OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. október 6., szerda 11:18

Az ADC felvásárolja a Pinpoint Software-t és folytatja a kiskereskedelmi árusítóhelyek összes tevékenységét lefedő platformjának bővítését (1. rész)
    Tampa, Florida állam, USA 2021. október 6., szerda (Business Wire/OTS) - A felvásárlás célja nem pusztán az élelmiszer-hulladék mennyiségének csökkentése és a fenntarthatóság elérése, hanem végső soron a kiskereskedők támogatása a regeneratív tevékenységek bevezetésében. - A kiskerekedők számára kifejlesztett, az összes árusítóhelyi tevékenységet lefedő, SaaS-alapú platformja révén globális piacvezetőnek számító Applied Data Corporation (a továbbiakban "ADC") október 5-én bejelentette, hogy megállapodást kötött az élelmiszer-kereskedők és egyéb kiskereskedők működési hatékonyságát és tevékenységeit segítő különféle szoftvermegoldásokat (ideértve a világ vezető lejáratiidő-kezelő platformját, a Date Check Pro®-t) biztosító Pinpoint Software, Inc. felvásárlásáról. A felvásárlás fontos stratégiai termékkel egészíti ki az ADC FreshIQ® elnevezésű, friss árucikkek kezelésére szolgáló platformját és ShopperKit elnevezésű teljesítéskezelő platformját tartalmazó portfólióját, és így a cég egy olyan megoldást fog tudni biztosítani, amely amellett, hogy csökkenti az élelmiszer-hulladék mennyiségét és felfuttatja az értékesítést, a fenntarthatóság egy következő, regeneratív szintjének elérését biztosító megközelítést is kínál a kiskereskedőknek.

    A kiskereskedelmi szektor legtöbb szereplője számára a nem eladott élelmiszerekből eredő élelmiszer-hulladék világszerte az egyik legfontosabb probléma, amely végső soron profitjukra is kihat. Mivel az élelmiszer-hulladékok a szemétlerakókba kerülő szemétfajták közül a legnagyobb mennyiségű szemétfajtának számítanak, és növelik a légkörbe kerülő üvegházhatású gázok (GHG) mennyiségét is, mindenkinek érdeke ennek a problémának a mihamarabbi megoldása. Az ADC és a Pinpoint azonos jövőképük alapján egyaránt arra törekednek, hogy számszerűsítés és elemzések, illetve a különféle tevékenységek hatékony kombinálása révén biztosítsák a kiskereskedők számára a fenntarthatóság terén való sikerek eléréséhez szükséges eszközöket.

"Az ADC kiskereskedelmi árusítóhelyek összes tevékenységét lefedő platformja folyamatosan bővül annak érdekében, hogy kielégíthesse a mai rendkívül gyorsan fejlődő piacokon tevékenykedő kiskereskedők igényeit" - nyilatkozta Shamus Hines, az ADC vezérigazgatója. "A Pinpoint segíti a kiskereskedőket a bolti készletek lejárati idejének proaktív nyomon követésében, és együttműködik a vásárlókkal is az el nem adott élelmiszerekből eredő hulladékmennyiség lehető legkisebbre csökkentése érdekében." Hines hozzátette: "Vállalatunk elkötelezett aziránt, hogy az összes árusítóhelyi tevékenység végzését megkönnyítse az élelmiszer-kiskereskedők számára. Most, amikor a fogyasztók egyre nagyobb érdeklődést tanúsítanak a fenntarthatóság iránt, a kereskedők számára nagy kihívást jelent az, hogy az értékesítés növelésével egyidejűleg csökkentsék az élelmiszer-hulladék mennyiségét - és ez a terület az, ahol mind az ADC, mind a Pinpoint segíteni tud."

