OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 29., szerda 09:05

A tókiói teamLab Planets múzeum október 8-tól különleges gasztronómiai élményt kínál, valamint megnyit egy új kiállítótermet és egy virágüzletet is (1. rész)
    Tokió, 2021. szeptember 29., szerda (Business Wire/OTS) - A múzeum látogatói egy új, kiotói, vegán rament kóstolhatnak meg az étteremben, a létesítmény új kiállítóteremmel bővül, és egy virágüzlet is megnyílik, ahol a látogatók megvásárolhatják a kiállítótermekben látott orchideákat.

    A Tokióban, Toyosuban található teamLab Planets TOKYO múzeum látogatói megkóstolhatják a "vegán ramen UZU Tokiót", amely először egy kiotói étteremben került az étlapra; a létesítmény egy új kiállítóteremmel bővül; továbbá megnyílik egy virágüzlet, ahol a látogatók megvásárolhatják a múzeum kiállítótermeiben látott orchideákat. A "Vegan Ramen UZU Kyoto" nevet viselő étterem 2020 márciusában nyílt meg Kiotóban, és igen hamar olyan rendkívüli népszerűségre tett szert, hogy az étkezni kívánóknak legalább egy órát kell várniuk a bejutásra. A "vegán ramen UZU Tokió" elnevezésű vegán rament a múzeum látogatói a "Visszafordítható keringés - nem objektív tér" (Reversible Rotation - Non-Objective Space ) vagy "Az ég és a tűz asztala" (Table of Sky and Fire) nevű kiállítótermekben is elfogyaszthatják.

     Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210927005038/en/

A múzeumban megnyílik egy új "teamLab Flower Shop & Art" elnevezésű virágüzlet is, ahol a látogatók megvásárolhatják azokat az orchideákat, amelyek a "Lebegő virágok kertje; A virágok és én ugyanarról a tőről származunk, a kert és én egyek vagyunk" (Floating Flower Garden: Flowers and I are of the Same Root, the Garden and I are One) elnevezésű kiállítóteremben láthatók, ahol a látogatók elmerülhetnek a mintegy 13000 orchidea adta élményben. Az összes új létesítmény pénteken, október 8-án nyílik meg, és nem csak a teamLab Planets múzeum látogatóit várják, hanem minden érdeklődőt.

Vegán ramen UZU Tokió : https://vegan-uzu.com/pages/uzu-tokyo-en
A teamLab Planets múzeum részletes bemutatása: planets.teamlab.art
A teamLab Planets legérdekesebb termeit bemutató videó: https://youtu.be/xofyyJYYWMY

[Vegán ramen UZU]

A 2020 márciusában Goso-Minamiban, Kiotóban megnyitott "Vegan Ramen UZU Kyoto" nevet viselő étteremben, melynek belső terét és egyéb részleteit a teamLab tervezte, a vendégek művészeti alkotásoktól körülvéve élvezhetik a vegán ételeket.

A teamLab Planets múzeumban megnyitásra kerülő "Vegan Ramen UZU Tokyo" elnevezésű étteremben a vendégek elvitelre is rendelhetnek vegán rament, de ha úgy tartja kedvük, a vegán rament elfogyaszthatják az újonnan megnyitott "Visszafordítható keringés - nem objektív tér" (Reversible Rotation - Non-Objective Space) és "Az ég és a tűz asztala" (Table of Sky and Fire) elnevezésű kiállítóterekben is. Kizárólag a "Vegan Ramen UZU Tokyo" étteremben a vendégek fogyaszthatnak virág vegán rament, zöld tea vegán rament és vegán fagylaltot is.

Hivatalos honlap: https://vegan-uzu.com/

A "Vegán ramen UZU Kyoto" médiamegjelenése:
     -    Time Out
     "A teamLab által tervezett vegán ramen étterem Kiotóban"
https://www.timeout.com/tokyo/news/teamlab-has-designed-a-vegan-ramen-restaurant-in-kyoto-012021

Vegán ramen menü
     -    Szójaszószos vegán ramen
     -    Miso vegán ramen (fűszeres)

[Kizárólag a Vegan Ramen UZU Tokyo étlapján szereplő ételek:]
     -    Zöld tea vegán ramen
     -    Virág vegán ramen (hideg)

[Új művészeti alkotások a nagyközönség számára]
Reversible Rotation - Non-Objective Space (Visszafordítható keringés - nem objektív tér)
teamLab, 2021, Digitális installáció, Hang: Hideaki Takahashi
Műalkotás: https://planets.teamlab.art/tokyo/ew/reversiblerotation_nonobjective/

A műalkotásnak helyet adó tér mentes az asztalok és székek felületei által alkotott fizikai határoktól.

A térbeli írás kering a kiállítótérben, és mindegyik részlete azonos irányban forog. Az ultraszubjektív tér különleges sajátosságai miatt azonban úgy tűnhet, hogy a kalligrafikus írás hol az óramutató járásával egyező, hol azzal ellenkező irányban kering.

