OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 28., kedd 10:35

A PPRO integrációs lehetőséget kínál a PayPal kereskedelmi platformhoz a világ különböző területein tevékenykedő pénzforgalmi szolgáltatók számára
    London, 2021. szeptember 28., kedd (Business Wire/OTS) - A PPRO ma bejelentette integrációját a PayPal kereskedelmi platformmal (PayPal Commerce Platform).

    
A pénzforgalmi szolgáltatók (payment service providers [PSP-k]), bankok és hálózatok közti átjárók (csomópontok) számára helyi fizetési infrastruktúrát biztosító PPRO ezzel a lépéssel tovább erősíti piacvezető pozícióját.

A PPRO integrációja lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy jelentős mértékben csökkentsék a PayPal Commerce Platform megoldások integrálásához szükséges időt, és hozzáférést biztosít ügyfeleinek a PayPal Pénztárca (PayPal Wallet) szolgáltatásához. Így a PPRO ügyfeleinek lehetősége nyílik hozzáférést biztosítani kereskedőik számára a PayPal felhasználói bázisához, amely 200 országban több mint 403 millió aktív ügyfélszámlát tartalmaz.

Claire Gates, a PPRO kereskedelmi vezetője a következőket nyilatkozta: "A ma bejelentett hír előrelépést jelent a PPRO és a PayPal régóta fennálló kapcsolatában. A PPRO platformjához csatlakozó partnerek számára megnyíló előnyök egyértelműek: mi időt és pénzt takarítunk meg számukra, és olyan magas minőségi színvonalat képviselő integrálási módszert biztosítunk, amely lehetővé teszi magas konverziós ráták elérését. Most, hogy a PayPal Commerce Platform részévé válunk és biztosítani tudjuk a PayPal Wallet szolgáltatást is, a cégünk által kínált megoldások igénybe vételét érdemes megfontolnia a globális e-kereskedelmi piactér minden szereplőjének."

A PPRO-val való együttműködés révén a PSP-k, bankok, platformok és fizetési platformokkal rendelkező vállalkozások számára nem csak a PayPal Commerce Platformhoz való hozzáférés előnyei nyílnak meg, hanem a helyi fizetési módszerek széles skálája is elérhetővé válik számukra világszerte. A PPRO globális fizetési szakértelme, egy megbízhatóan magas teljesítményt nyújtó, innovatív platform, a PPRO helyi fizetési módszereket is biztosító pénzforgalmi szolgáltatói hálózata által képviselt értékek mindössze egyetlen szerződés aláírásával és egyetlen integrációs projekt lefolytatásával elérhetővé válnak. Ennek az egyszerű struktúrának köszönhetően kiküszöbölhetők a helyi fizetésekkel kapcsolatos összetett problémák, csökken a piacra lépéshez szükséges idő, és nő a kereskedők értékesítési árbevétele.

A PPRO és a PayPal 2021. október 7-én, közép-kelet-európai idő szerint de. 11:30-kor élő internetes közvetítés keretében vitatják meg a két cég együttműködésével kapcsolatos kérdéseket, illetve azt, hogyan érhetnek el a világ különböző tájain tevékenykedő vállalatok magas konverziós rátákat olyan fizetési módszerek biztosítása révén, amelyeket az ügyfelek ismernek, és amelyekben megbíznak.

A PPRO a határokon átívelő fizetések terén igen hamar az egyik legmegbízhatóbb helyi fizetési infrastruktúra szolgáltatóvá nőtte ki magát, amely segíti a pénzforgalmi szolgáltatók, bankok, átjárók és fizetési platformokkal rendelkező vállalkozások nemzetközi növekedését.

A PayPal Commerce Platform integrálására vonatkozó hír a PPRO korábbi, a cég értékét mintegy 1 milliárd USA dollárra növelő, 180 millió USA dollár összegű forrásbevonásról közölt tájékoztatást követően került közzétételre

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210927005059/en/

Kapcsolat:
Natacha Rousseau
(323) 352-6417
natacha@mediafrenzyglobal.com


Forrás: PPRO


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.