlétet 2021-re. A SheTrades program együttműködést alakít ki kormányokkal, vállalatokkal és üzleti támogató szervezetekkel kutatások végzése, lehetőségeket biztosító kereskedelempolitikák és szabályozások kidolgozása, finanszírozási források elérhetővé tétele, kormányzati pályázatok/tenderek megnyitása és vállalati ellátó láncokhoz való hozzáférés biztosítása céljából.

A program változatos tanulási programokat és környezetet, valamint rugalmas tanmenetet biztosít a női vállalkozók számára www.shetrades.com platformján keresztül. További információkért látogasson el a www.intracen.org internetes címre és kövesse az ITC-t a Twitter-en, a Facebook-on, a LinkedIn-en, az Instagram-on és a Flickr-ön!

Amit az Egyesült Nemezetek Globális Megállapodásáról (UN Global Compact) tudni kell…

Az ENSZ Főtitkárának különleges kezdeményezéseként létrejött United Nations Global Compact (Globális megállapodás) célja, hogy szerte a világon felszólítsa a vállalatokat, hogy működésüket és stratégiáikat tíz általánosan elfogadott emberi jogi, munkaügyi, környezetvédelmi és korrupció-ellenességi alapelvhez igazítsák. A 2000-ben elindított UN Global Compact kezdeményezés célja iránymutatás biztosítása, valamint a globális üzleti közösség támogatása az ENSZ értékeinek általános elfogadtatásában és céljainak elérésében felelős vállalati gyakorlatok alkalmazásával. A megállapodáshoz több mint 160 országban mintegy 10000 vállalat és 3000 nem üzleti szervezet, valamint mintegy 60 helyi hálózat csatlakozott, melynek eredményeként a megállapodás a világon a legjelentősebb vállalati fenntarthatóságot célzó kezdeményezéssé vált.

További információkért kérjük, kövessen minket a közösségi médiumokban (@globalcompact) és látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: unglobalcompact.org!

Amit a UN Womenről tudni kell…

A UN Women az Egyesült Nemzetek Szervezetének a nemek egyenlőségével és a nők felemelkedésével foglalkozó egysége. A nők és lányok jogainak globális képviselőjeként fellépő UN Women létrehozásának célja a nők érdekvédelmi igényei érvényesítése terén globális szinten való előrelépés felgyorsítása volt.

A UN Women támogatja az ENSZ tagállamait a nemi egyenlőség elérését célzó globális normák kidolgozásában, és együttműködik a kormányzatokkal és civil szervezetekkel olyan jogszabályok, politikák, programok és szolgáltatások kialakításában, melyek e normák hatékony bevezetését és a nők és lányok érdekében való globális érvényesítését hivatottak biztosítani. A szervezet globális szintű tevékenységet végez annak érdekében, hogy a Fenntartható fejlődési célok megvalósításával a nők és lányok számára elérkezzen egy olyan világ, amelyben egyenlő jogokkal rendelkeznek, és az élet minden területén támogatja a nőket az egyenlő szerepvállalásban a következő négy stratégiai prioritásra összpontosítva:
a nők vezető szerepet vállalnak és részt vesznek a kormányzati rendszerekben, és a férfiakéval azonos előnyöket élveznek; a nők élvezik a biztos jövedelem, a tisztességes munka és a gazdasági függetlenség előnyeit; minden nő és lány szabad, az erőszak minden formájától mentes életet él; a nők és lányok hozzájárulnak a fenntartható béke és rugalmasság eléréséhez, nagyobb befolyást gyakorolnak e téren, és a férfiakkal azonos mértékben részesednek a természeti katasztrófák és háborús konfliktusok megelőzése érdekében biztosított humanitárius segítségben. A UN Women ugyanakkor koordinálja és népszerűsíti az ENSZ egyéb egységeinek a nemek egyenlősége elérésének érdekében végzett munkáját. (folyt.)



2021. szeptember 27., hétfő 10:06

A Women's Entrepreneurship Accelerator program létrejöttének második évfordulóját a női vállalkozók helyzetének megváltoztatását célzó, nagy hatású kezdeményezések elindításának bejelentésével ünnepelte (5. rész)
    New York, 2021. szeptember 27., hétfő (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 58 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetések és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: marykayglobal.com.

[1] World Bank (2020). Enterprise Surveys, World Bank Gender Data Portal cited by World Bank Blogs (2020) Women entrepreneurs needed - stat!
[2] Vazquez and Sherman (2014). Cited by UN Women (2017) The Power of Procurement: How to source from women-owned businesses

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210923005313/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
(+1) 972.687.5332 or  media@mkcorp.com


Forrás: Women's Entrepreneurship Accelerator


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.