OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. október 19., kedd 11:31

Az Industrial Flow Solutions™ bejelentette, hogy a szennyvízhálózat kezelésére szolgáló IoT megoldások körének bővítése és az ágazatvezető DERAGGER™+ iránti megnövekedett igények kielégítése céljából felvásárolja a Clearwater Controls™-t (1. rész)
    New Haven, Connecticut állam, USA , 2021. október 19., kedd (Business Wire/OTS) - Az ipari szivattyúzási megoldások egyik vezető szolgáltatója, az Industrial Flow Solutions™, melynek székhelye New Havenben (Connecticut állam, USA) található, október 18-án bejelentette, hogy felvásárolja a Clearwater Controls Ltd.™-t. A Clearwater Controls, melynek székhelye Glasgowban, Skóciában működik, szennyvízkezelési megoldások széles körét kínálja ügyfeleinek, kezdve a konkrét szivattyúzási problémákat kiküszöbölő, szálas/rostos anyagok okozta eltömődéseket kiküszöbölő, intelligens, piacvezető rendszereitől a teljes vízhálózatok optimalizálására és kezelésére alkalmas, modern monitorozási technológiákig. A felvásárlás feltételeit nem hozták nyilvánosságra. A Clearwater Controls termékei továbbra is a vállalat neve alatt és az eredeti márkanéven kerülnek forgalmazásra.

    Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20211018005200/en/

A Clearwater Controls világszerte jól ismert, intelligens DERAGGER™+ termékcsaládjáról, melybe szálas/rostos anyagok okozta eltömődések kiküszöbölésére szolgáló vezérlőrendszerek tartoznak. Legfrissebb újítása révén a vállalat az ipari ágazatok számára hozzáférhetővé teszi a dolgok Internete (Internet of Things [IoT]) kínálta előnyöket: felhőalapú adatelemzési és -kezelési megoldása lehetővé teszi a vízhálózatok hatékonyabb monitorozását.

A Clearwater Controls megoldásának használatával a mérnökök és a kezelők valós időben elemezhetik szivattyúhálózataik teljesítményadatait, illetve rögzíthetik a kiinduló adatokat a működés optimalizálása, az esetleges problémák azonosítása, költségtakarékosságot eredményező prediktív karbantartása végzése és potenciálisan káros és költséges környezeti hatások kiküszöbölése érdekében. Ezek az újonnan kifejlesztett okoseszközök át fogják formálni az ágazatot, hozzájárulva az eddigi visszamenőleges, reaktív megközelítés prediktív eszközkezelési modellel való felváltásához.

A Clearwater Controls DERAGGER PRO nevet viselő szivattyúállomás-vezérlőjének márkacsaládjába való integrálása intelligens hatékonyságot biztosít az Industrial Flow Solutions szinte összes termékcsaládjának, de legfőként az innovatív OverWatch™ Direct In-Line Pumping System platformnak. A Clearwater Controls kiegészítő termékeinek és technológiáinak köszönhetően a cég nagyobb értéket kínálhat a beüzemelési időt csökkenteni kívánó, illetve fokozott megbízhatóságot és valós idejű, felhőalapú adatokat igénylő ügyfelek számára.

"Most, amikor a különféle technológiák és okosadatok elérhetősége nyomán számos változásnak vagyunk tanúi a vízkezelési ágazatban, ennek a felvásárlásnak köszönhetően az Industrial Flow Solutions és a Clearwater Controls vezető szerepet tud majd játszani az új, digitális forradalomban" - jelentette ki John Wilson, az Industrial Flow Solutions elnöke. "Ez az újonnan létrejött együttműködés támogatja cégeink közös küldetését: a nagy vízfelhasználású és vízkezelési igényű iparágak átformálását" - tette hozzá.

A DERAGGER+ termékskála kibővítésének és a globális ügyfélbázis kiterjesztésének eredményeként Wilson jelentős növekedésre számít a Clearwater Controls üzleti tevékenységében.

