OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2021. szeptember 28., kedd 09:00

Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - Jön a 4.évad!
    Budapest, 2021. szeptember 28., kedd (OTS) - "Miraculous Katicabogár és Fekete Macska kalandjai" az egyik legsikeresebb rajzfilm a Disney Csatornán, amely októberben új évaddal jelentkezik, a gyerekek és felnőttek nagy örömére. A rajzfilm kifejezetten a hat-tizenkét éves korú gyerekek számára készült, de hatalmas sikernek örvend a kamaszok körében is. Mutatjuk, miért olyan szerethető ez a mese!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210928_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210928_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210928_003.jpg

"Miraculous Katicabogár és Fekete Macska kalandjai" Franciaországban, Párizsban játszódik; a sorozat két tizenéves fiatalról, Marienettről és Adrienről szól. Ők nem átlagos iskolások, hanem szuperhősök: céljuk Párizs megmentése, a gonosztevők legyőzése. Marienett szuperhős alteregója Katicabogár, Adrien pedig Fekete Macskává változik. A két tini az életben barátok, sőt titkon Marienett szerelmes Adrienbe. A rajzfilm azért is sikeres, mert mágikus talizmánok és kicsi varázslények is szerepelnek a történetben. Marienett és Adrien egy-egy különleges talizmán segítségével tudnak átváltozni szuperhősükké, a talizmánjaik erejét pedig két kis varázserejű lény, az úgynevezett kwamik szolgáltatják. Marinette kwamijának a neve Tikki, Adriené pedig Plagg. A gonosztevőknek szintén különböző nevű és formájú varázslényei vannak, ezért számos kwami létezik.

Marienett, a főhős kislány határozott, bátor, kedves, cserfes, kissé ügyetlen, figyelmetlen, kreatív, aki nagyon szeret ékszereket, táskákat készíteni. Adrienn karakterében a kiközösített "gazdag" fiú testesül meg, aki fél ellent mondani az édesapjának. Ugyanakkor helyes, okos, segítőkész. Mind a két főhős a pozitív tulajdonságaikat, valamint a bennük szunnyadó készségeket használják, amikor szuperhőssé változnak. Továbbá az elnyomott érzelmeik is felszínre kerülnek szuperhős énük során, amelyeket szintén a jó ügy szolgálatába tudnak állítani.

A rajzfilm - többek között -  a szerelem, barátság, az igazság és a hazugság morális dilemmáira koncentrál, természetesen a gyerekek érzelmi fejlődésének megfelelő szinten kifejezve mindezeket. A rajzfilm segíti a gyerekeket az érzelmeik beazonosításában, valamint kedves módon ábrázolja mindazokat a problémákat, amelyekkel a gyerekek küzdenek az iskolai életük során. Mindezt persze egy izgalmas, szuperhős történetbe csomagolva.

Az új, negyedik évadban a párizsi kalandok folytatódnak, új szövetségesek segítik Katicabogarat és Fekete Macskát, ugyanakkor egyre erősebb ellenfelekkel kell megküzdeniük. Nagy változások várnak Katicabogárra és Fekete Macskára a szuperhős életükben, ahogyan Marinette és Adrien életére is az iskolában. Az új évad bemutatója: október 04-től-október 20-ig, hétköznaponként 17:30-kor a Disney Csatornán.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.