OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. október 7., csütörtök 10:14

A Zynga megnyitotta a 2021. november 4-én kiadásra kerülő FarmVille 3 előregisztrációját (1. rész)
    San Francisco, 2021. október 7., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az előzetes gazdag és bővített tartalomba enged bepillantást, amelyet kifejezetten azzal a céllal terveztek, hogy megragadja a FarmVille játékosok képzeletét szerte a világon -    A játékosok több mint 150 féle állatot gyűjthetnek össze, gondoskodhatnak róluk és nevelhetik őket, és számos különféle gazdálkodó segíti őket saját, egyedi gazdaságuk kiépítésében és személyre szabásában - A FarmVille 3 2021. november 4-től letölthető lesz iOS-os és Androidos mobileszközökre, továbbá MacOS-os eszközökre is

    Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata és a népszerű FarmVille franchise megalkotója, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) október 6-án bejelentette, hogy megnyitotta a hamarosan kiadásra kerülő FarmVille 3. előregisztrációját. A mezőgazdasági szimulációs közösségi játék világszerte 2021. november 4-től lesz elérhető iOS-os és Androidos eszközökön, valamint M1 chippel rendelkező Apple laptopokon és asztali számítógépeken. A Zynga ugyanakkor kiadta a játékot bemutató előzetest is, amelyben látható a rajongók kedvenc gazdasszonya, Marie, vadonatúj karakterek és imádnivaló állatok is, amelyek mind a FarmVille 3 játékosaira várnak.

Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20211006005037/en/

"A FarmVille tizenkét évvel ezelőtt tört be a játékpiacra és igen hamar hatalmas rajongótáborra tett szert: a FarmVille sorozatot világszerte több mint 700 millió alkalommal telepítették a játékosok" - mesélte Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. "Ma nagy izgalommal nyitjuk meg a FarmVille 3 előregisztrációját. A játékot kifejezetten úgy terveztük, hogy amellett, hogy megragadja azoknak a játékosoknak a képzeletét, akik élvezték a FarmVille-lel való játékot az elmúlt évtizedben, a játékosok új generációjának is felkeltse az érdeklődését."

A FarmVille 3-ban 150 féle állat látható, kezdve a csirkéktől és tehenektől egészen az olyan egzotikus, új állatokig, mint a barátságos tigrisek és a bolyhos alpakák. A játékosok örökbe fogadhatnak, gondozhatnak és nevelhetnek újszülött állatokat, ideértve aranyos kiscsirkéket, bárányokat, malackákat és számos egyéb, imádnivaló állatot. Az állatok neveléséért és gondozásáért a játékosok különleges gazdasági tárgyakat kapnak, amelyek segítségükre lehetnek feladataik elvégzése során.

A franchise új részében visszatér a rajongók kedvenc karaktere, Marie, aki üdvözli és kalauzolja mind a meglévő FarmVille játékosok közösségét, mind azokat a játékosokat, akik először játszanak a játékkal. Marie mellett mintegy 30 gazdálkodó is szerepel a játékban: mindegyik karakter hasznos készségekkel rendelkezik, mint például a kenyérsütés, horgászás, favágás és kézművesség, melyekre támaszkodva segítik a játékosokat gazdaságuk felépítésében.

A játékban az időjárás is fontos szerepet kap. A játékosok ellenőrizhetik a játékon belüli időjárás-jelentést, és kihasználhatják a napos időt vagy az éltető esőt terményeik minél nagyobb hozamának elérésére vagy egy horgászkirándulás megszervezésére.

A játékosok már most előregisztrálhatnak, hogy megtudják a legújabb híreket a FarmVille 3-ról, és 2021. november 4-én az elsők közt értesülhessenek arról, hogy a játék elérhetővé vált. A játékot a globális kiadást követő első két héten belül letöltő játékosok egy különleges kezdő készletet kapnak, amely olyan interaktív elemeket tartalmaz, mind például dekorációk, valamint az 'Early Bird profilkép', amelyet arra a célra terveztek a játék készítői, hogy segítse a játékosokat játékbeli otthonuk személyesebbé tételében.

A játékosok részletes tájékoztatást kaphatnak, ha előregisztrálnak a www.FarmVille3.com internetes oldalon.

A FarmVille 3-ba bepillantást engedő előzetes a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=KELeZObZy6M

A FarmVille 3 képeiért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://www.dropbox.com/sh/xsbcjyc1cbrhxxn/AADLPDssg-4qcxwEcrloZNmba?dl=0

További információkért látogasson el a következő weboldalakra/közösségi oldalakra:
www.FarmVille3.com
Facebook - https://www.facebook.com/FarmVille/
Instagram - https://www.instagram.com/farmville/
Twitter - https://twitter.com/farmville
(folyt.)



2021. október 7., csütörtök 10:15

A Zynga megnyitotta a 2021. november 4-én kiadásra kerülő FarmVille 3 előregisztrációját (2. rész)
    San Francisco, 2021. október 7., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig a felhasználók több mint négymilliárd alkalommal töltötték le mobileszközeikre a jelentős globális lábnyommal rendelkező, több mint 175 országban és régióban tevékenykedő Zynga népszerű játék franchise-okat tartalmazó, sokszínű játékportfóliójába tartozó játékokat, ideértve a következőket: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge™, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. Az egyik vezető mobilhirdetési és monetizációs platform, a Chartboost felvásárlásának köszönhetően a Zynga ágazatvezető, következő generációs platformmá vált, amely minden szinten képes a programmatic hirdetések és a hozamok optimalizálására. A 2007-ben alapított Zynga székhelye Kaliforniában található, és a cég irodákat működtet Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter-en, az Instagram-on vagy a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog.

Amit a FarmVille-ről tudni kell…

A FarmVille 2009-ben a Facebook-on való elindításával egy olyan közösségi játék franchise vált elérhetővé a felhasználók számára, amelyet azóta több mint 700 milliószor telepítettek a játékosok a Facebook-on, az interneten vagy mobilplatformokon keresztül. A virtuális termények termesztését és digitális gazdaságok létrehozását kínáló, a játékosok által közösen, valós időben játszható FarmVille és később kiadott részei, a FarmVille 2, a FarmVille 2: Country Escape és a FarmVille 2: Tropic Escape számos élvezetes játékkal eltölthető órát biztosítanak a játékosok számára. A Zynga Helsinki által kifejlesztett FarmVille 3 játék új funkciókkal bővíti ki a klasszikus gazdaságépítési játékmenetet, és ízelítőt ad a modern mobiljátékokban elérhető különleges lehetőségekből.

ELŐREMUTATÓ ÁLLÍTÁSOK

 Ez a sajtóközlemény a tervezett kiadási dátummal, valamint a játékon belüli jövőbeli eseményekkel, illetve a játék jellemzőivel kapcsolatos előremutató állításokat tartalmaz. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "lesz", "várhatóan", "terveink szerint", illetve "szándékozunk", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek teljesítése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve feltételezéseink helytálló voltától, ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata elérhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211006005037/en/

Kapcsolat:
Zynga médiakapcsolatok:
Sarah Ross
saross@zynga.com

Linda Chung
lchung@zynga.com


Forrás: Zynga


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.