"Ez a felvásárlás kölcsönös előnyökkel jár mindkét vállalat számára, mivel mindegyikünk versenyképességét kiemelkedő mértékben növeli. Az ügyfélorientáltság, a gyors reagálás, az innováció, az együttműködés és az ügyféltámogatás priorizálása, valamint az ambiciózus tervezés olyan vállalati értékek, amelyek mindkét cég számára elsőrendű fontosságúak" - magyarázta Wilson. "Az Industrial Flow Solutions biztosítani fogja a Clearwater Controls számára az üzleti tevékenysége átfogó megerősítéséhez szükséges erőforrásokat és szakértelmet. Ugyanakkor a Clearwater Controls egyedi és agnosztikus vezérlési megoldásai rendkívüli lehetőséget kínálnak az Industrial Flow Solutions számára egy globális piacra való belépésre" - tette hozzá Wilson.

"A Clearwater Controls vezető szerepet szeretne játszani a szennyvízhálózatok monitorozása és kezelése iránt megnyilvánuló hatalmas érdeklődés és a szektor rendkívüli fejlődésének kiaknázásában" - nyilatkozta Simon Crompton, a Clearwater Controls ügyvezető igazgatója. "Az Industrial Flow Solutions-zel való együttműködésünk nagyobb földrajzi lábnyomot biztosít számunkra a szivattyúzási technológiák globális fejlesztésének előrevitele céljára" - jelentette ki Crompton. (folyt.)



2021. október 19., kedd 11:31

Az Industrial Flow Solutions™ bejelentette, hogy a szennyvízhálózat kezelésére szolgáló IoT megoldások körének bővítése és az ágazatvezető DERAGGER™+ iránti megnövekedett igények kielégítése céljából felvásárolja a Clearwater Controls™-t (2. rész)
    New Haven, Connecticut állam, USA , 2021. október 19., kedd (Business Wire/OTS) -

        Amit az Industrial Flow Solutions-ről tudni kell…

Az Industrial Flow Solutions fokozott megterhelést előidéző körülmények közt, zord környezetben való működtetésre szolgáló szivattyúzási és folyadékkezelési megoldások tervezésével, gyártásával, értékesítésével és szolgáltatásával foglalkozó vállalat. A cég közvetlen, ún. in-line OverWatch™ szivattyúrendszereket, BJM Pumps® termékeket, valamint Stancor® szivattyúkat és vezérlőket tartalmazó portfóliója révén átfogó palettáját kínálja az ipari, kereskedelmi és városi szennyvízkezelési alkalmazás céljára ideális merülő és közvetlen, in-line szivattyúknak és vezérlőknek. Az Industrial Flow Solutions, melynek székhelye New Havenben, Connecticut államban található, egy, a középpiac alsó szegmensébe tartozó, gyorsan növekedő ipari vállalkozások támogatására összpontosító, chicagói székhelyű magántőke-befektető cég, a May River Capital vállalatportfóliójába tartozik. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://flowsolutions.com.

Amit a Clearwater Controls Ltd.-ről tudni kell…

A Clearwater Controls 2009-ben kezdte meg működését az ID Systems kutatási és fejlesztési divíziójaként. A vállalat egyedi, szabadalmaztatott technológiájára építve megtervezett, kifejlesztett, és előállított egy igen sikeres, intelligens szivattyúmonitorozási és eltömődésgátló megoldásokat tartalmazó termékcsaládot. A Clearwater Controls, amelynek székhelye Glasgow-ban, Skóciában (Egyesült Királyság) található, gyorsan bővíti tevékenységét az Amerikai Egyesült Államokban, és számos ügyfél számára biztosít megoldásokat az Egyesült Királyságban, Írországban, Európában és Észak-Amerikában. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://clearwatercontrols.co.uk.

 Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211018005200/en/

Kapcsolat:
Michelle Damico, Michelle Damico Communications, michelle@MichelleDamico.com
Forrás: Industrial Flow Solutions
    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.