OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. október 15., péntek 11:55

Az IHS Holding Limited bejelentette a cég első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátása keretében kibocsátásra kerülő részvényeinek árát
    London, 2021. október 15., péntek (Business Wire/OTS) - A megosztott távközlési infrastrukturális eszközök független tulajdonosai, működtetői és fejlesztői közt világviszonylatban az egyik legnagyobbnak számító IHS Holding Limited (a továbbiakban "IHS Towers") október 14-én bejelentette, hogy az IHS Towers által a cég első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátása keretében felkínált 18 000 000 törzsrészvény részvényenként 21,00 USA dolláros áron vásárolható meg. A kibocsátás jegyzésgarantálóinak ugyanakkor 30 napos opció is rendelkezésére áll további 2 700 000 törzsrészvény IHS Towers-től a jegyzésgarantálói engedménnyel csökkentett első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátási áron való megvásárlására. Az "IHS" tőzsdei azonosítóval rendelkező törzsrészvények kereskedése a New York-i Értéktőzsdén várhatóan 2021. október 14-én kezdődik meg.

    A kibocsátás zárására előreláthatólag 2021. október 18-án kerül sor a szokásos zárási feltételek teljesülésének függvényében.

A kibocsátásban közös fő könyvvezetőkként a Goldman Sachs & Co. LLC, J.P. Morgan Securities LLC és a Citigroup Global Markets Inc. működik közre. A kibocsátás közös könyvvezetői a RBC Capital Markets, a LLC, Barclays Capital Inc. és az Absa Bank Limited lesznek. A kibocsátás során a társszervezői (co-manager) feladatokat a Cowen and Company, LLC, az Investec Bank plc, a Renaissance Securities (Cyprus) Limited, a Rand Merchant Bank nevet viselő divíziója által képviselt FirstRand Bank Limited londoni fiókja, az Academy Securities, Inc., a Loop Capital Markets LLC, a Samuel A. Ramirez & Company, Inc., a Siebert Williams Shank & Co., LLC és a Tigress Financial Partners LLC látja el.

A kibocsátás kizárólag a részvénykibocsátási tájékoztató alapján történik. A kibocsátásra vonatkozó végleges részvénykibocsátási tájékoztató, mihelyt elérhetővé válik, bármelyik alábbi forrásból beszerezhető:
     -    Goldman Sachs & Co. LLC, cím: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York 10282, telefon: 1-866-471-2526, illetve email: prospectus-ny@ny.email.gs.com;
     -    J.P. Morgan Securities LLC, (a Broadridge Financial Solutions-ön keresztül) 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, telefon: 1-866-803-9204, illetve email: prospectus-eg_fi@jpmchase.com; vagy
     -    Citigroup Global Markets Inc., (a Broadridge Financial Solutions-ön keresztül), 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, telefon: 1-800-831-9146.

A fenti értékpapírokkal kapcsolatos regisztrációs nyilatkozat az F-1 jelű formanyomtatványon benyújtásra került az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]), és a SEC azt hatályosnak nyilvánította. Ez a sajtóközlemény nem minősül ezeknek az értékpapíroknak az eladására vonatkozó ajánlatnak, illetve vételi ajánlatkérésnek, és az értékpapírok nem kerülnek eladásra semmilyen államban vagy jogrendben, ahol az ilyen ajánlat, ajánlatkérés vagy értékesítés a regisztráció vagy az adott állam vagy jogrend értékpapírokra vonatkozó jogszabályai szerinti minősülés megszerzése előtt törvényellenes lenne.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211013006204/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Sard Verbinnen & Co
Email: IHS-SVC@SARDVERB.com

Befektetői kapcsolatok:
InvestorRelations@ihstowers.com


Forrás: IHS Holding Limited


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.