Az ADC már mintegy három évtizede megbízható partnere több mint 20000 vegyeskereskedésnek és kisboltnak. A vállalat kifejezetten az ágazat speciális igényeinek kielégítésére tervezett SaaS (Software As A Service [szolgáltatott szoftver]) platformja által kínált kiskereskedelmi megoldások közt szerepel a teljesítéskezelés, a receptkezelés, az egyedi igények szerinti gyártás kezelése, a címkenyomtatás, a készlet- és hulladékkezelés, az élelmiszerek nyomon követése, termeléstervezés, a rendeléskezelés és a hőmérséklet-monitorozás. A Pinpoint Date Check Pro megoldásának platformjához való hozzáadásával az ADC képes lesz további csökkenést biztosítani a lejárt termékekből eredő hulladékmennyiségben és ugyanakkor növelni az ügyfélelégedettséget.

Andrew Hoeft, a Pinpoint alapítója és vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: A Pinpointnál mi mindig is hittünk a hatékonyságnövelés fontosságában, és abban, hogy az ügyfelek számára a lehető legjobb vásárlási élményt kell biztosítani. Az ADC e téren már jelentős eredményeket mutathat fel Fresh platformjának köszönhetően, és elkötelezett aziránt, hogy segítse a kiskereskedőket a hulladékmennyiség csökkentésében. Mivel a két cég egyaránt prioritásnak tekinti könnyen kezelhető, felhasználóbarát megoldások biztosítását az ügyfelek számára, az ADC-vel való egyesülés két tökéletesen összeillő partner egymásra találása. Csapataink szaktudásának és megoldásainak ötvözése révén minden bizonnyal továbbra is képesek leszünk kitolni a kiskereskedelmi operatív technológiák határait."

A felvásárlási ügylet lezárását követő hetekben a két cég haladéktalanul megkezdi a platformjaik integrálását célzó munkát, és az ADC honlapja is átalakításra kerül annak érdekében, hogy tükrözze az egyesített vállalatok által kínált teljes termékskálát. (folyt.)



2021. október 6., szerda 11:18

Az ADC felvásárolja a Pinpoint Software-t és folytatja a kiskereskedelmi árusítóhelyek összes tevékenységét lefedő platformjának bővítését (2. rész)
    Tampa, Florida állam, USA 2021. október 6., szerda (Business Wire/OTS) -

    
     Amit az Applied Data Corporationről tudni kell…
Az ADC már több mint 30 éve élenjár az élelmiszertechnológiai innovációban. Platformjaink, a FreshIQ® és a ShopperKit omnichannel megközelítést biztosítanak a kiskereskedőknek a kiskereskedelmi árusítóhelyek összes tevékenysége tekintetében. A FreshIQ lehetővé teszi a kiskereskedők számára a vásárlók által igényelt friss árucikkek beszerzésének hatékony tervezését, a szükséges elemzések elvégzését és a pontos kiszállítást. A ShopperKit platform segítségével a kiskereskedők egyszerűen fogadhatják, priorizálhatják és feldolgozhatják online partnereik beérkező rendeléseit, és így kényelmes boltbeli átvételt vagy megbízható kiszállítási szolgáltatásokat nyújthatnak vevőiknek. Az ADC termékeit a világ minden táján több mint 120 élelmiszer- és vegyeskereskedés-lánc használja több mint 20000 árusítóhelyen. További információkért látogasson el honlapunkra: www.applieddatacorp.com!

Amit a Pinpointról tudni kell…
A Pinpoint Software, Inc. a Date Check Pro anyavállalata. A 2011-ben alapított Date Check Pro, melynek székhelye a gyorsan növekvő technológiai és élelmiszertechnológiai közösségek központjának számító Wisconsin állambeli Madisonban található, annak köszönheti létezését, hogy alapítója, Andrew Hoeft úgy döntött, megoldást kell találni a lejárt termékekből eredő hulladékok miatt felmerülő problémákra. Ma már több mint ezer szupermarketet, kiskereskedelmi árusítóhelyet és kisboltot támogatunk szerte a világon abban, hogy kiküszöböljék a lejárt termékek miatt felmerülő veszteségeiket és jobb termékeket, illetve vásárlói élményt biztosítsanak vevőiknek.

 Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211005005211/en/

Kapcsolat:
Abby Sandbach
720.341.6354
abby.sandbach@applieddatacorp.com
Forrás: Applied Data Corporation
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.