A térbeli írás háromdimenziós kalligráfia, amellyel a teamLab már alapítása óta kísérletezik. A műalkotás először háromdimenziós térben megjelenő kalligrafikus írás, melynek célja, hogy érzékeltesse az ecsetvonások mélységét, gyorsaságát és erejét, majd az írás ellapul annak a logikus struktúrának a hatására, amelyet a teamLab ultraszubjektív térnek nevez. A kalligrafikus írás folyamatosan változtatja megjelenését: hol kétdimenziós, hol háromdimenziós.

Table of Sky and Fire (Az ég és a tűz asztala)
teamLab építészek, 2021
Máalkotás: https://planets.teamlab.art/tokyo/ew/tableskyfire_planets/

Ez az asztal tükrözi az eget és az égből hulló tűzrészecskék univerzumát. Az asztal kapcsolódik a műalkotáshoz és az éghez.

Ahhoz, hogy éljenek, az emberi lényeknek szükségük van arra, hogy kapcsolódjanak a világhoz. A teamLab reméli, hogy az emberek esznek majd valamit erről az asztalról, miközben arra gondolnak, hogy az élet és az evés a világgal való kapcsolat megőrzését biztosítja. (folyt.)



2021. szeptember 29., szerda 09:06

A tókiói teamLab Planets múzeum október 8-tól különleges gasztronómiai élményt kínál, valamint megnyit egy új kiállítótermet és egy virágüzletet is (2. rész)
    Tokió, 2021. szeptember 29., szerda (Business Wire/OTS) -

    
[teamLab virág- és művészeti üzlet]

Ebben a virágüzletben a látogatók megvásárolhatják a "Lebegő virágok kertje; A virágok és én ugyanarról a tőről származunk, a kert és én egyek vagyunk" (Floating Flower Garden: Flowers and I are of the Same Root, the Garden and I are One) nevet viselő műalkotáshoz felhasznált orchideákat (lásd a fenti fényképet). A kertben a látogatók eggyé válhatnak több mint 13000 orchideával.

Az orchideák tovább élnek azután is, hogy virágjuk szirmai lehullnak, és újra és újra kivirágoznak, egyes esetekben akár évtizedeken át. Ahhoz, hogy a látogatók hazavihessék a műalkotás egy részét, különféle orchideákkal megtöltött sporttáskákat értékesítünk. Azok, akik külön akarnak venni orchideákat, kevesebb orchideafaj közül válogathatnak.

[teamLab Planets]

A teamLab Planets egy különleges múzeum, ahol a látogatók vízben járva tekinthetik meg a műalkotásokat, és ugyanakkor egy kert is, ahol az oda belépők eggyé válhatnak a virágokkal. A múzeumban összesen négy hatalmas, installációkkal teli tér és két kert található.

A látogatók számára, akik a többi látogatóval együtt megmerítkeznek az ezekben a hatalmas terekben található, fantasztikus műalkotásokban, szinte eltűnnek a határok a saját testük, a többi látogató és a műalkotások közt, és a világ egyetlen folytonosan változó élményfolyammá válik, amelyben egy újfajta, határok nélküli kapcsolatot fedezhetnek fel önmaguk és a világ között.

Lépjen be mezítláb, merítkezzen meg a többi látogatóval együtt teljes testével a művészeti alkotásokban és váljon eggyé a világgal!

[Összefoglalás]

Vegan Ramen UZU Tokyo
https://vegan-uzu.com/pages/uzu-tokyo-en
Nyitva tartás:
Október
Hétfő - péntek: 11:00 - 19:00
Szombat: 10:30 - 20:00
Vasárnap: 10:30 - 19:00

Zárva: ugyanakkor, amikor a teamLab Planets múzeum is zárva van

teamLab virág- és művészeti üzlet
Nyitva tartás:
Október
Hétfő - péntek: 11:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

Zárva: ugyanakkor, amikor a teamLab Planets múzeum is zárva van

teamlab Planets TOKYO
https://planets.teamlab.art/tokyo/
#teamLabPlanets

A kiállítás megtekinthető a következő időszakban:  2018. július 7. - 2022 vége
Helyszín: teamLab Planets TOKIÓ (6 Chome-1-16 Toyosu, Koto City, Tokyo)
Nyitva tartás:
Szeptember: Hétfő - péntek: 10:00 - 20:00 / Szombat, vasárnap, ünnepnapok: 9:00 -20:00
Október: Hétfő - péntek: 10:00 - 19:00 / Szombat: 9:00 - 20:00 / Vasárnap: 9:00 - 19:00
* Belépés legkésőbbi időpontja: 1 órával a zárás előtt
Zárva: Október 5.

Belépés:
[Belépőjeggyel]
Felnőtt (18 éves és idősebb): 3200 japán jen
Egyetemi hallgatók / Kereskedelmi iskolák diákjai: 2500 japán jen
Általános iskolás tanulók / Középiskolás tanulók: 2000 japán jen
Gyermekek (4 és 12 év között): 800 japán jen
Idősek (65 éves és idősebb): 2400 japán jen
Kedvezményes jegy fogyatékkal élők számára: 1600 japán jen
teamLab Planets TOKYO jegyvásárlás: https://teamlabplanets.dmm.com/en

* A belépési feltételek és a kiállítás nyitva tartása változhatnak. Kérjük, a legfrissebb információkért látogasson el a kiállítás hivatalos honlapjára.
* Külön belépődíj fizetendő az újonnan megnyitott "Visszafordítható keringés - nem objektív tér" (Reversible Rotation - Non-Objective Space) kiállítótér megtekintéséért. (Ez a kiállítótér a teamLab Planets múzeum látogatóin felül a nagyközönség számára is nyitva áll.

