OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 28., kedd 09:46

Csatlakozzon egy virtuális kerekasztal-beszélgetéshez az üzleti vállalkozások jövője szempontjából kulcsfontosságú természet-pozitív hozzáállásról (a VELUX és a WWF rendezésében), 2021. október 5-én, közép-európai idő szerint de. 10:00-től 11:15-ig
    Budapest, 2021. szeptember 28., kedd (Business Wire/OTS) - Inspirációt keres ahhoz, hogyan dolgozzon ki egy olyan tervet, amely üzleti vállalkozását elindítja egy fenntarthatóbb jövőhöz vezető úton?

    
Csatlakozzon hozzánk, tájékozódjon arról, mit kínál a Science Based Targets (Tudományos alapú célok) kezdeményezés az Ön vállalkozása számára, és merítsen inspirációt a VELUX és a WWF együttműködésből: https://bit.ly/2XLOYXg

"A folyamatos hőmérsékletnövekedés következtében a globális hőmérséklet lassan kritikus szintet ér el. Az éghajlatváltozás világszerte érzékelhető, rohamos ütemben zajlik és egyre nagyobb mértékű" - jelentette ki az IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change [Éghajlatváltozási Kormányközi Testület]) Hatodik értékelési jelentésének (Sixth Assessment Report) 2021 augusztusában való kiadásakor. Sokan közülünk sajnos már most is saját bőrükön érzik a globális felmelegedés következményeit. Itt az ideje a cselekvésnek: annak, hogy tegyünk valamit az éghajlatváltozás ellen, ha el akarjuk kerülni a globális felmelegedés legpusztítóbb következményeit. De hogyan léphetünk tovább az elképzelésektől a tényleges cselekvés irányába? Mit tehetünk azért, hogy visszafordítsuk ezt a riasztó tendenciát és hogy utódainkra egy olyan bolygót hagyjunk, amelyen 30 év múlva és azt követően is érdemes lesz élni?

Merítsen inspirációt gyakorlati internetes szemináriumainkon azzal kapcsolatban, hogy milyen cselekvési lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére. A WWF (World Wide Fund for Nature [Természetvédelmi Világalap]), az SBTI és a VELUX Group összefogtak, hogy megosszák a tudományos alapú célok kitűzésének terén szerzett tapasztalataikat és intézkedéseket hozzanak egy fenntartható jövő biztosítása érdekében.

Tájékozódjon arról, hogyan kezdheti el a célok kitűzését, hogyan alapozhatja elképzeléseit és cselekvési tervét tudományos információkra és hogyan érheti el, hogy vállalata minden tagja elkötelezett legyen és előrelépjen egy éghajlati és természeti szempontból pozitív jövő elérése irányába.

Az eseményen való részvétel céljából regisztráljon a következő internetes címen: https://bit.ly/2XLOYXg

2020. szeptemberében a WWF International és a VELUX Group elindította az ez idáig az egyik legambiciózusabbnak számító klíma- és természetvédelmi intézkedéseket tartalmazó vállalati programot, mely kapcsán a tetőablakok globális gyártója elkötelezte magát arra, hogy felelősséget vállal múltbeli és jövőbeli karbonkibocsátásaiért annak érdekében, hogy a vállalat egész életciklusa tekintetében (azaz eddigi és jövőbeli tevékenységeire kiterjedően) karbonsemlegessé váljon (angolul: "Lifetime Carbon Neutral"). 2030-ra a VELUX karbonsemleges vállalattá válik. Addigra értéklánca egészében felére csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást és elindul az SBTI legambiciózusabb célja (a globális felmelegedés 1,5°C-ra való visszaszorítása) megvalósításához vezető úton. Ugyanakkor a VELUX felméri a vállalat múltbeli (azaz a tevékenységének 1941-ben való megkezdése óta eltelt időben jellemző) szénlábnyomát (1-es és 2-es tartományba tartozó kibocsátások) és részt vesz a WWF által kidolgozott és megvalósított öt erdővédelmi projektben azzal a céllal, hogy biztosítsa a múltbeli kibocsátásaival azonos mennyiségű szén-dioxid erdők általi megkötését. 21 éves együttműködésük során a WWF és a VELUX Group az erdők globális védelme és helyreállítása iránti közös elkötelezettségükre építve előrevivője lesz az erdővédelmi erőfeszítéseknek. Látogasson el a Velux | WWF (panda.org) internetes címre, hogy inspirációt merítsen és még többet megtudjon a WWF és a VELUX együttműködéséről.

Kapcsolat:
VIKTORIA SOLAKOVA
Head of Operations and Culture | United Partners Ltd.
+359 886 729 303

Fényképek/multimédia galéria a következő internetes címen érhető el: https://www.businesswire.com/news/home/52498735/hu


Forrás: VELUX Group


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.