Hivatalos közösségi oldalak:
Instagram: https://www.instagram.com/teamlab.planets/
Facebook: https://www.facebook.com/TL.Planets/
Twitter: https://twitter.com/teamLabPlanets

A COVID-19-járvány terjedésének megelőzését szolgáló intézkedések:
Bevezetésre kerültek különféle, a fertőzés megelőzését szolgáló intézkedések, mint például a belépésre vonatkozó korlátozások. Kérjük, a részletes információkért látogasson el a következő weboldalra: https://teamlabplanets.dmm.com/en/covid-19

[Sajtóanyagok]
https://goo.gl/tQXMLm

[Médiakapcsolatok]
https://goo.gl/forms/fqn8DmGV8WWIntP53

[PLANETS Co., Ltd.]
A teamLab Planets TOKYO létesítménykezelő vállalata.
Cím: Tokyo Nihonbashi Tower 26F, 2-7-1 Nihonbashi, Chuo-ku, Tokyo
(folyt.)



2021. szeptember 29., szerda 09:08

A tókiói teamLab Planets múzeum október 8-tól különleges gasztronómiai élményt kínál, valamint megnyit egy új kiállítótermet és egy virágüzletet is (3. rész)
    Tokió, 2021. szeptember 29., szerda (Business Wire/OTS) -

    
[Amit a teamLabről tudni kell…]

A teamLab (alapítás éve: 2001) egy nemzetközi alkotói közösség, amelynek tagjai számos művészeti és tudományágat képviselő szakemberek (művészek, programozók, mérnökök, CG animátorok, matematikusok és építészek), akiknek közös alkotásai sajátságos világgá olvasztják össze a művészeteket, a tudományt, a technológiát és a természeti környezetet.

A teamLab célja az ember és a világ közt létrejövő új kapcsolatok és új percepciók feltérképezése a művészet eszközeivel. Ahhoz, hogy megértsék a körülöttük lévő világot, az emberek külön entitásokra osztják fel azt, melyeket határok választanak el egymástól. A teamLab ennek a látásmódnak a megváltoztatásával az ember és a világ közti kapcsolatot befolyásoló, az idő folytonosságát elrejtő határokat szeretné feloldani. Minden egyetlen, hosszú, törékeny, és ugyanakkor csodálatos, határtalan folytonosság.

A teamLab számos kiállítást rendezett a világ különböző városaiban és tájain, ideértve többek közt New Yorkot, Londont, Párizst, Szingapúr, a Szilícium-völgyet, Pekinget, Taipeit és Melbourne-t. A teamLab 2018 júniusában állandó múzeumot nyitott (teamLab Borderless) Odaibában, Tokióban és 2019 novemberében Shanghai Huangpu kerületében (teamLab Borderless Shanghai). A hatalmas, immerzív élményt adó kiállítás (teamLab Planets) Toyosuban, Tokióban 2022 végéig tekinthető meg. A nagy ívű állandó kiállítás (teamLab SuperNature) zártkörű megnyitására 2020 júniusában, Makaóban került sor. A teamLab Éves élet-munka kiállítása (VOLVO teamLab: A Forest Where Gods Live [Egy erdő, ahol az istenek élnek]) Mifuneyama Rakuenben, Takeo Hot Springs-ben, Kiushuban 2021. november 7-ig lesz megtekinthető.

A teamLab munkái a következő múzeumokban/gyűjteményekben tekinthetők meg: Kortárs Művészeti Múzeum (Museum of Contemporary Art), Los Angeles, Art Gallery, New South Wales, Sydney; Art Gallery, Dél-Ausztrália, Adelaide; Ázsiai Művészetek Múzeuma (Asian Art Museum), San Francisco; Ázsiai Társadalmi Múzeum (Asia Society Museum) New York; Borusan Kortárs Művészeti Gyűjtemény (Borusan Contemporary Art Collection), Isztambul; Victoria Nemzeti Galéria (National Gallery of Victoria), Melbourne; valamint Amos Rex, Helsinki.

A teamLab képviselői a Pace Gallery, a Martin Browne Contemporary és az Ikkan Art.

teamLab: https://www.teamlab.art/
Instagram: https://instagram.com/teamlab/
Facebook: https://www.facebook.com/teamLab.inc
Twitter: https://twitter.com/teamLab_net
YouTube: https://www.youtube.com/c/teamLabART

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210927005038/en/

Kapcsolat:
Shusuke Sasahara
Public Relations, PLANETS Co., Ltd.
Email:  pr-info@planets.art
További cikkek:  https://goo.gl/forms/fqn8DmGV8WWIntP53


Forrás: PLANETS Co., Ltd.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.